Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

giannis228

Member
Τελικά οι πόντοι μπήκαν μετά 2-3 ημέρες οπότε δεν χρειάστηκε το τηλεφώνημα. Οπότε από εδώ και στο εξής μόνο πέρασμα της κάρτας, όπου σε προηγούμενη αγορά οι πόντοι φάνηκαν αμέσως
ακριβως ποτε με wallet

apostolosgl

Member
Καλημέρα, έβγαλα πρόσφατα την Aegean Bonus Visa Premium, είχα την απλή. Κατά την έκδοση της δικής μου αλλά και μίας πρόσθετης μου έδωσαν 30.000 Bonus πόντων οι οποίοι δεν μετατρέπονται δυστυχώς σε μίλια. Που πιστεύετε ότι συμφέρει περισσότερα να τα καταναλώσω σε σύγκριση με την εξαργύρωση σε εισιτήρια;

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Καλημέρα, θα σου πρότεινα εξαργύρωση όταν κάνουν προσφορά με μισούς πόντους εξαργύρωσης συνήθως το κάνουν συνεργάτες όπως Κωτσόβολος και φυσικό αέριο

paefstra

Member
Καλημέρα, έβγαλα πρόσφατα την Aegean Bonus Visa Premium, είχα την απλή. Κατά την έκδοση της δικής μου αλλά και μίας πρόσθετης μου έδωσαν 30.000 Bonus πόντων οι οποίοι δεν μετατρέπονται δυστυχώς σε μίλια. Που πιστεύετε ότι συμφέρει περισσότερα να τα καταναλώσω σε σύγκριση με την εξαργύρωση σε εισιτήρια;
Η καλυτερη εξαργυρωση ειναι οταν βγαζει με 2.000 ποντους 20 ευρω σε εστιατορια οπως το Fridays. Οι 30.000 ποντοι αντιστοιχουν σε 300 ευρω, σχεδον ισοδυναμο με δυο εισιτηρια Aegean.

Alex0077

Member
Μια φορά το χρόνο κάνουν προφορά με εξαργύρωση τους μισούς πόντους στην Aegean https://el.aegeanair.com/organoste/...s/?utm_source=A3site&utm_medium=HP_smallcards

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.251
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ