varioAthens
Member
Θα συμφωνούσα και με την Καλαμάτα , με μόνο ενδοιασμό τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες και ίσως τη σχετικά απομονωμένη θέση της.Καλαμάτα δηλαδή με μπόνους φοβερά βουνά.
Γιατί δεν με εκπλήσει η παιδική απάντηση που μου δίνεις;...Παράξενη στα γούστα, όχι παράξενη ως άνθρωπος
Θα αυτομαστιγωθώ με αυτά που με βάζεις και ακούω....
Ενας τιτανας της ελληνικης μουσικης σκηνηςΠοίος είναι αυτός ο Σταν;...
Πάντως αυτό που άκουσα δεν είχε τίποτα το μεγαλειώδες....Ενας τιτανας της ελληνικης μουσικης σκηνης
Τι Τιτανας τι Τιτανικος.... 2-3 γραμματα δρομοςΠάντως αυτό που άκουσα δεν είχε τίποτα το μεγαλειώδες....
Καλά εγώ σ' αυτές πάω και με μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Ειδικά Ρίο πάω και για 3 κι 60. Ήδη έχω ζαχαρωσει κάτι σπιτάκια. Αν καταφέρω να πείσω και τη γυναίκα μου...Φάγαμε τα νιάτα μας στο Παρίσι ρε γαμώτο.
Ε καλα κι εσυ δεν τα φαγατε και στο ΜαγνιτογκορσκΚαλά εγώ σ' αυτές πάω και με μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Ειδικά Ρίο πάω και για 3 κι 60. Ήδη έχω ζαχαρωσει κάτι σπιτάκια. Αν καταφέρω να πείσω και τη γυναίκα μου...Φάγαμε τα νιάτα μας στο Παρίσι ρε γαμώτο.
Ειδικά Ρίο πάω και για τρίο.........Ειδικά Ρίο πάω και για 3 κι 60. Ήδη έχω ζαχαρωσει κάτι σπιτάκια. Αν καταφέρω να πείσω και τη γυναίκα μου...Φάγαμε τα νιάτα μας στο Παρίσι ρε γαμώτο.
Μην ακούς τους άλλους, προσπαθούν να αποστασιοποιήσου καταστάσεις. Μιλάμε για επικό άσμα.Γιατί δεν με εκπλήσει η παιδική απάντηση που μου δίνεις;...
Θα αυτομαστιγωθώ με αυτά που με βάζεις και ακούω....Λυπήσου με!!! Ποίος είναι αυτός ο Σταν;...