Χρέωση παρά την ακύρωση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

PurpleRose

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Εχω υπ οψιν πως δεν ευθυνεται η μπουκιν για την συναλλαγη μου με τον ξενοδοχο,ισως δεν εξηγησα σωστα το νοημα του ποστ μου που ηταν πως γινονται διαφορα απο ολα τα συναλλασομενα μερη.Οπως εχω υποστει βλαβη και ταλαιπωρια απο ευθυνη της μπουκιν βεβαια..να μην επαναλαμβανομαι.
Θα ήθελα πολύ να μάθω τι μπορεί να έγινε. Το παραδειγμα πάντως που έδωσες πριν λίγο ήταν ατυχές νομίζω.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
εχω γραψει αρκετες φορες την εμπειρια μου τα τελευταια ταξιδια..ισως να διαβαζες προηγουμενο ποστ..δεν εφερα παραδειγμα για το συγκεκριμενο θεμα....για τριτη φορα λεω οτι εγινε για να δειξει οτι γινονται πολλες περιεργες συναλλαγες απο ολους..ειναι κουραστικο να επαναλαμβανω τον εαυτο μου.
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Δ
οχι,δεν εκανα τιποτα εγω,το ξενοδοχειο με εβγαλε νο σοου!Αλλαζοντας δωματιο και κατηγορια ,μονο αμα το ανεφερα θα μπορουσε η μπουκιν να ξερει..και ναι,δεν απαντησα στο μεηλ τους,κοινως εκανα την κινεζα!Προφανως το δωματιο που υποτιθεται οτι δεν εμφανιστηκα,θα νοικιαστηκε βεβαια!
Δεν νομίζω ότι σε έβγαλε το ξενοδοχείο. Όταν σε αναζητoύν από εκεί, έρχεται μέιλ από το ξενοδοχείο μέσω booking.
 

PurpleRose

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Προπερσυ 2 φορες στο Μιλανο στο ιδιο ξανοδοχειο.Μολις εφτανα μου λεγανε οτι ειμαστε non show γιατι αργησαμε 2 ωρες και το δωσανε το δωματιο.Μου εδωσαν αλλο,το πηρα ,το πρωι πρωι επερνα τρενο για Βαρκελωνη,ζητησα πρωινο αφου βεβαιωθηκα σε 2 γλωσσες οτι εχει υπηρεσια για νωρις πρωινο..Φυσικα το πρωι αρνηθηκαν τα παντα.Καθε προσπαθεια με μπουκινγ ακαρπη,τα λεφτα τα ειχαν ηδη παρει,αρνηση πληρωμης δεν επιασε!1 δωματιο stop over Στο Μιλανο μας κοστισε κοντα 700 ευρο...Δεν θα το ξεχασω.Βεβαια επαγγελματιες του χωρου μας ειπαν πως συμβαινει υπαλληλοι να φτιαχνουν καταστασεις και να μοιραζονται τα χρηματα...
Αν αυτή είναι η ταλαιπωρία σου από την μπούκιν...παλι δε μπορώ να δω που φταίει στο ότι έφτασες μετά την ώρα τσεκ ιν του ξενοδοχείου στο κατάλυμα και δεν σου δώσανε το δωμάτιο που έκλεισες... γιατί μάλλον αυτό φαίνεται να έγινε... ούτε γιατί το ξενοδοχείο δεν έδωσε πρωινό που το επιβεβαίωσαν... Αν χάσεις δλδ την ώρα που φευγει το τρένο θα φταίει το τρένο ή εσύ που δεν ήσουν εκει εγκαιρα ;
Για να καταλάβω... έχασες την ώρα τσεκ ιν , το ξενοδοχείο σε χρέωσε, το ξενοδοχείο δεν έδωσε πρωινό αλλά φταίει η μπούκινγκ ;
περιεργα πραγματα...
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
επαναλαμβανω κανουμε κρατηση με προπληρωμενη που δεν εχει χρηματα αλλα πρεπει να ειναι με δωρεαν ακυρωση
Πολύ έξυπνη κίνηση! Θα πάει το ξενοδοχείο να κάνει μια προέγκριση για να δει αν η κάρτα έχει υπόλοιπο και αφού δε θα βρει υπόλοιπο θα ακυρώσει την κράτηση. Και για φαντάσου αυτό να γίνει λίγες μέρες πριν το ταξίδι ή κατά τη διάρκεια πολυήμερου ταξιδιού κι εσύ να ψάχνεις ξενοδοχείο τελευταία στιγμή.
 

-MariaK-

Member
Μηνύματα
17
Likes
6
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καπου εδω ομως πρεπει να πουμε οτι επρεπε να ανζητησεις το μειλ ακυρωσης αφου την εκανες. Η booking φαινεται οτι εχει καποια θεματακια. Αλλα είναι και δικη μας ευθυνη να ψαξουμε τι γινεται αν βλεπουμε κατι μη φυσιολογικο. Ποσο καιρο πριν εκανες την ακυρωση; Δεν σε προβληματισε οτι δεν ηρθε μειλ που βεβαιωνει την ακυρωση;
Είχα μπροστά μου μια οθόνη που έλεγε με μεγάλα κόκκινα γράμματα ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.

Είχα επίσης στο νου μου ότι στο τέλος Μαΐου θα ήλεγχα την λίστα "Οι κρατήσεις μου" με προσοχή και θα σιγουρευόμουν ότι τα είχα ακυρώσει όλα (είχαν γίνει περισσότερες κρατήσεις, ονειρευόμουν τις διακοπές μου και όταν έβρισκα μια πιο δελεαστική πρόταση με δωρεάν ακύρωση, προχωρούσα σε κράτηση και ακύρωνα την προηγούμενη). Με... ευλάβεια έκανα έλεγχο, βεβαιώθηκα ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος και ότι δεν έχει μείνει ενεργή κάποια κράτηση που έπρεπε να ακυρωθεί. Η συγκεκριμένη κράτηση δεν περιλαμβανόταν στη λίστα για λόγους που δεν μου είναι κατανοητοί, γιατί περιλαμβάνονται ακόμα κρατήσεις και ακυρώσεις που έχουν γίνει προ τριετίας πχ.

Τέλος, και εδώ υπήρξα ανόητη, για κάθε λάθος που συμβαίνει στον κόσμο, ειδικά όταν δεν πρόκειται για υπαιτιότητα από δόλο ή από αμέλεια και αυτό αποδεικνύεται, θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει συνεννόηση. Δεν τους χτύπησα τα χέρια στο τραπέζι, πήρα να συνεννοηθώ, όπως άλλωστε με προέτρεψαν να κάνω και από την τηλ εξυπηρέτηση της booking, σίγουρη ότι όταν έβλεπαν το τι συνέβη θα βρίσκαμε μαζί μια λύση κοινής αποδοχής.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Στα ποστ #28 και #31 σου λένε τι να κάνεις για να δεις τι στάτους έχει η κράτησή σου στο booking κι εσύ αντί να το κάνεις συνεχίζεις να μας λες για το μήνυμα ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ που είδες κάποτε χωρίς κάποια απόδειξη.
Τώρα αν χάνετε το μέτρημα με τις κρατήσεις που κάνετε και τις δωρεάν ακυρώσεις δε σας φταίει το booking.
 
Last edited:

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ας πούμε ότι δεν πήρε email ακύρωσης. Τουλάχιστον πρέπει να πήρε ένα email από την Aegean όταν έκανε την κράτηση με αριθμό επιβεβαίωσης και κωδικό πρόσβασης.Εκτός κι αν μας πει ότι δεν έλαβε ούτε email όταν έκανε την κράτηση να τρελαθούμε!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.052
Είχα μπροστά μου μια οθόνη που έλεγε με με
Είχα επίσης στο νου μου ότι στο τέλος Μαΐου θα ήλεγχα την λίστα "Οι κρατήσεις μου" με προσοχή.....Με... ευλάβεια έκανα έλεγχο, βεβαιώθηκα ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος και ότι δεν έχει μείνει ενεργή κάποια κράτηση που έπρεπε να ακυρωθεί. Η συγκεκριμένη κράτηση δεν περιλαμβανόταν στη λίστα για λόγους που δεν μου είναι κατανοητοί, γιατί περιλαμβάνονται ακόμα κρατήσεις και ακυρώσεις που έχουν γίνει προ τριετίας πχ.
.
Ουτε αυτο σε προβληματισε; Οτι ελειπε η κρατηση; Και παρολα αυτα πηρες σκριν σοτ της ακυρωσης; Ποτε δεν το ειχα σκεφτει να φωτογραφησω την ακυρωση ειλικρινα αφου προκειται για κατι που αν δεν ερθει το μειλ θα το λυσω με ενα τηλεφωνημα. Μου κανει εντυπωση που θορυβειστε και φωτογραφιζετε λαθος διαδικασιες.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Οταν αργει το καραβι και κατ επεκταση το τρενο για Μιλανο,περνεις τηλ και ειδοποιεις(δεν ειχα ιντερνετ και ημουν στους δρομους)και σου λενε ενταξει..φτανεις εκει και σου λενε νο σοου..περνεις τη μπουκινγ και σου λεει τετοια η πολιτικη του ξενοδοχειου και κοψε το λαιμο σου και το ιδιο σκηνικο 24 μερες αργοτερα,στο ιδιο ξενοδοχειο οπου ειχα κλεισει μηνες πριν...νταξει.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
που ειπα πως με εβγαλε το ξενοδοχειο με το οποιο ειχα κανει συμφωνια?μα το θεο,αμφιβαλλω για τα ελληνικα μου..
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom