ταινιες και ταξιδια

the Lycan

Member
Μηνύματα
215
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σκωτία
Άρχοντας των Δαχτυλιδών και Νέα Ζηλανδία :)
από τις πιο όμορφες χώρες πιστεύω!!!!!!

Θυμήθηκα έτσι μία στα ξαφνικά
Rob Roy την λένε και είναι απο τα παλιά...Μία ακόμη ταινία που με εκανε να αγαπήσω τα μέρη αυτά έστω και απο χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά!
αγαπάμε ό,τι έχει να κάνει με Σκωτία!!!!!!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.130
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα το topic ήταν το "Ημερολόγια Μοτοσικλέτας" (στην συνέχεια είδα ότι και σε πολλούς άλλους:)).

Επίσης: "Ο επίμονος κηπουρός" (Κένυα), "Ινδοκίνα", "Eat pray love" (για το Μπαλί), "A good year" (Γαλλία-Provence), "Τίγρης και Δράκος". Εννοείται πως οι περισσότερες ταινίες του Woody Allen με μεταφέρουν στη Νέα Υόρκη, αν κι εν γένει νομίζω πως οι ταινίες του δίνουν την αίσθηση της πόλης στην οποία έχουν γυριστεί (βλέπε "Vicky Cristina Barcelona", "Scoop", "Match Point"). Επίσης εννοείται πως όταν πάω Ταϋλάνδη θα υποβάλω στα σέβη μου στην περίφημη παραλία από το "The beach" (τουριστική, ξετουριστική, δεν με ενδιαφέρει!:D). Και last but not least, ερωτεύτηκα το φυσικό τοπίο από το "Twilight" (δεν ξέρω πού ακριβώς έχει γυριστεί, είναι πάντως μαγευτικό. Μην γελάτε, σας βλέπω):p!
 

andre30

Member
Μηνύματα
84
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
η ταινια που πραγματικα με ταξιδεψε (την εχουν ηδη αναφερει) ειναι "Αβανα-η χαμενη πολη" με τον αντυ γκαρσια ο οποιος την σκηνοθετει κιολας!τα παντα σαυτην την ταινια ειναι υπεροχα!!!!!
εκτος την ταινια......
 
Μηνύματα
10
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κινα(Shenzhen),Ιαπωνια
Η ταινια the beach με τα απιστευτα τοπια της με ώθησε να κανω και εμένα το πρώτο μου ταξιδι στην πανέμορφη ταυλάνδη πέρυσι τον Οκτωβριο.

Παιδια είδα τοσα πολλά σχολια που αναρωτηθηκα κάνεις δεν μαγευτηκε απο την γαλήνη και απο τις απιστευτες σκηνές ηρεμιας που αποδίδει η ταινια "The last samurai" απεικονίζοντας χωριο της Ιαπωνιας?

Πιστευω μας δίνει την τέλεια εικόνα ηρεμιας που ολοι ψαχνουμε η θα ψαξουμε στο μέλλον <3
 

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Διαβάζοντας το θέμα ταινίες και ταξίδια μου άρεσε ιδιαίτερα και είπα να το επαναφέρω στην επιφάνεια!!! Πήρα πολλές ιδέες για ταινίες που δεν ήξερα και τώρα είναι στη λίστα μου για να τις δω πρώτες :D...

Εγώ θα προτείνω μία που δεν έχει αναφερθεί στο forum, ειδικά για τους horror fans...Αναφέρομαι στο Turistas, μια ταινία του 2006 με τον Josh Duhamel, την Olivia Wilde και την Melissa George, που γυρίστηκε στη Βραζιλία σε μέρη με όμορφες παραλίες, θαλάσσιες σπηλιές και καταρράκτες μέσα στη ζούγκλα :clap:..Συγκεκριμένα τα γυρίσματα έγιναν στις μικρές παραλιακές περιοχές Ubatuba και Itamambuca, καθώς και κοντά στο Lencois, στην περιοχή Bahia στο Chapada Diamantina Νational Park (με ιδιαίτερες σκηνές κάτω από το νερό)!!! To moto της ταινίας είναι ''There are some places tourists should never go'', δίνοντας έμφαση στην εγκληματικότητα της χώρας..Όμως σε αυτό το forum απευθύνομαι σε ταξιδιώτες που ξέρουν να αγνοούν επιδεικτικά κάτι τέτοια μηνύματα! Απολαύστε την ταινία γι'αυτό που είναι, ένα κλασσικό θρίλερ δηλαδή..με μοναδικές εικόνες όμως από μία χώρα εκπληκτικής φύσεως που ποιος δεν θα ήθελε να επισκεφτεί ? :clap:

 
Last edited by a moderator:

NoFX182

Member
Μηνύματα
115
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Backpacking over Europe
eurotrip και into the wild! ντροπη σε οποιον δεν εχει δει την 2η! Αλλα γενικοτερα οποια κωμωδια σε στυλ roadtrip κλπ μου μενει για καιρο να την σκεφτομαι στο μυαλο...!
 

NoFX182

Member
Μηνύματα
115
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Backpacking over Europe
Tαινίες που σε "ταξιδεύουν";

Δημιούργησα το τοπικ για να μπορέσουμε να αλληλοβοηθηθούμε να βρούμε ταινίες που έχουν μέσα ταξίδια ή γενικότερα σε "ταξιδεύουν" μακρια!

Αρχίζω λέγοντας τις 2 αγαπημένες μου σε αυτό το θέμα, πρώτα το "Into the Wild" (καλύτερη στο είδος της) και το "Εurotrip" για οσους δεν την εχουν δει ;)

Προσθέστε οτι θέλετε!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom