IrisAthens
Member
Θα ήθελα πολύ να διαβάσω αυτή την ιστορία!Πιστεύω σε 10 ημέρες να είναι πίσω.
Θα ήθελα πολύ να διαβάσω αυτή την ιστορία!Πιστεύω σε 10 ημέρες να είναι πίσω.
Θα κλείσω ταξιδιωτικά την χρονιά με ένα τετραήμερο Βαρσοβία αρχές Δεκέμβρη. Δεν το είχα στα σχέδια μιας και περισσότερο για Κρακοβία κοιτούσα αλλά κάτι η προσφορά της sky, κάτι το εορταστικό κλίμα που πιστεύω πως θα 'χει με έψησαν πολύ.Κλείστηκε κι ένα ταξίδι μιας εβδομάδας στο Παρίσι αρχές Οκτώβρη. Πρώτη φορά που θα το επισκεφτώ και μόλις είδα ότι είχε καλές τιμές η Αιγαίου αυτήν την περίοδο δεν το πολυσκέφτηκα.
να πατε freiburg πανεμορφη, επισης σε αποσταση βολής αν και μαλλον το γνωριζετε στρασβουργο κολμαρ και γενικοτερα αλσατια, το εκανα οδικως πριν εναν χρονο ακριβως.Ας γράψω κι εγώ για κάποια ταξίδια που προγραμματιστηκαν τώρα τελευταία.
Αρχές Σεπτέμβρη 5 μέρες στην Αθήνα.
Μέσα Σεπτέμβρη 4 μέρες στη Χαλκιδική.
Τέλη Σεπτέμβρη 4 μέρες Αιτωλοακαρνανία.
Στις 12 Οκτωβρίου κλείστηκε αεροπορικό για Στουτγάρδη Γερμανίας όπου θα κάνουμε οδικό ταξίδι που δεν αποφασίσαμε ακόμη τις περιοχές που θα επισκεφθούμε. Η επιστροφή δεν κλείστηκε.
Αυτά προς το παρόν.
Ας είμαστε καλά και βλέπουμε.
Στο freiburg έφαγα το 2ο καλύτερο παγωτό της ζωής μου! Σε ενα μαγαζάκι πάνω σε πεζόδρομο - πλατεία. Απίθανο παγωτό! Πήρα 3 φορές. Είναι αυτό, αν κάποιος ενδιαφέρεται!να πατε freiburg πανεμορφη, επισης σε αποσταση βολής αν και μαλλον το γνωριζετε στρασβουργο κολμαρ και γενικοτερα αλσατια, το εκανα οδικως πριν εναν χρονο ακριβως.
Πετάχτηκα και Μεξικό λίγες μέρες σε νέα (για μένα) μέρη. Τα γράφω να μην τα ξεχάσω.Λοιπόν μέχρι στιγμής κάναμε όντως ΗΑΕ, Μπαγκλαντές, Ινδία, Ιαπωνία, Καναδά, ΗΠΑ με Αλάσκα συν Washington-Idaho-Wyoming-Montana-South Dakota-New Orleans, έκανα ωραία πράγματα στο Περού, είναι σίγουρες Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα και ΚΑστελλόριζο, ίσως με ολίγον από Τουρκία, ίιιισως και λίγες μέρες Φλώρινα και Βόρεια Μακεδονία.
Kαι το καλύτερο ποιο ήταν;Στο freiburg έφαγα το 2ο καλύτερο παγωτό της ζωής μου! Σε ενα μαγαζάκι πάνω σε πεζόδρομο - πλατεία. Απίθανο παγωτό! Πήρα 3 φορές. Είναι αυτό, αν κάποιος ενδιαφέρεται!
Incontro – Dein italienisches Eiscafé in der Freiburger Innenstadt
Έχεις γράψει κάπου για Αλάσκα , Wyoming και Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα στο φόρουμ και δεν τα έχω δει;Με ενδιαφέρει αν τα έχεις...Λοιπόν μέχρι στιγμής κάναμε όντως ΗΑΕ, Μπαγκλαντές, Ινδία, Ιαπωνία, Καναδά, ΗΠΑ με Αλάσκα συν Washington-Idaho-Wyoming-Montana-South Dakota-New Orleans, έκανα ωραία πράγματα στο Περού, είναι σίγουρες Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα και ΚΑστελλόριζο, ίσως με ολίγον από Τουρκία, ίιιισως και λίγες μέρες Φλώρινα και Βόρεια Μακεδονία.
Τίποτε. ΤεμπέληςΈχεις γράψει κάπου για Αλάσκα , Wyoming και Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα στο φόρουμ και δεν τα έχω δει;Με ενδιαφέρει αν τα έχεις...
Τίποτε. Τεμπέλης. Εντάξει, έχω εμβόλιο κίτρινου πυρετού.Για Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα έκανες κανένα εμβόλιο ή δεν χρειάστηκε;
Στη Ζιμπάμπουε μας ζητήσανε το βιβλιάριο εμβολιασμού για τον κίτρινο πυρετό κατά την είσοδο μας στη χώρα. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο πως η πτήση ήταν από Αιθιοπία, όμως το θεωρούσαν απαραίτητο.Για Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα έκανες κανένα εμβόλιο ή δεν χρειάστηκε;
Κάπου είχα διαβάσει πως αν πας σε κάποια χώρα ερχόμενος από Αιθιοπία, τότε το ζητάνε...αλλά πάει καιρός που το διάβασα....Στη Ζιμπάμπουε μας ζητήσανε το βιβλιάριο εμβολιασμού για τον κίτρινο πυρετό κατά την είσοδο μας στη χώρα. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο πως η πτήση ήταν από Αιθιοπία, όμως το θεωρούσαν απαραίτητο.
Εδώ σχετικά πρόσφατες πληροφορείς εισόδου στη Ζιμπάμπουε και κατ επέκταση στις άλλες δυο που γειτνιάζουν.Έχεις γράψει κάπου για Αλάσκα , Wyoming και Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα στο φόρουμ και δεν τα έχω δει;Με ενδιαφέρει αν τα έχεις...
Για Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα έκανες κανένα εμβόλιο ή δεν χρειάστηκε;