Alpha bank bonus

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να περάσει δόσεις με την Aegean Premium από το περιβάλλον της VIVA;

Ενώ κάνω τα πάντα μετά βγάζει σφάλμα. Φυσικά έχει αρκετό υπόλοιπο η κάρτα μέσα.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να περάσει δόσεις με την Aegean Premium από το περιβάλλον της VIVA;

Ενώ κάνω τα πάντα μετά βγάζει σφάλμα. Φυσικά έχει αρκετό υπόλοιπο η κάρτα μέσα.
Το ίδιο κ εγώ. Έβαλα δόσεις και δεν με άφησε. Πλήρωσα όλο το ποσό και πέρασε κανονικά. Πήρα αμέσως τους χ100

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Το ίδιο κ εγώ. Έβαλα δόσεις και δεν με άφησε. Πλήρωσα όλο το ποσό και πέρασε κανονικά. Πήρα αμέσως τους χ100
Θέλουμε δόσεις. Υπάρχει ψωμί στις αγορές.
Ας μας πει κάποιος αν το φτιάχνει κάπως.

paefstra

Member
[
Mα γιατί σας πιάνει τέτοιος πανικός, ότι ορίζει η προσφορά θα το πάρουμε όλοι απλά ίσως να χρειαστούν δυο τηλέφωνα σε alpha/kotsovolo παραπάνω. Δεν είμαστε και πρωτάρηδες σε αυτό το σαιτ πια ξέρουμε πόσες φορές κολλάει το σύστημα βετεράνοι τόσα χρόνια.
Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?

Mary Stardust

Member
Καλημέρα ! Έχω κάποιους μπόνους πόντους μαζεμένους με alpha χρεωστική απο 1€=100 με κωτσόβολο απο προπερσι (2023) και βλεπω οτι λήγουν σε λιγο καιρό. Αν εκδόσω aegean premium μπορουν να γινουν 4=5 ή όχι ; Επίσης αν δεν μπορουν να μετατραπουν σε μιλια μπορω να τους μεταφερω σε αλλο λογαριασμο και να τους πάρω πίσω για επεκταση χρονου ζωης των ποντων ; Τέλος η εξαργυρωση των ποντων αξιζει μεσω aegean ακομα και αν δεν ειναι μίλια ή αν βρω εξαργυρωση με μισους ποντους κωτσοβολο τωρα στην black friday να το κανω ; Ευχαριστώ εκ των προτερων !!
Μπορείτε να βγάλετε εισιτήριο με τους bonus μέσα από τη φορμα εξαργυρωσης της Alpha bank.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.291