harilander
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βλέπουμε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- χώρα του ποτέ
Περιεχόμενα
Φτάνουμε στον σταθμό 5 λεπτά πριν να φύγει το τρένο και με την ψυχή στο στόμα αποχαιρετιζόμαστε και ορμάμε στο βαγόνι. Βέβαια τέτοια ώρα ούτε κουβέντα για άδεια θέση οπότε βολευόμαστε στον διάδρομο δίπλα στην πόρτα και έξω από την τουαλέτα που έχει περισσότερο χώρο για να μην ενοχλούμε. Όπως κάθομαι πάνω στο σακίδιο μου βλέπω μια ταμπέλα που γράφει το δρομολόγιο και έκπληκτος ανακαλύπτω ότι λέει “OrientExpress”!! στην αυθεντική διαδρομή Στρασβούργο-Μόναχο-Βιέννη-Βουδαπέστη-Κωνσταντινούπολη.(αν και δεν είμαι σίγουρος εάν την έκανε όλη γιατί τα τελευταία χρόνια είχε διακοπή η σύνδεση με την Πόλη.)
Βρισκόμαστε στο διάσημο τρένο που γνωρίσαμε από μυθιστορήματα και ταινίες! Αυτή η ταμπέλα κοσμούσε το δωμάτιο μας τα επόμενα χρόνια σαν αναμνηστικό από αυτό μας το ταξίδι.
Το τρένο έχει ξεκινήσει και κάνει την εμφάνιση του ένας τύπος που θέλει να πάει τουαλέτα αλλά για κακή του τύχη είναι ακόμα κλειδωμένες. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνετε και στα επόμενα 10 λεπτά. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για «ασυγκράτητη ανάγκη» και επιστρατεύω τις τεχνικές Μαγκαϊβερ για να τον σώσω από το πρόβλημα του προστάτη. Ευτυχώς έχω μαζί μου ένα κατσαβίδι (μαζί με άλλα μικροεργαλεία για ανάγκη) και χωρίς δυσκολία ανοίγω την πόρτα. Έκπληκτος με ρωτάει:
- «italiano?»
- « no Greco ,it’s the same!» τουαπαντάω
Ευγνώμων για την βοήθεια που του προσφέραμε μας καλεί στο κουπέ του όπου ταξιδεύει με την φίλη του και θα κατέβαιναν στο Στρασβούργο, έτσι θα είχαμε όλο τον χώρο δικό μας για την υπόλοιπη νύχτα.
Βρισκόμαστε στο διάσημο τρένο που γνωρίσαμε από μυθιστορήματα και ταινίες! Αυτή η ταμπέλα κοσμούσε το δωμάτιο μας τα επόμενα χρόνια σαν αναμνηστικό από αυτό μας το ταξίδι.
Το τρένο έχει ξεκινήσει και κάνει την εμφάνιση του ένας τύπος που θέλει να πάει τουαλέτα αλλά για κακή του τύχη είναι ακόμα κλειδωμένες. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνετε και στα επόμενα 10 λεπτά. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για «ασυγκράτητη ανάγκη» και επιστρατεύω τις τεχνικές Μαγκαϊβερ για να τον σώσω από το πρόβλημα του προστάτη. Ευτυχώς έχω μαζί μου ένα κατσαβίδι (μαζί με άλλα μικροεργαλεία για ανάγκη) και χωρίς δυσκολία ανοίγω την πόρτα. Έκπληκτος με ρωτάει:
- «italiano?»
- « no Greco ,it’s the same!» τουαπαντάω
Ευγνώμων για την βοήθεια που του προσφέραμε μας καλεί στο κουπέ του όπου ταξιδεύει με την φίλη του και θα κατέβαιναν στο Στρασβούργο, έτσι θα είχαμε όλο τον χώρο δικό μας για την υπόλοιπη νύχτα.
Attachments
-
61,8 KB Προβολές: 116