Alpha bank bonus

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Τωρα προσεξα οτι το χ100 ειναι ΜΕΧΡΙ να ανοιξει το καταστημα. Τραβα φωτογραφιες να δειχνουν το ταμπελακι και θα δουμε.
Που το γράφει αυτό; Δεν το βλέπω

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
μεχρι τις 12 το μεσημερι ειναι
Παιδιά ρωτώ μια ακόμα φορά για επιβεβαίωση. Πληρωμή από το σάιτ και παραλαβή από το κατάστημα θα δώσει τους πόντους; Οι όροι χάθηκαν στο διάστημα.

armar

Member
Μόλις αγόρασα προϊόντα αξίας 230€ και μπήκαν όλοι οι πόντοι x100. Είχα επιλέξει ένα επιπλέον προϊόν αλλά δεν είχε ένδειξη x100 και δεν το πήρα ενώ είδα ότι άλλα παρόμοια την είχαν. Μου έδινε την δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων και μου έβγαλε μήνυμα με τους πόντους που κερδιζω

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Μόλις αγόρασα προϊόντα αξίας 230€ και μπήκαν όλοι οι πόντοι x100. Είχα επιλέξει ένα επιπλέον προϊόν αλλά δεν είχε ένδειξη x100 και δεν το πήρα ενώ είδα ότι άλλα παρόμοια την είχαν. Μου έδινε την δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων και μου έβγαλε μήνυμα με τους πόντους που κερδιζω
Παραλαβή από το κατάστημα; Ή παράδοση στο σπίτι;

touzou

Member
Ακριβώς το ίδιο και σε μένα, και με πράγματα που δεν είχαν την ένδειξη, με αποστολή στον χώρο μου.

pan82

Member
Mα γιατί σας πιάνει τέτοιος πανικός, ότι ορίζει η προσφορά θα το πάρουμε όλοι απλά ίσως να χρειαστούν δυο τηλέφωνα σε alpha/kotsovolo παραπάνω. Δεν είμαστε και πρωτάρηδες σε αυτό το σαιτ πια ξέρουμε πόσες φορές κολλάει το σύστημα βετεράνοι τόσα χρόνια.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
τα προιοντα που πηρα ολα ειχαν ταμπελακι κανενα δεν μου εδωσε χ100

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Mα γιατί σας πιάνει τέτοιος πανικός, ότι ορίζει η προσφορά θα το πάρουμε όλοι απλά ίσως να χρειαστούν δυο τηλέφωνα σε alpha/kotsovolo παραπάνω. Δεν είμαστε και πρωτάρηδες σε αυτό το σαιτ πια ξέρουμε πόσες φορές κολλάει το σύστημα βετεράνοι τόσα χρόνια.
Δεν μας πιάνει πανικός. Αυτή την διαδικασία βαριέμαι Πολύ Και ειδικά επειδή την έχω κάνει κι άλλες φορές.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρίγα-Ταλιν
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σε πόση ώρα μετα την αγορά είδατε τους πόντους;

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μολις αγορα κατι που δεν ειχε ταμπελακι επι 100. Μια ζυγαρια κουζινας. Παραδοση στο σπιτι. Πηρα αμεσα το επι 100.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.291
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom