• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

2025: Που πηγαμε;

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σρι Λάνκα - Νότια Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Γιατί βιάζεσαι; Όπως λέει σωστά και η @paefstra ,31 μέρες έχει ο Δεκέμβριος. :cool:

Άσε που φοβάμαι μην εμφανιστούν οι γνωστοί - άγνωστοι στο νήμα κι έχουμε τα περσινά. :haha:
Ε, όλο και κάποιος θα μας κάνει να γελάσουμε κι φέτος!!!!!!!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γενάρης ξεκίνησε με εκδρομή στην ορεινή Χαλκιδική και συνεχίστηκε με road trip στα ελβετικά χωριά και το Λίχτενσταϊν.
Φλεβάρη συνεχίσαμε με Γεωργία
Μαρτη το χαιλαιτ της χρονιάς : Ταιβαν με Κίνα στην οποία θα ξανά βρεθώ σύντομα το δίχως άλλο!
Απρίλη επιτέλους Αλσατία με μια βουτιά στα Λουτρά του Μπάντεν Μπάντεν
Μάιο Αζερμπαιτζαν με την πρώτη πτήση της ετζιαν
Ιούνιο και Ιούλιο κάμπινγκ στη Χαλκιδική με δυο δόσεις Κρήτη
Αύγουστος με βρήκε στην κορυφή της Ελλάδας , όπου επίσης θα ξαναπάω σύντομα !!
8CCF04AA-EAA9-4709-9D78-EDDE596D4851.png

Σεπτέμβρη παρατείναμε για λίγο το καλοκαιράκι με Μαυρίκιο
Οκτώβρη καθίσαμε στα αυγα μας και Νοέμβρη
Δεκέμβρη πήραμε μια γεύση από Χριστούγεννα στη Νυρεμβεργη .
Και του χρόνου με υγεία και να κάνετε ψυχοθεραπεία !

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Με τέσσερα ταξίδια εξωτερικό και δύο εντός συνόρων, το 2025 ήταν για τα δικά μου δεδομένα μακράν το πλουσιότερο ταξιδιωτικά μέχρι τώρα.

Φλεβάρης: Τορίνο-Μιλάνο από δύο μέρες στην κάθε πόλη
Τέλη Μάρτη με σχεδόν μέσα Απρίλη: Λισαβώνα-Κοΐμπρα-Γκιμαράες-Πόρτο, με εκδρομές και σε Σίντρα και Βιάνα ντο Καστέλο και ένα μίνι πέρασμα από Μαδρίτη στην επιστροφή - 13 μέρες συνολικά
Ιούλιος: 6 μέρες Κρήτη (νομοί Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου)
Αύγουστος: 5 μέρες Ανάφη
Οκτώβρης: μία εβδομάδα Παρίσι
Τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη: 4 μέρες Βαρσοβία

Καλά να 'μαστε πάνω απ' όλα και θα έρθουν και τα επόμενα!

rafaela 14

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Ιανουάριος Ζανζιβαρη (1/1 00:05 αναχώρηση 🤣 γελάω γιατί ολοι θυμηθήκαμε μισάωρο μετά να πούμε καλή χρόνια )
Φεβρουαριος Συρος
Μαρτιος Βουκουρεστι
Απρίλιος Μυτιληνη
Ιουνιος Παφος
Ιουλιος Ναπολη
Αυγουστος Νεπαλ
Οκτωβριος Γεωργία
Δεκεμβριος Μυτιλήνη
και 30/12 αναχώρηση για Ινδία (θα το μετρήσω και για το 2026 😋)

SugarBlue

Member
Φεβρουάριος Στενή Ευβοίας
Μάρτιος Κωνσταντινούπολη
Απρίλιος Έδεσσα - Παλαιός Παντελεήμονας
Ιούνιος Νορβηγία (Όσλο - Φλαμ - Μπέργκεν) και Πολωνία (Κρακοβία)
Ιούλιος Φλωρεντία - Σιένα - Ορβιετο - Ρώμη
Αύγουστος Νάξος -Δονουσα
Σεπτέμβριος Τυνησία (Τύνιδα - Σιντι Μπου Σαιντ- Καρχηδόνα)
Δεκέμβριος Γενεύη - Αννεσι
Η χρονιά δεν έχει τελειώσει όμως, αύριο αναχωρούμε για Ολλανδία και αλλαγή του χρόνου στο Βέλγιο!
Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!

Άλλη μια χρονιά με πολλούς ταξιδιωτικούς προορισμούς έφτασε στο τέλος της και έχουμε και λέμε

Ιανουάριος: Βουκουρέστι
Μάρτιος: Βρυξέλες+Λουξεμβούργο
Μάρτιος: Αργεντινή+Ουρουγουάη+Παταγονία+Χιλή
Ιούλιος: Εσθονία+Λετονία+Λιθουανία+Φιλανδία
Αύγουστος: Γεωργία
Οκτώβριος : Σαουδική Αραβία
Νοέμβριος: Ρίο ντε Τζανέιρο

Υγεία, χαρές και πολλά ταξίδια για το 2026 εύχομαι σε όλους!!!!

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Θετικό και το 2025 δε λέω:

:Τουρκια(Κωνσταντινούπολη)1 μέρα-Σιγκαπούρη 2 μέρες-Χονγκ Κονγκ 3 μέρες(Macau 1 μονοήμερη )-Νοτια Κορέα (Busan 3-Seoul 7)10 μέρες -Αντις Αμπέμπα 1 μέρα

-
Αυτή τη φορά επέλεξα το Arnavutkoy στην Κωνσταντινούπολη για το ας πούμε καθιερωμένο stopover στην Πόλη...Νομίζω γενικά το πρόγραμμα θα μπορούσε να βγει και καλύτερα δεδομένου των ημερών.Ισως αν το ξαναέκανα ,θα έβγαζα τη Σιγκαπούρη πιο πολύ για να αυξήσω τις μέρες στο Χονγκ Κονγκ το οποίο κατά τη γνώμη μου αξίζει για πολύ περισσότερες μέρες.Γαστρονομικος παράδεισος, hiking trails ,πάρκα,γειτονιές,μαθήματα Κουνγκ Φου,έχει να κάνεις ότι θέλεις.Νομιζω δεν είδα τίποτα σχετικά...Σε αυτό το ταξίδι χρησιμοποίησα κάποια μίλια με Aegean-Singapore airlines για το Αθήνα-Κωνσταντινουπολη- Σιγκαπούρη και για το Σεουλ-Αντις Αμπέμπα -Αθηνα..Highlights πολλα και διαφορα ,θα θυμάμαι πάντα τη διαμονή στα λεγόμενα monster buildings στο Χονγκ Κονγκ..

:Αιγυπτος(Κάιρο 16 μέρες με μια μονοήμερη στην Αλεξάνδρεια )

-Αν πρόσθεσα κάτι φέτος στην επίσκεψη μου στο Κάιρο είναι το National Museum of Egyptian Civilization,το Μουσείο με τις μούμιες δηλαδή,το οποίο δεν είχα επισκεφτεί σε προηγούμενες επισκέψεις.Τον υπόλοιπο χρόνο εξερεύνηση ξανά και ξανά στις γειτονιές του Καιρου...Η επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια για δεύτερη φορά έγινε λόγω παρουσίας του Πατριάρχη στην πόλη.Ενα περασμα και από τα παραδοσιακά καφενεία που συχναζε ο Καβάφης...

:Ουζμπεκιστάν 15 μέρες(Τασκένδη - Σαμαρκάνδη -Σαχρισαμπζ(μονοήμερη )-Μπουχαρα - Χιβα- Khorezm Fortresses(μονοήμερη) - Nukus - Moynaq-Nukus - Τασκενδη ήταν το itinerary στη χώρα -Τουρκια (Κωνσταντινούπολη )1 μέρα στο γυρισμό...

Ένα μέρος που ποτέ δεν ήταν στις πρώτες προτεραιότητες μου αλλά πιστεύω ότι το ταξίδι το έκανα σχεδόν στο 100% .Κοινώς δεν έχω παράπονα,και δεν θα άλλαζα τιποτα.Και τα τρένα μου πήρα,με αποκορύφωμα το σχεδόν 20 ώρες Nukus-Tashkent,και τα λεωφορεία τα locals πήρα ιδίως το Nukus-Moynaq είχε ενδιαφέρον,σε σπίτια ντόπιων "φιλοξενηθηκα",σε κυριλέ ξενοδοχεία στο Nukus έμεινα,δοκιμασα τις περισσότερες γεύσεις, έκανα τις δύο μονοήμερες που ήθελα...

:🇲🇹 Μαλτα 5 μέρες

Πήγα με χαμηλά τον πήχη και έφυγα φουλ ικανοποιημένος...Πήγα Νοέμβριο,και νομίζω είναι η ιδανική περίοδος,και λόγω καιρού και λόγω κόσμου..Πολύ καλή διαμονή και budget στη Sliema...Θα εμένα για κάποιο διάστημα στην πόλη αν μπορούσα να δουλέψω εξ αποστάσεως,μου άρεσε ..

: Κρακοβία 3 μέρες -Wroclaw 2 μέρες -Δρεσδη 2 μέρες

-Νέα additions στην Κρακοβία που έχω ξαναεπισκεφτει το εργοστάσιο του Οσκαρ Σιντλερ,μια καλύτερη μάτια στην Εβραϊκή συνοικία της πόλης,ενώ το χιόνι έδινε το κάτι παραπάνω.Κουκλακι επίσης το Wroclaw με τους νάνους του διασκορπισμένους παντού και τα ωραια θεματικά μαγαζακια του.Και πιερογκι,και ζαπιεκανκι,και νταμπλιγκς φάγαμε στην Πολωνία...Όσον αφορά τη Δρέσδη highlights τα Christmas Markets και το εκπληκτικό παλάτι.Ομορφη επιλογή για 2 μερουλες.Μπραβο μου για την επιλογή μου😁

:Ρωμη 5 μέρες

-Ισως από τις λίγες χαρακτηριστικες μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο που δεν είχα επισκεφτεί.Δε ξέρω γιατί.Μαλλον επειδή είναι κοντά και έλεγα "έλα μωρέ θα πάμε κάποια στιγμή"...Highlight το Βατικανό για μένα αλλά γενικά μια πόλη που νομίζω θα επισκεφτώ ξανά σύντομα ,έχει πολλά να δεις και να κάνεις...Τα δωρεάν μουσεία την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα ήταν ότι πρέπει..

Αυτά...Του χρόνου με υγεία και βλέπουμε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.333
Μέλη
39.988
Νεότερο μέλος
guru

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom