Ισπανία Φαγητό ποτό στη Βαρκελώνη (Los Restaurantes de Barcelona!!!)

retzi

Member
Marcelino 16 η καλυτερη παεγια που φαγαμε κ η πιο οικονομικη(32ε για 2 ατομα)
Επιβεβαιώνω με την σειρά μου για το Μαρσελινο. Πηραμε μια παεγια θαλασσινών(ολα τα λεφτα), μια σαλάτα και μύδια αχνιστα + δύο μπύρες και δώσαμε 54 ευρω αλλά σκάσαμε!

20241113_155844.jpg

Αναφέρατε παραπάνω για γαλικιανο εστιατόριο. Υπάρχει κάποιο που εχετε να προτείνεται σε νορμάλ μπάτζετ τύπου γύρω στα 25 μαξ 30 ευρω το ατομο?
ΥΓ: Καμιά πρόταση για καλό τσουρος έχουμε?? 😅

Last edited:

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
Ακόμη μία πρόταση για Καταλανική κουζίνα το Santamadre ( França Xica 25, Barcelona).
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν πολύ εξυπηρετικό και ευγενικό το προσωπικό :)

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Μιας και το έχω ψάξει αρκετά αλλά έχω μπερδευτεί, εχω διαβάσει και εδώ όλο το νήμα... Πείτε μου τα 2 top για παεγια και αλλά 2 top για tapas ( σε φυσιολογικές τιμές) .

Εγώ έχω ξεχωρίσει colom, 7portes, micumaku, arrosseria de arenas, la paella de su ( για παεγια) και bilbao berria, euskal etxea, ciutat comtal, celler Biarritz ( για ταπας) και la lolita , la fonda , los caracoles ( δεν θυμάμαι για τι αυτά) ..

maria91

Member
Μιας και το έχω ψάξει αρκετά αλλά έχω μπερδευτεί, εχω διαβάσει και εδώ όλο το νήμα... Πείτε μου τα 2 top για παεγια και αλλά 2 top για tapas ( σε φυσιολογικές τιμές) .

Εγώ έχω ξεχωρίσει colom, 7portes, micumaku, arrosseria de arenas, la paella de su ( για παεγια) και bilbao berria, euskal etxea, ciutat comtal, celler Biarritz ( για ταπας) και la lolita , la fonda , los caracoles ( δεν θυμάμαι για τι αυτά) ..
Marcelino 16 normal τιμη και μας αρεσε παραπανω απο της can culleretes

panpan

Member
2 top για παεγια και αλλά 2 top για tapas ( σε φυσιολογικές τιμές) .
Φίλε μου για παέγια, αν θες να φάς πιοτικά καλή θα πρέπει να τα ακουμπήσεις.
Αλλιώς το περιεχόμενο θα είναι κατεψυγμένη γαρίδα που θα την βλέπεις με το κυάλι
και καμμιά ξεχασμένη αχιβάδα και μύδι.
Η γνώμη μου είναι , αν είσαι μερακλής να μην φας παέγια στην Βαρκελώνη, αλλά να δεις κάποιο
βίντεο στο γιουτουμπ και να την κάνεις όταν γυρίσεις. Είναι εύκολη η ετοιμασία.
Ετοιματζίδικες κατεψυγμένες δεν αξίζει τον κόπο.
El mejor restaurante marinero en Barcelona | The Chipirón
Από τις καλύτερες παέγιες και όχι μόνο. Φρέσκα θαλασσινά.
IMG_20190609_133629.jpg

Υπάρχει και αυτό..
El Restaurante de la Barceloneta | Restaurante Salamanca
Άνοιξε το σάιτ αυτό και δες ποιοι πάνε εκεί. Από τις καλύτερες ψαροταβέρνες.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Τα έχω τσεκαρει και αυτά τα δύο που προτείνεις , απλά δεν μου αρέσουν οι κριτικές που βλέπω στο google οι οποίες με έκαναν να βγάλω από το πρόγραμμα αυτά τα δύο!! Αλλά θα σε εμπιστευτώ και θα πάω ( κρίμα να μην δοκιμάσω μια παεγια) . Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, αν πάμε Σαλαμάνκα και πάρουμε μια παεγια και δύο ποτηρια σάτιρα ( δύο άτομα) θα μας κοιτάνε με μισό μάτι ? Στην Αθήνα πχ συνήθως αν πάρεις λίγα σε στραβοκοιτανε

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.061
Μέλη
39.815
Νεότερο μέλος
alexplat

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα