Μετά την πληρωμή μου έβγαλε μήνυμα με τους πόντους που κέρδισα από την συναλλαγή και το επιβεβαίωσα στην εφαρμογήΣτη σελίδα της πληρωμής φάνηκαν οι πόντοι που θα παίρνατε ή μετα την πληρωμή;;
Μετά την πληρωμή μου έβγαλε μήνυμα με τους πόντους που κέρδισα από την συναλλαγή και το επιβεβαίωσα στην εφαρμογήΣτη σελίδα της πληρωμής φάνηκαν οι πόντοι που θα παίρνατε ή μετα την πληρωμή;;
θεωρώ ότι αν το πρόβλημα είναι γενικό θα λυθεί αυτόματα και θα πιστωθούν οι πόντοι, Εγώ στο chat του κωτσόβολου στο messenger τους είχα στείλει μήνυμα τη τελευταία φορά, το έλεγξαν με πηραν τηλέφωνο και μου πίστωσαν και πόντους. Αλλά από ικεα σε αντίστοιχη φάση δεν έβγαλα ακρη μαζί τους έστειλα στην alpha και με τους πίστωσαν κατευθείαν από εκεί.[
Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?
Στο μήνυμα που ήρθε στο viber λέει για όλαΔυστυχώς δεν είναι για όλα τα προϊόντα και είναι για 15 h καλές αγορές σε όλους
Και μεναΠάλι θα έχουμε φασαρίεεεεεες...
χ4 μόνο μπήκαν.
Οι υπόλοιποι δεν μετατρέπονται. Ίσως τους έχετε συλλέξει με άλλο τρόπο και όχι από αγορές.Καλησπέρα σε όλους! Έχω aegean bonus visa credit και μετετρεψα πόντους σε μίλια. Ποια είναι η αναλογία;
Για 20409 πόντους μου έβαλαν 14.367 μίλια (μπορεί να είχα και ελάχιστους παραπάνω από τελευταίες αγορές. Είδα το σύνολο από το λογαριασμό της πιστωτικής που μου ήρθε τον περασμένο μηνα) το 4=4 δεν ισχύει;
Πέρσι αυτά που πληρώθηκαν με Google pay κσΈκανα δύο παραγγελίες
στην πρώτη που βιαζόμουνα πριν εξαντληθεί μία τηλεόραση που ήθελα
πλήρωσα για να τελειώνω πιο γρηγόρα με apple pay
εννοείται ότι δε φάνηκαν ποτέ οι πόντοι οπωσ πάντα……
στην δεύτερη που κατάχώρισα τα στοιχεία της κάρτας φάνηκαν κατευθείαν επί 100
οπότε επιβεβαιώνομαι ότι υπάρχει πρόβλημα με το apple pay
και πάλι πρέπει να κάνω σκρινσοτ την χρέωση και να επικοινωνώ μαζί τους…..
Πάντως το επί 100 ισχύει στα πάντα γιατί έβαλα και προϊόντα χωρίς τη σημσνση.
Το λέει στο μήνυμα που ήρθε στο ViberΠως γνωριζουμε οτι ειναι για ολα x100?
Και στις δυο παραγγελιες περασα την καρτα χειροκινητα. Εδωσε επι 4. Απλα τρωει κολλημα.Έκανα δύο παραγγελίες
στην πρώτη που βιαζόμουνα πριν εξαντληθεί μία τηλεόραση που ήθελα
πλήρωσα για να τελειώνω πιο γρηγόρα με apple pay
εννοείται ότι δε φάνηκαν ποτέ οι πόντοι οπωσ πάντα……
στην δεύτερη που κατάχώρισα τα στοιχεία της κάρτας φάνηκαν κατευθείαν επί 100
οπότε επιβεβαιώνομαι ότι υπάρχει πρόβλημα με το apple pay
και πάλι πρέπει να κάνω σκρινσοτ την χρέωση και να επικοινωνώ μαζί τους…..
Πάντως το επί 100 ισχύει στα πάντα γιατί έβαλα και προϊόντα χωρίς τη σημσνση.