γαμηλιο ταξιδι στις Μαλδιβες τον Γεναρη!

GTS

Member
Μηνύματα
6.793
Likes
18.404
Κι ομως πας καραιβικη και ανετοτατα οπως λεει ο Samion πιο πανω , αρκει να μην εχεις την πριβε πισινα και το τζακουζι σαν προτεραιοτητα.
Μα είναι δυνατόν όταν μιλάμε για εξωτικές παραλίες και νερά να βάζουμε στο ίδιο σακούλι πισίνες και τζακούζι? Δευτεροκλασσάτα δηλαδή πράγματα σε ένα μέρος Α' κλάσης...εντελώς περιττά.

Με 2000 Ευρώ το άτομο, εγώ θα πήγαινα Καραϊβική ή Σεϋχέλλες, αν ήθελα μόνο εξωτικά νησιά και θάλασσα. Αν βάλουμε και άλλα μέρη μέσα, οι επιλογές είναι άπειρες και οι Μαλδίβες μάλλον προς τον πάτο της λίστας (π.χ. μια Βενεζουέλα και φινάλε στα Los Roques).

Καραϊβική λοιπόν δαγκωτό ή Σεϋχέλλες....μέρη απίστευτα, θάλασσες κορυφαίες, πολυτέλεια....για μερικές ονειρικές νύχτες φτάνουν τα δύο χιλιάρικα.
 

Vasileti

Member
Μηνύματα
478
Likes
1.632
Παντως ανοιξα ενα θεμα γραφοντας καπια resorts που μου αρεσουν να μου πειτε γνωμες, και αντι να απαντησετε σε αυτο που ζητησα την βοηθεια σας, ολοι με κρινετε για την επιλογη μου και θελετε να με κανετε να αλαξω γνωμη
Μην το παίρνεις έτσι… και μην κλωτσάς την ευκαιρία να αναβαθμίσεις την ποιότητα στα ταξίδια σου. Μία από τις ιδιαιτερότητες του travelstories που διαπίστωσα είναι ότι βοηθά, παρέχοντας πολλαπλά εργαλεία διαμόρφωσης ταξιδιωτικής κουλτούρας και συγκρότησης, (καμία λέξη δεν περισσεύει), πέρα από τη χρηστικότητα τύπου εγχειριδίου. Ελεύθερο πανεπιστήμιο είναι! Διαπαιδαγωγεί interactively, αποτρέπει το «σκότωμα» του ταξιδιού, καθότι το ταξίδι φίλε μου είναι κομμάτι της ζωής μας, δεν είναι καταναλωτικό προϊόν που δε βαριέσαι το πετάμε κιόλας! Προσωπικά ευγνωμονώ το γεγονός ότι με ένα κλiκ σε καποιο link αγνώστων ωραίας συγκρότησης και εμπειρίας, που ούτε λόγο να σε μαλώσουν έχουν ούτε το «παίζουν»- δεν είναι dating εδώ- αναβαθμίζω το επόμενο ταξίδι. Ευγνωμονώ περισσότερο τα «κραξίματα» ακριβώς επειδή τελικά προστατεύουν και κυρίως προτρέπουν σε αυτοσεβασμό τελικά παρά σε υποτίμηση! Παραδίδονται ελεύθερα επίσης μαθήματα αισθητικής και αναπτυγμένης ταξιδιωτικής συμπεριφοράς που συνεπάγεται και δικαιότερη κατανομή των πόρων (τόσο για εμάς που πληρώνουμε όσο και για τους αποδέκτες των 4χίλιαρων). Όταν μιλάμε για ταξίδι δεν μιλάμε για αγγαρεία, ούτε για απλή τροπαιοφόρα καταγραφή. Το πόσο έχει να κάνει με τα επικά συμβάντα της ζωής, γάμος κλπ, πιστεύω είναι εντελώς αδιάφορο, έχει τη δική του αξία αυτόφωτα, εκτός αν το «Οινομάου κόρην γα…» συμβεί μόνο κατά τη διάρκεια του ας πούμε και στην υπόλοιπη ζωή παραμερίζεται.
Έχει όμως να κάνει με τον/την σύντροφο και με το πόσο τον/την υπολήπτεσαι τελικά, πέραν του αυτοσεβασμού σου.

Σταχυολογώ, (για να ξανασκεφτείς):
“θα συμφωνήσω ότι η Ευρώπη δεν συγκρίνεται με Μαλδιβες”
“και ο,τιδήποτε άλλο συγκρινόμενο με την ιδεατή εικόνα τους (που μακάρι να επαληθευθεί αλλά σφόδρα αμφιβάλλω - και εξ ιδίας εμπειρίας) χάνει με τα χέρια κάτω”
”Οι περισσότεροι που έγραψαν έχουν προσωπική εμπειρία”
“Ναι μόνο που δεν είμαστε εδώ υπηρεσία ταξιδιών, αλλά φόρουμ συζητήσεων, και η παράθεση εναλλακτικών προτάσεων σε μια τέτοια περίπτωση είναι πολύ φυσιολογική”<O:p</O:p

Συμπέρασμα:
“Το θέμα είναι να ψαχτείς λίγο και να φτιάξεις ένα ταξίδι που πραγματικά θα σου μείνει αξέχαστο γιατί θα αξίζει... ξεκόλλα λοιπόν και άρχισε να ψάχνεις...<!-- google_ad_section_end -->”

Από τις εναλλακτικές προτάσεις:
http://www.camariaadele.it/eng/stile.html , επειδή έμενα κοντά
http://www.pavillon-de-la-reine.com/fr/index.php , επειδή είδα το link

Φτιάξε ένα excel φύλλο σαν template με προγραμματισμό δραστηριοτήτων αναλυτικά, έχοντας ψάξει φυσικά εβδομάδες πριν για ο,τιδήποτε κάνεις, κρατήσεις, διευθύνσεις κλπ. Θέλει και ξενύχτι..
Το θέμα του γούστου σε όλα τα πράγματα είναι σίγουρα υποκειμενικό, από ένα βαθμό όμως και μετά, όπως και άρρηκτα συνδεμένο με την υποδομή του καθενός. Ένα facial spa και για τους δύο ταυτόχρονα δίπλα δίπλα με την εξαίσια μουσική και ατμόσφαιρα για κάθε γούστο είναι αντικειμενικά πανέμορφο. Η υποκειμενικότητα του γούστου θα εκφρασθεί στα υλικά ή τον τρόπο που θα γίνει, οπότε μην ξεχάσεις να το κανονίσεις. Το αυτό ισχύει και για τους προορισμούς.
Το στερεότυπο ξάπλα- πισίνα προσπάθησε να το αποβάλλεις, κάνει κακό. Σύρε τη σύντροφο σου πέρα από τα τετριμμένα, όχι μόνο λόγω γάμου, απλά να χαρείτε το ταξίδι σαν μέρος του μεγάλου ταξιδιού που λέγεται ζωή. Αν αυτη η φιλοσοφία σε κουράζει, (που δε νομίζω, θάχες παρατήσει το forum), πήγαινε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και πες: γειά σας, τι έχετε να μας προτείνετε για γαμήλιο ταξίδι μέχρι 4000? Ξέρεις, με το χαζοχαρούμενο υφάκι, όχι του πελάτη, αλλά του πελατακίου..
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.855
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom