• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

μπαλι ή κουβα

antonella tza

Member
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!!θα ηθελα να ζητησω την αποψη σας για το γαμηλιο μου ταξισι το οποιω θα γινει τον φεβρουαριο του 2011 (σε ενα μηνα δηλαδη) ειμαι μεταξυ συο προορισμων και θα ηθελα τις συμβουλες σας!!!πρωτα απολα να σας πω οτι θα ειναι για 14 νυχτες κ εκτος απο μας τους δυο θα ερθει μαζι μας ο κουμπαρος μας με τη γυναικα του!!ειμαστε λοιπον μεταξυ της κουβας (στο βαραδερο) σε ενα 5 αστερο ξενοδοχειο η στο μπαλι!!!!γνωριζω οτι για κουβα ειναι πολλες μερες για το βαραδερο αλλα μετα απο τοσο πιεση που εχουμε τωρα με τις ετοιμασιες του γαμου η απολυτη χαλαρωση δεν θα μας χαλαγε κιολας, απο την αλλη ειναι το μπαλι με τις εκδρομες του, τα εστιατορια του, τα μπαρακια του κ πανω απο ολα τα ψωνια!!!τι να σας πω ρε παιδια δεν μπορω να αποφασισω μου αρεσουν κ τα δυο!!!βοηθηστε με σας παρακαλω πολυ ρε παιδια!!!να σας πω πληροφοριακα οτι μεχρι τωρα εχουμε παει Αγ.Δομοινικο,Ταυλανδη!!!το μπατζετ μας κυμαινεται 1000 με 1800euro!!!μπορειτε αν θελετε να μου προτεινετε κ αλλους (εξωτικους ) προορισμους ειμαι ανοιχτη σε ολλα!!!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Eτσι που το δεσατε τι να πω? Τι να κανουν στην Κουβα δυο αντρες με τις γυναικες τους? Ειναι σαν να παει κανεις στο Αργος με το πεπονι του. Δεν πατε οι 2 γυναικες Ρωμη που εχει και shoping? :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:

GTS

Member
...θα ερθει μαζι μας ο κουμπαρος μας με τη γυναικα του!!
Κορίτσια, πηγαίνετε εσείς στο Μπαλί για σπα και μασαζοκαταστάσεις και στείλτε πακέτο τους κουμπάρους στη Κούβα. Έτσι θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι...κάποιοι ίσως παραπάνω αλλά δε θέλω ζήλιες.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Κορίτσια, πηγαίνετε εσείς στο Μπαλί για σπα και μασαζοκαταστάσεις και στείλτε πακέτο τους κουμπάρους στη Κούβα. Έτσι θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι...κάποιοι ίσως παραπάνω αλλά δε θέλω ζήλιες.
Kαλυψες το θεμα πληρως, νομιζω πως πρεπει να κλειδωθει.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Για να επανελθουμε στο θεμα πιστευω πως τοσες μερες βαραδερο θα κοψετε φλεβες, εχω σκοπο να παω Κουβα και απο οσα διαβασα αποφασισα να τη γυρισω ολη πλην βαραδερο. Στο μπαλι αν φυγει η κουραση και αρχισετε να βαριεστε θα βρειτε μια πολυ ωραια ενδοχωρα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον να σου πω φιλεναδα αυτο που ευγενικα προσπαθουν να σου πουν και παραπανω.
1. Θα παρετε μαζι και τους κουμπαρους κολαουζο?Καλε πατε τα 2 σας .Εχετε μετα και καιρο για εκδρομες με κουμπαρους .Γαμηλιο πατε.
2.Αν εχετε ως κριτηριο και τις παραλιες σε ενα νησι=Κουβα.
ΟΜΩΣ η Κουβα κλεινει σπιτια -δεν τα ανοιγει οπως εχει ξαναειπωθει και αλλου.
Πολυ γυναικομανι .
3.Μπαλι =αν δεν σας νοιαζουν οι παραλιες ,να πατε εκει

Ξεχασα το κλου της βραδιας:Μπαλι κυριως για ψωνια??
Οριστε?

varioAthens

Member
Κατά τη γνώμη μου κανένα από τα 2 δεν ενδείκνυται για ξεκούραση! Δηλαδή θα πάτε μέχρι την Κούβα ή το Μπαλί και θα μείνετε αραχτοί στις ξαπλώστρες χωρίς να γυρίσετε και να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη?
Επίσης για μπαράκια-εστιατόρια-ψώνια κ.λ.π. το τελευταίο που θα μου ερχόταν στο μυαλό είναι το Μπαλί...κάτι πιο ευρωπαϊκό θα σκεφτόμουνα γι' αυτές τις δυνατότητες!
Υ.Γ. Οι κουμπάροι είναι προαιρετικοί ή στάνταρ εξοπλισμός??? :xmas_cheesygrin:

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Το Μπαλί δεν ενδείκνυται για Φεβρουάριο λόγω βροχών..
Βέβαια κι εγώ αυτό το μήνα θα πάω αλλά όχι ..γαμήλιο και δε με χαλάνε καθόλου οι βροχοπτώσεις.
Όσο για το κόστος υπολογίζω γύρω στα 1600 ευρώ το άτομο για 10 ημέρες.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Το Μπαλί δεν ενδείκνυται για Φεβρουάριο λόγω βροχών..
Βέβαια κι εγώ αυτό το μήνα θα πάω αλλά όχι ..γαμήλιο και δε με χαλάνε καθόλου οι βροχοπτώσεις.
Όσο για το κόστος υπολογίζω γύρω στα 1600 ευρώ το άτομο για 10 ημέρες.
εγω βρε eviol γιατί έφαγα 1000 ευρώ για ένα μήνα??:xmas_cheesygrin:
οσο για τις βροχές τις ρίχνει τώρα στο μπαλί μέχρι το φεβρουάριο θα έχουν σταματήσει..έχει αλλάξει το κλίμα και εκεί..η βροχή κρατάει μια ωρα και πέφτει στις 3 έως τις 4 το μεσημέρι καθε μέρα!! τις υπόλοιπες ώρες θερμοκρασία 25-30 βαθμοί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.732
Νεότερο μέλος
Gregorykani

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom