ΑμέσωςΣε πόση ώρα μετα την αγορά είδατε τους πόντους;
ΑμέσωςΣε πόση ώρα μετα την αγορά είδατε τους πόντους;
Στη σελίδα της πληρωμής φάνηκαν οι πόντοι που θα παίρνατε ή μετα την πληρωμή;;Αμέσως
Το ίδιο κ εγώ. Έβαλα δόσεις και δεν με άφησε. Πλήρωσα όλο το ποσό και πέρασε κανονικά. Πήρα αμέσως τους χ100Υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να περάσει δόσεις με την Aegean Premium από το περιβάλλον της VIVA;
Ενώ κάνω τα πάντα μετά βγάζει σφάλμα. Φυσικά έχει αρκετό υπόλοιπο η κάρτα μέσα.
Θέλουμε δόσεις. Υπάρχει ψωμί στις αγορές.Το ίδιο κ εγώ. Έβαλα δόσεις και δεν με άφησε. Πλήρωσα όλο το ποσό και πέρασε κανονικά. Πήρα αμέσως τους χ100
αν βαλεις δοσεις παιρνεισ ολους τους ποντους απο την αρχη?Θέλουμε δόσεις. Υπάρχει ψωμί στις αγορές.
Ας μας πει κάποιος αν το φτιάχνει κάπως.
Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?Mα γιατί σας πιάνει τέτοιος πανικός, ότι ορίζει η προσφορά θα το πάρουμε όλοι απλά ίσως να χρειαστούν δυο τηλέφωνα σε alpha/kotsovolo παραπάνω. Δεν είμαστε και πρωτάρηδες σε αυτό το σαιτ πια ξέρουμε πόσες φορές κολλάει το σύστημα βετεράνοι τόσα χρόνια.
Φυσικά.αν βαλεις δοσεις παιρνεισ ολους τους ποντους απο την αρχη?
20’ το λιγότερο η αναμονή..[
Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?
Μπορείτε να βγάλετε εισιτήριο με τους bonus μέσα από τη φορμα εξαργυρωσης της Alpha bank.Καλημέρα ! Έχω κάποιους μπόνους πόντους μαζεμένους με alpha χρεωστική απο 1€=100 με κωτσόβολο απο προπερσι (2023) και βλεπω οτι λήγουν σε λιγο καιρό. Αν εκδόσω aegean premium μπορουν να γινουν 4=5 ή όχι ; Επίσης αν δεν μπορουν να μετατραπουν σε μιλια μπορω να τους μεταφερω σε αλλο λογαριασμο και να τους πάρω πίσω για επεκταση χρονου ζωης των ποντων ; Τέλος η εξαργυρωση των ποντων αξιζει μεσω aegean ακομα και αν δεν ειναι μίλια ή αν βρω εξαργυρωση με μισους ποντους κωτσοβολο τωρα στην black friday να το κανω ; Ευχαριστώ εκ των προτερων !!
Για 60.000 μιλια μπορω να περιμενω.20’ το λιγότερο η αναμονή..