Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
λύσσαξες βραδιάτικα ήδη ψάχνω για εισητήριαE τοτε τι καθεσαι ?
Βουρ για παγωτο στην piazza della Cisterna (στο γωνιακο)
Και μετα εδω θα ειμαστε να τα συγκρινουμε..![]()
λύσσαξες βραδιάτικα ήδη ψάχνω για εισητήριαE τοτε τι καθεσαι ?
Βουρ για παγωτο στην piazza della Cisterna (στο γωνιακο)
Και μετα εδω θα ειμαστε να τα συγκρινουμε..![]()
το δοκίμασα και εγώ εκει το παγωτό και συμφωνώ black mamba τέλειο ..οπως και το crispino στη Ρώμη σπευστε όσοι φεύγετε για κει !Ας πω κι εγω για το παγωτό που ευχαριστήθηκα στη Φλωρεντία. Είναι το festival di gelato και είναι σε αρκετά κεντρικό σημείο. Παίρνεις το δρόμο που συνδεει το duomo με την piazza della signoria νομίζω λέγεται Via dei Calzaiuoli. Στο ύψος της piazza della republica και καθως κατευθύνεσαι στην della signoria θα το δεις σε στενάκι στο αριστερο σου χέρι. Είναι πολύ κοντά στην κεντρική οδό. Έχει άπειρες γεύσεις φρεσκότατου παγωτού που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις . Αν είσαι λάτρης των φρούτων την έκανες. Είναι φτιαγμένο από ολόφρεσκα φρούτα που αφήνουν ένα υπέροχο άρωμα στο στόμα σου. Αν είσαι fan της σοκολάτας -όπως εγώ- θα μουγκρίζεις από ευχαρίστηση.
Bρήκα και τη διεύθυνση:Via del Corso 75r
αν ηταν καλα ψημένο δεν θα ήταν ταλιάτα! η ταλιάτα όπως και η Φιορεντινα πρεπει να εχουν παρει χρωμα απέξω και μεσα κοκκινες, μαλακες, χυμωδεις..νιαμ, νιαμ..μια ταλιατα(σπεσιαλιτε της Τοσκάνης χοιρινο κρεας οχι καλα ψημενο ωραιοτατο όμως)
A Τώρα οσο για αυτο μπορει να χεις δίκιο δεν τα πάω καλά με το κρέας μπορει να ταν όντως μοσχαρι και όχι χοιρινό!Ηταν πολύ μαλακό για αυτο φαντάστηκα οτι ήταν χοιρινό αλλά μπορει να ταν και ο τρόπος μαγειρέματος που το έκανε τρυφερο ..οτι και ναταν πάντως ήταν νόστιμο !!!αν ηταν καλα ψημένο δεν θα ήταν ταλιάτα! η ταλιάτα όπως και η Φιορεντινα πρεπει να εχουν παρει χρωμα απέξω και μεσα κοκκινες, μαλακες, χυμωδεις..νιαμ, νιαμ..
και η κανονική ταλιάτα είναι από μοσχάρι.