billstamaniac
Member
Καλησπέρα για 40Χ25Χ20 έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό , τις διαστάσεις όντως τις ελέγχει κανείς;
Κανε ασκησεις για τραπεζοειδεις και πλατιους ραχιαιους. Και παρε πλατης μαλακο, φορτωνεις χωρις υπερβολες και κανεις δεν θα ελεγξει ποτε τπτ.Καλησπέρα για 40Χ25Χ20 έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό , τις διαστάσεις όντως τις ελέγχει κανείς;
Βέβαια τσεκαρουν... Πρέπει να είσαι ευέλικτος ,να μπορείς δηλαδή να αφαιρέσεις κάτι από την τσάντα αν χρειαστεί και να το φορέσεις ή να το πάρεις στο χέρι αν σου πούνε ότι είσαι εκτός...Μαλακη τσάντα όπως αναφέρθηκε...Καλησπέρα για 40Χ25Χ20 έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό , τις διαστάσεις όντως τις ελέγχει κανείς;
Καλησπέρα για 40Χ25Χ20 έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό , τις διαστάσεις όντως τις ελέγχει κανείς;
Τουλάχιστον απ' όσο δείχνουν οι διαστάσεις ναι, είσαι μάλιστα και κάτω από το όριο, μπορείς να βασιστείς. Χρήσιμη αγορά θα ήταν και μια ζυγαριά αποσκευών για να ελέγχεις τα κιλά.Καλησπέρα, εγώ έχω με RyanAir όρια 55x40x20 (έως 10 κιλά) βαλίτσα (cabin cabbage) να πάρω.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος, με αυτή εδώ είμαι καλυμμένος;
https://www.e-jumbo.gr/valitses-eid...diou-mavro-me-exoterikes-thikes-27lt_1706044/
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!