Αυστρία Χριστούγεννα στη Βιεννη

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Aν μου πεις ποτε θελεις να πας και ποσες μερες ισως να μπορω να σε βοηθησω αρκετα.
 

kiolejr

Member
Μηνύματα
11
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα και ΗΠΑ
Συμφωνώ με τη MARY .Συνδύασε τις διακοπές με κάποιο γκρούπ αλλά χωρίς απαραίτητα να ακολουθείς κατά γράμμα το πρόγραμμα. Με την ευκαιρία έχω κάνει αρκετούς καλούς φίλους με τους οποίους γνωριστήκαμε σε οργανωμένα ταξίδια...

***Τα χριστούγεννα στη Βιέννη είναι πολύ όμορφα...
 

La Chica

Member
Μηνύματα
113
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Under Construction...
Ταξίδι-Όνειρο
AroundTheWorldIn80Days
Πήγαινε με γκρουπ και όποτε θέλεις τους ακολουθείς και οποτε δεν σου κάνει κέφι, κάνεις το πρόγραμμά σου....και αυτό γιατι να μωρέ...γιορτές είναι! όσο καλά και να περνάς με τον εαυτό σου μια μικρή μελαγχολία σε πιάνει κάποια στιγμή αν είσαι εντελώς μόνος...εκτός και αν αυτό θέλεις!

και τώρα μπορώ να σου πω...Bienvenido! :)

p.s. με κάθε επιφύλαξη, γνώμη μου...;)
 

Maren

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Τα "μοναχικα" ταξιδια για μενα ειναι τα καλυτερα απο πολλες αποψεις ! Κι εγω θα σου προτεινα να ταξιδεψεις(εννοειτε πως δεν θα κατσεις σπιτι) μονος σου ! Αν κι δεν εχω παει,η Βιεννη πιστευω ειναι ενα μερος που μπορεις να το σχεδιασεις ευκολα μονος σου! Αλλωστε τα παιδια απο εδω μπορουν να σε βοηθησουν σε αυτο !!
Παρολ'αυτα αν νιωθεις καποιου ειδους ανασφαλεια επειδη βγαινεις πρωτη φορα εξωτερικο ακολουθησε το ενστικτο σου κι πηγαινε γκρουπαριστος ! Σιγουρα θα βρεις νεους ανθρωπους στο γκρουπ που θα κανεις παρειτσα μαζι τους, αλλα ακομα κι ΑΝ δεν βρεις πιστεψε με οι "γεροι" που θα συναντησεις θα ειναι "ταξιδευτες" κι θα ακουσεις φοβερες ιστοριες !

Ενα θα σου πω..οταν με το καλο κανεις οικογενεια κι παιδια θα παρακαλας για ενα ταξιδι μονος κι ας ειναι μεχρι την πλατεια της γειτονιας σου !! :lol:

Η αποφαση δικη σου ! ;)
 

SADY

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Δεν μας είπες αν η οικογένεια αποτελείται από γυναικα και παιδιά ή από γονείς κ.λ.π. Αν είναι το πρώτο τοτε να κάτσεις στο σπιτάκι σου αν όχι τότε ανεπιφύλακτα ναι για εξωτερικό. Αν είναι η πρωτη φορά που ταξιδεύεις στο εξωτερικό σου συστήνω το γκρουπ για να έχεις μια βάση. Αν κάτσει παρέα έχει καλώς αν όχι μπορείς να ακολουθήσεις το δικό σου πρόγραμμα. Εγώ εχω κάνει ανεκτίμητες φιλίες με γκρουπ. Σου συνηστώ πριν να έχεις βρει πληροφορίες για την πόλη που θα επισκεφθείς και να αποφεύγεις τα μέρη (εστιατόρια κ.λ.π ) που σου συστήνουν οι ξεναγοί. Είναι πολύ τουριστικά.Αν κάποιος θέλει πληροφορίες για την Πράγα ας μου τις ζητήσει. Εχω πάει τρεις φορές φέτος.
 

La Chica

Member
Μηνύματα
113
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Under Construction...
Ταξίδι-Όνειρο
AroundTheWorldIn80Days

tzina

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
:lol:Γεια σας!σκεφτόμαστε με τον αντρα μου να παμε τα Χριστόυγεννα στην Βιέννη.Μας προβληματιζει μήπως ταλαιπορηθούμε στο αεροδρόμιο και στο ταξίδι λόγω κακοκαιρίας και πολυκοσμίας εκείνων των ημερών.Αξίζει να πάμε?Καμιά εμπειρία κανείς?Α!και μήπως έχετε άποψη για το γραφείο Ζορπίδης γιατι με αυτό λέμε να πάμε.Ευχαριστούμε προκαταβολικά!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου και καλώς ήρθες.

Τα Χριστούγεννα θα γίνεται ο χαμός στο αεροδρόμιο, και λοιπόν; μιλάμε για 2-3 ώρες βαβούρας. Το ταξίδι σου θα το απολαύσεις, παρότι στη Βιέννη θα γίνεται βέβαια το σώσε. Μόνο από το travelstories, τα μισά μας μέλη εκεί θα είναι :D

Από γραφεία δεν κατέχω να σου πω, αλλά η Βιέννη θα είναι μια κούκλα τα Χριστούγεννα σίγουρα. Βεβαίως εξαρτάται και τα γούστα σου. Αν ο τουριστόκοσμος σε προβληματίζει, καλό θάναι να αποφύγεις αυτές τις μέρες.
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
Defkalion said:
Τα Χριστούγεννα θα γίνεται ο χαμός στο αεροδρόμιο, και λοιπόν; μιλάμε για 2-3 ώρες βαβούρας. Το ταξίδι σου θα το απολαύσεις
Ετσι είναι πράγματι. Τα Χριστούγεννα στη Βιέννη και το Μόναχο είναι απο τις καλύτερες εποχές. Η ατμόσφαιρα με τα Christkindlmarkt είναι ανεπανάληπτη.
altwiener-markt.at - Altwiener Christkindlmarkt
Καλά θά κάνει κανείς να πάει σε όλες τις Χριστουγιεννιάτικες αγορές τη μέρα, Belvedere, Schonbrunn, Hofburg. Αλλά τη νύχτα οπωσδήποτε Karlsplatz και Rathaus, με gluhwein και Χριστουγιεννιάτικα τραγούδια. Φυσικά ένα κοντσέρτο σε εκκλησία (Peterskirche, Karlskirche, Stephansdom).
Wien Event Kalender

Ναι θα γίνεται χαμός το βραδάκι στο Grienzig, γεμάτο απο Ελλάδα. Υπ όψη ότι η πρωτοχρονιά είναι κατεξοχή Βιεννέζικη υπόθεση. ώρες μουσείων
Opening Hours of the Museums: New Year's Eve & Jan. 6, 2009
Φυσικά δεν είναι εύκολο κανείς να παραβρεθεί στο Neujahrskonzert στο Musikverein
Der Musikverein - Galerie
και ίσως θα είναι περισσότερο τυχεροί όσοι θα βρίσκονται μπρος σε μια τηλεόραση, επειδή το πρόγραμμα μεταδίδεται ζωντανά σε όλες τις χώρες 11:15 ώρα Βιέννης. Aιτήσεις για συμμετοχή στη κλήρωση για αγορά εισητήριου υποβάλλονται στις 2-23 Ιανουαρίου (για τη συναυλία του επόμενου χρόνου) και κοστίζουν 25-850? Τα 25? είναι για θέσεις που δεν βλέπεις τίποτα ! πίσω απο τοίχο ! Αυτά που κάθεσαι πίσω απο κολώνα είναι αρκετά ακριβότερα. Μια ανεκτή θέση κοστίζει 250?. Και όλα με κλήρωση φυσικά, για δίκαιη κατανομή. Αν δεν είναι κανείς τυχερός να κληρωθεί, απλά υποβάλλει αίτηση ξανά την επόμενη χρονιά, μέχρι να έρθει η σειρά του. Μπορεί κανείς να δοκιμάσει την τύχη του, αιτήσεις μόνο στο site:
http://www.wienerphilharmoniker.at/index.php?cccpage=concerts_detail&set_language=en said:
"Ticket Information: This concert is sold out."
Φέτος θα διευθύνει ο Daniel Barenboim, για χρόνια διευθυντής της Wiener Philharmoniker.

Σχετικά με τον καιρό. Περιέργως αυτές τις μέρες του Νοέμβρη κάνει πιο πολύ ζέστη απο ΑΘήνα ! Συνήθως όμως είναι 5-7 βαθμούς χαμηλότερα. Αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα την περιήγηση, επειδή κανείς φροντίζει να έχει γάντια κασκόλ κλπ. Μπορεί όμως να βρέχει όπότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για περιήγηση έξω. Πρέπει να έχει κανείς καλό εναλλακτικό πρόγραμμα για εσωτερικούς χώρους. Και φυσικά η Βιέννη διαθέτει άπειρους κλειστούς χώρους για διασκέδαση.
We have top restaurants ...
 

master1706

Member
Μηνύματα
303
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
join the club!
Θα μαζευτούμε πολλοί εκεί μου φαίνεται..
Συμφωνώ με τον Defkalion: θα είναι υπέροχα και σίγούρα θα υπάρχει κάποια μεγαλύτερη ταλαιπωρία σε οτιδήποτε αλλά έχει να κάνει με το πόσο αντέχεις τέτοιες καταστάσεις.
Άρα είναι καθαρά δικό σου θέμα.

@trapper
Ομολογώ ότι η περίπτωση της βροχής δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Είχα υπόψη μου μόνο το κρύο. Άρα το εναλλακτικό πρόγραμμα για εσωτερικούς χώρους μάλλον ακούγεται καλή ιδέα.
Θα ήθελες να προτείνεις κάτι ώστε να πάρω και εγώ κάποια ιδέα γιατί φαντάζομαι ότι το έχεις ψάξει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.041
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom