BEKATSA
Member
Καλημέρα! Μάλλον τείνω προς Ρόδο τελικά ως πιο ασφαλή λύση. Πιστεύω χειμώνα έχει μια χαρά ζωή κ ελπίζω 4 μέρες να μην είναι πάααρα πολλές. Ακολουθούν τα νησιά του αργοσαρωνικού, κυρίως Αίγινα , αν και δεν γνωρίζουν ακόμη το πρόγραμμα των πλοίων και εγώ θέλω συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τελευταία Λάρνακα που δεν ενθουσιάζομαι.....Α!Υπάρχει και μια ιταλική πόλη η Κατάνη (??) την οποία έχω απλώς ακουστά! Υπάρχει κάποιος που να έχει πάει? Πιστεύω όμως θα είναι μια κλασική ιταλική πόλη...όμορφη μεν αλλά θελω κάτι άλλο (και πάω Ρόδο
)
Όταν ήταν 7 μηνών πήγαμε να δούμε τον άντρα μου, 3μιση ώρες καράβι και 2 ώρες λεωφορείο σερί, πιστεύω ήταν πιο απαιτητικό από 2 ώρες αεροπλανάκι και συμφωνώ απόλυτα τα παιδιά δεν ενοχλούν καθόλου μια χαρά προσαρμόζονται, εδώ βλέπω συνεχώς τουρίστες με 2 και 3 μηνών μωρά και νεογέννητα ακόμα. Πιο απαιτητικό είναι τώρα που περπατάει γιατί δεν κάθεται στα αυγά του δευτερόλεπτο αλλά γενικά τον έχω παντού μαζί μου και έχω συνηθίσει την ταλαιπωρία. Με ξενερώνει τρομερά όμως σαν ιδέα να βρέχει και να πρέπει να σέρνω καρότσι ή να αρρωστήσει και να μου χαλάσει τις 4 πολύτιμες μέρες μου.... Οπότε λέω να το πάω με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος μου-αν και ποτέ δεν ξέρεις, όταν κάποτε πήγα Λονδίνο, είχε 10 ολόκληρες ημέρες λαμπερό ήλιο