Γενικά Αστυπάλαια Φλερτ στα νησιά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

escursione

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
4.504
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Εγώ με ένα φίλο μου ψάχνουμε νησάκι για διακοπές. Είμαστε 35 και single από Αθήνα. Έχουμε χορτάσει νησιά τύπου Ιο, Μύκονο, Σκιάθο, Πάρο, Σαντορίνη, Ζάκυνθο. Δε θέλουμε τέτοια. Ψάχνουμε πιο εναλλακτικά και κάποια που μαζεύουν μεγαλύτερες ηλικίες (30 -+). όχι άλλοι φοιτητές δεν αντέχουμε τέτοια. Σκοπός μας είναι προφανώς είναι να περάσουμε καλά, να χαλαρώσουμε, αλλά και να έχουμε επιλογές φλερτ. Πέρισυ για να σας δώσω μια εικόνα είχαμε πάει Σίφνο και πρόπερσυ Αμοργό. Δεν είμαστε του κλαμπ, αγαπάμε μπαράκια τύπου Σίφνου. Σκεφτόμαστε Αστυπάλαια. Έχει γυναικοπαρέες ή είναι πιο πολύ για ζευγάρια; Κόσμημα το νησί δε λέω με πανέμορφο χώρα, αλλά δε θα πάμε μόνο για την ομορφιά του νησιού.
Σας βλέπω καρφί για τη Θάσο για να κάνετε παρέα στις Βαλκάνιες!
 

arabickostas

Member
Μηνύματα
469
Likes
1.539
Μια σημαντική παράμετρος, ακόμη και για το ίδιο νησί, είναι η περίοδος που θα πας. Διαφορετικός κόσμος θα είναι πχ 10 Αυγούστου, και διαφορετικός 30 Αυγουστου....
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.675
Likes
50.527
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν πάτε στον Άγιο Δομήνικο; Νησί είναι κι αυτό, κορμάρες οι Δομηνικάνες κι αν είστε λευκοί άνω του 1.80 και δε σας λείπουν δόντια δε θα προλαβαίνετε τα πεσίματα που θα σας κάνουν...
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.141
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οταν λεμε φλερτ εννοουμε το "πεσιμο";
 

hitman47

Member
Μηνύματα
44
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Παναμάς- Κόστα Ρίκα
Τιντερ; Τιντερ; Σαν να σε ρωτανε οι φιλοι σου να τους προτεινεις κανα καλο εστιατοριο να φανε και να τους λες παρτε σουβλακια στο χερι. τρομερη προταση.

Επισης για αγιο δομινικο, ταυλανδη, κουβα κτλ οταν ενδιαφερθω και θελω πληροφοριες θα το γραψω στο αντιστοιχο θεμα. Και οι ιδεες για να να μεινω 15γουστο αθηνα η να παω μουντιαλ ειλικρινα το νιωθω οτι τις ειπατε απο τα βαθη της καρδιας σας με σκοπο να βοηθησετε. Ακουγονται σαν τρολαρισμα αλλα εγω πιστευω οτι θελατε να βοηθησετε και ηταν οτι καλυτερο μπορουσατε να πειτε. Σας ευχαριστω για το χρονο σας. Βοηθησατε παρα πολυ.
 
Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.751
Μέλη
38.902
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom