dorita18
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρόδος!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- ..παντου ειναι ονειρεμενα
Δραμα λοιπον θα ηθελα καποιες πληροφοριες: 1) η ονειρουπολη ειναι στο κεντρο της πολης; 2) που ειναι ωραια να μεινουμε; μπηκα να δω για ξενοδοχεια και μου εβγαλε πολλα στη περιοχη Βωλακα πολω ωραια και καλαμπακι κα, αυτα ειναι τα γυρο χωρια που θελουν αμαξι; πιανουν χιονια;
ποζαρ;; και εκει πας μονο με αυτοκινητο πολυ ωραιο φαινετε και κατι διαφορετικο επισης.Εχω κάνει ωραία Χριστούγεννα στο Λουτράκι, στο Πόζαρ. Οι ξενώνες είναι όλοι αξιοπρεπέστατοι , η εμπειρία του λουτρού σε χιονισμένο τοπίο μοναδική, η φύση όμορφη, το φαγητό γνήσιο χωριάτικο με καλά κρέατα. Υπάρχουν διάφορα έθιμα σλαβικής προέλευσης που εορτάζονται με φωτιές,πανηγύρια και τσουκάλια με φασολάδες. Η Αριδαία κι η Έδεσσα είναι δίπλα για μια υποτυπώδη νυχτερινή έξοδο. Επίσης, αρκετά κοντά είναι κι ο Άγιος Αθανάσιος για μια βόλτα στο χωρίο ή καιρού επιτρέποντως και στο χιονοδρομικό. Η κατάσταση είναι όπως την έχει περιγράψει ο traveller, ωστόσο σε κάποιους μπορεί να αρέσει αυτό το "ντεμέκ κοσμοπολίτικο". Πάντως η Αράχωβα όπου ήμουν το Πάσχα είναι μακράν χειρότερη.
Επίσης η Καστοριά είναι σχετικά κοντά. Είναι όμορφη και ρομαντική πόλη. Αξίζει μια διανυχτέρευση. Αν υπάρχουν μέρες και φυσικά μεταφορικό μέσο.