καπνιστήριο στο αεροδρόμιο-χανιά.

Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Ωχ...κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς)) Πρώτη φορά το ακούω, η αλήθεια είναι ότι στο Βενιζέλος, στη Ζυρίχη, στη Φρανκφούρτη, στο Μόναχο και δε θυμάμαι πού αλλού, μια χαρά έβγαινα και χάζευα τις πόλεις:) Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Ακόμα και οι Ρώσοι στη Μόσχα σε αφήνουν, αν έχεις visa και χρόνο πας κέντρο:haha:
 

Katerina-1-

Member
Μηνύματα
130
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Παιδιά, λύθηκε το θέμα. Όντως δεν μας άφηναν να βγούμε και είναι αλήθεια.
Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και με παρέπεμψαν σε κάτι άλλα τηλέφωνα και με κάτι υπευθύνους κλπ..
Λοιπόν, ζήτησα να με ενημερώσουν σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα εξόδου απο αεροδρόμιο, έπρεπε να ενημερώσω το αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη πριν πετάξω ότι θέλω να κατέβω ενδιάμεση στάση για Πράγα για να μου βγάλουν δύο κάρτες επιβίβασης ενώ εγώ είχα μια κι έξω... Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ και στη Πράγα άλλαζα αεροπορική εταιρεία αν θυμάμαι καλά transat και ίσως να υπάρχουν κάποιοι όροι διαφορετικοί που δεν επιτρέπουν την έξοδο απο τα duty αλλά σε αναγκάζουν να παραμείνεις μέχρι την επόμενη πτήση. Όντως συμβαίνει όσο περίεργο και αν σας φαίνεται και είναι κάποιες εταιρείες που το κάνουν.
Και στην Aegean που επικοινώνησα μόλις μου είπαν ότι γίνεται να βγώ κανονικά στο Ηράκλειο (αφού μου περίμενα λίγη ώρα να το ψάξει) είναι και με την ίδια εταιρία η ανταπόκριση δε θα υπάρχει θέμα αλλά καλύτερα να ενημερώσω το Μακεδονία ότι θέλω να κατέβω στο Ηράκλειο πριν πετάξω να με κατατοπίσουν σχετικά με αυτό το θέμα.
Περισσότερα δε μπόρεσα να μάθω αλλά τουλάχιστον μου λύθηκε η απορία και εσάς πιστεύω.

Διόρθωση.. Με την Transavia ήταν η ανταπόκριση. Βρήκα τα εισιτήρια.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom