Alpha bank bonus

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Καλησπέρα παιδιά. Έχει πάρει κάποιος το κουπόνι για το 1 + 1 από την παρακάτω προσφορά?
https://www.alpha.gr/el/idiotes/kar...doro-me-nea-xreostiki-karta-aegean-bonus-visa

Εμένα η κάρτα άργησε να έρθει (ήρθε μέσα στον Σεπτεμβρίου) κ αναρωτιέμαι αν έχασα την προσφορά ή όχι. Τους έστειλα κ mail αλλά ακόμα περιμένω.
Εξαρταται πότε έκαναν την αίτηση. Εγώ περυσι, έκανα την αίτηση εντος προθεσμίας για την προσφορά (τηλεφωνικά), εκεινοι την καταχωρησαν λίγο αργοτερα & όταν παρελαβα την κάρτα, δεν έβγαλα ακρη. Η aegean με παρεπεμπε στην alpha & η alpha στην aegean.
Eλπίζω να εχεις καλύτερη τυχη!

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Πρώτη φορά τρώω άκυρο σε αίτημα για ακύρωση συνδρομής.. Εσφιξαν τα πράγματα :p:p

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας για ακύρωση συνδρομής 08/2025 δεν δύναται να ικανοποιηθεί, καθώς πρόκειται για προϊόν με πολλαπλά τραπεζικά και ταξιδιωτικά προνόμια, τα οποία αντισταθμίζουν τη χρέωση συνδρομής.

giannis228

Member
Πρώτη φορά τρώω άκυρο σε αίτημα για ακύρωση συνδρομής.. Εσφιξαν τα πράγματα :p:p

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας για ακύρωση συνδρομής 08/2025 δεν δύναται να ικανοποιηθεί, καθώς πρόκειται για προϊόν με πολλαπλά τραπεζικά και ταξιδιωτικά προνόμια, τα οποία αντισταθμίζουν τη χρέωση συνδρομής.
η συνδρομη της πιστωτικης πληρωνετε στο τελος του ενος χρονου? ναι ε?

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλαγα, Γιβραλτάρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Στην αρχη του κύκλου τιμολόγησης, η δική μου έιχε εκδοθεί 08/2024, εγινε η χρέωση για τον 1ο χρόνο και φέτος 08/2025 εγινε η χρεωση για τον 2ο χρόνο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.192
Μέλη
39.914
Νεότερο μέλος
Panidst

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom