Kostas78
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Η Ιαπωνία ήταν μια χώρα που πάντα ήθελα να ταξιδέψω, ήταν αγαπημένη χώρα του πατέρα μου, τον οποίο έχασα πριν 2 χρόνια και μου είχε διηγηθεί πολλά για την χώρα και τον ιδιαίτερο λαό της. Το ταξίδι μπορούσαμε να το κάνουμε μόνο σε σχολικές διακοπές και επιλέξαμε να πάμε Πάσχα λόγω των καλύτερων καιρικών συνθηκών (σε σχέση με το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα) και των πιθανοτήτων να δούμε Ανθισμένες κερασιές. Ξεκινήσαμε την αναζήτηση εισιτηρίων το Φθινόπωρο, έχοντας ως πρώτη επιλογή τις 3 μεγάλες Αραβικές αεροπορικές και την Turkish, αλλά επειδή ήταν πολύ ακριβά είπαμε να ψάξουμε στο black Friday 2024. Εκεί δοκιμάζοντας να πάμε Οσάκα και να επιστρέψουμε από Τόκυο για να γλιτώσουμε μια διαδρομή με σίνκανσεν, βρήκαμε πολύ καλή τιμή μέσω Σεούλ (με Etihad), οπότε αποφασίσαμε να προσθέσουμε και την Σεούλ στο ταξίδι μας, ενώ εκμεταλλευτήκαμε (οι 5 από τους 6 στο ξεκίνημα του ταξιδιού) και την δυνατότητα που σου δίνει η Etihad για stopover με δωρεάν διαμονή καθώς κάποιοι από τους ταξιδιώτες δεν είχαν επισκεφθεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο παρελθόν. Είχα αρκετό χρόνο για την οργάνωση του ταξιδιού και προσπαθούσα να εντάξω σε αυτό εκτός από τις δικές μου ταξιδιωτικές επιθυμίες και διάφορα που μου ζήταγε η παρέα.
Last edited: