giannis228
Member
Τα καταστήματα Hondos Center ανήκουν στους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus και έδιναν πάντα x4 πόντους.Ερωτηση ... Hondos κανονικα δινει επι 2 ή επι 4?
Καταλαβαίνει κάποιος εάν τα κλιματιστικά συγκαταλέγονται στις λευκές συσκευές ή... στις μαύρες;
Το κοιτούσα και εγώ. Μάλλον δεν συγκαταλέγονται, γιατί αν πατήσεις πάνω στο "Λευκές συσκευές", σου δείχνει μόνο:Καταλαβαίνει κάποιος εάν τα κλιματιστικά συγκαταλέγονται στις λευκές συσκευές ή... στις μαύρες;
Εξαρτάται το χρώμα.Καταλαβαίνει κάποιος εάν τα κλιματιστικά συγκαταλέγονται στις λευκές συσκευές ή... στις μαύρες;
και καθε φορα που βγαινει εχω την ιδια απορια ...Τα καταστήματα Hondos Center ανήκουν στους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus και έδιναν πάντα x4 πόντους.
Τώρα από 24-30/11/2025 δίνουν διπλάσιους πόντους, δηλαδή 1€ x 8 πόντους.
Βέβαια έτσι όπως το έχουν γράψει στο banner της alpha δεν βγάζει άκρη όποιος το διαβάζει...
View attachment 516694
στην Alphabank υπάρχουν οι κάρτες που δίνουν επί τέσσερις πόντους (visa, visa premium) αλλά και οι χρυσές που δίνουν επί οχτώκαι καθε φορα που βγαινει εχω την ιδια απορια ...