Alpha bank bonus

Billouk

Member
@VasilisTravel εντάξει πλάκα κάναμε!
Σοβαρά τώρα, δεν συμφέρει να χαλάς τα μίλια σου για καφέδες. Αν δεν συγκεντρώνεις τα μίλια σου για πτήσεις εκτός Ευρώπης, τότε αξίζει να τα εξαργυρώνεις όταν η Aegean βγάζει -30%, όπως τον Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος. Έτσι και αλλιώς, την premium για τους δωρεαν καφέδες την έβγαλες;;

bigtraveller1992

New Member
Καλημέρα ! Έχω κάποιους μπόνους πόντους μαζεμένους με alpha χρεωστική απο 1€=100 με κωτσόβολο απο προπερσι (2023) και βλεπω οτι λήγουν σε λιγο καιρό. Αν εκδόσω aegean premium μπορουν να γινουν 4=5 ή όχι ; Επίσης αν δεν μπορουν να μετατραπουν σε μιλια μπορω να τους μεταφερω σε αλλο λογαριασμο και να τους πάρω πίσω για επεκταση χρονου ζωης των ποντων ; Τέλος η εξαργυρωση των ποντων αξιζει μεσω aegean ακομα και αν δεν ειναι μίλια ή αν βρω εξαργυρωση με μισους ποντους κωτσοβολο τωρα στην black friday να το κανω ; Ευχαριστώ εκ των προτερων !!

paefstra

Member
αν βρω εξαργυρωση με μισους ποντους κωτσοβολο τωρα στην black friday να το κανω ; Ευχαριστώ εκ των προτερων !!
Αν εισαι στο φορουμ γιατι ταξιδευεις, δεν εξαργυρωνεις στην black friday αλλα μαζευεις. Στειλτα σε αλλον να παραταθουν.

bigtraveller1992

New Member
Αν εισαι στο φορουμ γιατι ταξιδευεις, δεν εξαργυρωνεις στην black friday αλλα μαζευεις. Στειλτα σε αλλον να παραταθουν.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση !Ναι εννοειται προτιμω τα ταξιδια. Απλα επειδη δεν εχω εξαργυρωσει ποτε αξιζει με ποντους ή μονο με μίλια. Επισης στο αν κανω τωρα καρτα aegean οι παλιοι ποντοι δεν γινονται με καποιον τροπο μιλια ακομα και αν τους μεταφερω απο αλλο ατομο ετσι ;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση !Ναι εννοειται προτιμω τα ταξιδια. Απλα επειδη δεν εχω εξαργυρωσει ποτε αξιζει με ποντους ή μονο με μίλια. Επισης στο αν κανω τωρα καρτα aegean οι παλιοι ποντοι δεν γινονται με καποιον τροπο μιλια ακομα και αν τους μεταφερω απο αλλο ατομο ετσι ;

Μίλια γίνονται μόνο οι πόντοι που συλλέγονται από κάρτες της aegean, όλοι οι άλλοι παραμένουν πόντοι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.275
Μέλη
39.961
Νεότερο μέλος
bigtraveller1992

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom