Basketball

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.315
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
https://m.sport24.gr/Basket/Eurolea...h-misthou-dioria-apo-th-dioikhsh.5690957.html
Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει. Είναι και ανώνυμο το άρθρο.
Το θέμα του προστίμου πρέπει να ισχύει, το εξώφυλλο της γνωστής φυλλάδας σήμερα έγραφε ότι ο "διοικητικός ηγέτης" θα τους έθετε και το θέμα της οικονομικής ζημίας της ΚΑΕ λόγω των κακών της εμφανίσεων.

Απίθανα πράγματα. Αδυνατώ να πιστέψω πως γίνονται "με τη σύμφωνη γνώμη" του Πιτίνο. Τρελά καραγκιοζιλίκια, θα πάει κανένας παίκτης στο ΚΑΣ και θα γελάει όλη η Ευρώπη. Οι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να κερδίζουν. Είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στις προπονήσεις και να παίζουν, όπως και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της ομάδας. Κάτι τέτοιες αηδίες κάνει το γκρέμλιν και γελάνε μαζί μας. Σίγουρα θα σχολιάσει πάλι ο Ντιλέινι, που μαζί με το Χάινς είναι κάτι σαν τη μάνα του λόχου για τους Αμερικανούς που παίζουν στην Ευρώπη. Που την προηγούμενη εβδομάδα έγραφε ότι γνωρίζει παίκτες που έχασαν χρήματα από τον Παναθηναϊκό.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Το άρθρο δε μιλά για μονομερή ενέργεια; -πρόστιμο αλλά ότι ο Τρακης ζήτησε από τους παίκτες έγγραφη συναίνεση σε μείωση μισθού με διορία μέχρι αύριο
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.315
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το άρθρο δε μιλά για μονομερή ενέργεια; -πρόστιμο αλλά ότι ο Τρακης ζήτησε από τους παίκτες έγγραφη συναίνεση σε μείωση μισθού με διορία μέχρι αύριο
Υπάρχει περίπτωση να το δεχθούν; Μόνο αν τους απειλήσει με κάτι.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.318
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Να σου πω σε τι διαφωνώ (κλασικά).

Ο Πιτίνο ήξερε τι παίχτη ήθελε για αυτό και ο Πάο κινήθηκε για Σαντ Ρος που ταίριαζε ταμάμ. Αν δεν έμπαινε η τσσκα στη μέση, και ο τράκης έδινε τα 500 (καλά αυτό αποκλείεται) ο Πάο θα έπαιρνε τον σωστό παίχτη. Μην λέμε τώρα ότι ο Πιτίνο δεν ξέρει καν τι παίχτες έχει και τι χρειάζεται. Δεν το πιστεύω. Δεν αποκλείεται μετά να έπαιρνε και Ράουτινς. Άλλωστε ο Πάο χρειαζόταν και συνεχίζει και χρειάζεται γκαρντς. Όχι μόνο για να καλυφθεί το έλλειμμα ποιότητας, αλλά και ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ! Είναι αδιανόητο το ότι ο Πάο έχει βγάλει ΟΛΗ τη χρονιά με 3.5 γκαρντ. Στο δικό μου το μυαλό ο σαντ ρος θα ερχόταν να αντικαταστάσει τον Παππά (που δεν υπολογίζεται) και ο Ράουτινς τον Αθηναίου ή Μπράουν (διάλεξε). Όχι ότι μοιάζουν μεταξύ τους οι προσθαφαιρέσεις. Κερδισμένοι θα βγαίναμε. Ο Ράουτινς τουλάχιστον μπορεί να βγει πίσω από ένα σκριν και να σουτάρει. Ο Μπράουν μπααα. (ξαναλέω ο Ράουτινς το παιδί δεν κάνει για αυτό το επίπεδο αλλά αυτό που περιέγραψα πριν, είναι το μόνο γκάρντ μας που μπορεί να το κάνει, πράγμα επίσης απαράδεκτο).

Για ψηλό πολλά δημοσιεύματα αναφέρανε ότι ο Πάο προσπάθησε πολύ να πάρει κάποιον αλλά δεν έκατσε. Θέλανε πολλά και ο Τράκης δεν τα έδινε και απλά μοίραζε σανό ότι το πάλεψε? Το πιθανότερο. Αλλά όχι ότι ο Πάο δεν κινήθηκε, με απόφαση Πιτίνο σίγουρα. Και για αμυντικό περιφερειακό πήγε, και για ψηλό. Αν ψάξω, θα βρω και τα ονόματα που παίξανε για ρακέτα.

Διαφωνώ για την σύγκριση παιχτών που πήραν οι μικρές ομάδες. Κατάλληλοι μπορεί να μοιάζουν εκεί. Το Λαύριο θα μπορούσε να έπαιρνε τον Ράουτινς, και λόγω χαμηλότερου ανταγωνισμού να έβγαζε μάτια (λέμε τώρα) και να λέγαμε "κοίτα ρε το Λάυριο, με 30 χιλιάρικα το μήνα βρήκε λαυράκι". Όπως ίσως πολλοί θα λέγανε πέρσι για Ριόν Μπράουν. Άλλο όμως Ευρωλίγκα, και άλλο Α1. Άλλο Λαύριο, άλλο Παό. Είναι σαν να παίρνεις τρίτης δημοτικού παιδιά να παρακολουθήσουν κάποιο ΑΕΙ από τη μια στιγμή στην άλλη.

Διαφωνώ επίσης για την απεργία που λες. Πρώτον όπως σου είπα ο Τζόνσον που είναι και φίρμα (τρομάρα του) έπαιξε κανονικά (δλδ η Όκταγκον θύμωσε και άφησε τον Τζόνσον να παίξει αλλά όχι τον....Μπέντιλ?). Επίσης μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι κατέβηκαν μπράβοι. Αν έγινε αυτό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ο Πάο δεν πρόκειται να ξαναβρεί ξένο παίχτη, σωστά? Η Όκταγκον πχ, που είναι και γίγαντας θα έχει ήδη βγάλει βουκινο στην πιάτσα ότι στον Πάο άμα δεν παίξετε καλά, έχει μπραβόνια. Το ίδιο ισχύει και για τους μάνατζερς των υπολοίπων. Άρα λοιπόν, αν ισχύουν όλα αυτά, το καλοκαίρι ο Πάο θα κινηθεί μεταξύ...Καλαμπόκη και Αγραβάνη. Διότι σοβαρός παίχτης ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ να ξανάρθει. Σωστά?

Για Κιλπάτρικ δεν είναι ακριβώς έτσι. Μέχρι να έρθει, ο Πάο δεν πήγαινε καλά, έπαιζε δεν έπαιζε early offense. Μάλιστα ο Πάο είχε κάνει σερί ηττών σε σεφ, Μπαρτσελόνα, Κάουνας.
Ήρθε ο Κιλπάτρικ, ακολούθησε ένα 1-3, με τον ίδιο να προσαρμόζεται, και ΜΕΤΑ από αυτά ο Πάο πήγε τρένο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, με τον Κιλπάτρικ να προσφέρει τα μέγιστα στην άμυνα. Δε νομίζω ότι έτυχε. Έλειπε ένας τέτοιος παίχτης για να παίξει ΣΩΣΤΑ η ομάδα αυτό που ήθελε ο Πιτίνο. Προφανώς δεν την πήρε ο παίχτης μόνος του την ομάδα από την 13η θέση, αλλά είχε μεγάλη συμβολή σε αυτό. Σουτέρ, εννοείται πως ΕΠΙΣΗΣ χρειαζόταν η ομάδα.

Για Λέκα και Κιθ δεν μου αρέσει που τα λένε δημόσια. Είναι άλλο τι σου λένε εσένα φίλοι σου μπασκετμπολίστες, και άλλο να βγαίνουν δημόσια να αφήνουν αιχμές. Μπορεί να το κάνουν και άλλοι, και αυτοί λάθος είναι. Δεν τους κόβει έστω ότι μπορεί να ξανασυνεργαστούν??


Στο βιογραφικό του Άρτζι, βλέπεις ότι και εσύ βάζεις "νίκες επί μεγάλων προπονητών??". Αυτό δείχνει και πόσο μικρό μέγεθος είναι ο Πεδουλάκης. Που ξαναλέω, τον έχω σε εκτίμηση. Και προφανώς την δουλειά οκ δεν την πήρε μόνο επειδή είναι Έλληνας, αλλά επειδή γουστάρει να παριστάνει τον "στρατιώτη". Ε τέτοια δώσε σε Τράκη και πάρτου την ψυχή.

Σε αυτό που θα συμφωνήσω, είναι για το φάντασυ. Ε ναι, εκεί έχεις δίκιο!! :haha:
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.315
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μην λέμε τώρα ότι ο Πιτίνο δεν ξέρει καν τι παίχτες έχει και τι χρειάζεται.
To βιογραφικό του αυτό δείχνει, εκπληκτικά κακός recruiter. Δες τι πήγε και πήρε το καλοκαίρι και πώς (δεν) το αξιοποίησε.
Δεν το πιστεύω. Δεν αποκλείεται μετά να έπαιρνε και Ράουτινς. Άλλωστε ο Πάο χρειαζόταν και συνεχίζει και χρειάζεται γκαρντς. Όχι μόνο για να καλυφθεί το έλλειμμα ποιότητας, αλλά και ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ!
ΚΑι γιατί πήγε και πήρε τον πιο ακατάλληλο; Τον μόνο που είχε 10 μήνες να παίξει μπάσκετ και δεν έχει ουδεμία σχέση με την άμυνα; Τα 30 το μήνα μπορεί να μην είναι τρελά λεφτά αλλά δες τι παίχτες σε αυτά τα λεφτά πήραν οι άλλοι εν μέσω της σαιζόν. Ωραία, πήγε για τον Σαντ Ρος που βγάζει μάτια και τον θέλει η Ευρώπη. Η μόνη εναλλακτική που βρήκε είναι... ο Ράουτινς;;;

Για ψηλό πολλά δημοσιεύματα αναφέρανε ότι ο Πάο προσπάθησε πολύ να πάρει κάποιον αλλά δεν έκατσε. Θέλανε πολλά και ο Τράκης δεν τα έδινε και απλά μοίραζε σανό ότι το πάλεψε? Το πιθανότερο. Αλλά όχι ότι ο Πάο δεν κινήθηκε, με απόφαση Πιτίνο σίγουρα.
Ο Πιτίνο είπε ότι δε βρήκε κανένα ψηλό αξιόλογο. Οι άλλοι βρήκαν.

Διαφωνώ για την σύγκριση παιχτών που πήραν οι μικρές ομάδες. Κατάλληλοι μπορεί να μοιάζουν εκεί. Το Λαύριο θα μπορούσε να έπαιρνε τον Ράουτινς, και λόγω χαμηλότερου ανταγωνισμού να έβγαζε μάτια (λέμε τώρα) και να λέγαμε "κοίτα ρε το Λάυριο, με 30 χιλιάρικα το μήνα βρήκε λαυράκι". Όπως ίσως πολλοί θα λέγανε πέρσι για Ριόν Μπράουν. Άλλο όμως Ευρωλίγκα, και άλλο Α1.
Μα ο Kane για παράδειγμα έχει παίξει Ευρωλίγκα και πολύ επιτυχημένα μάλιστα, εξαιρετικός ήταν στη Μακάμπι.
Διαφωνώ επίσης για την απεργία που λες. Πρώτον όπως σου είπα ο Τζόνσον που είναι και φίρμα (τρομάρα του) έπαιξε κανονικά (δλδ η Όκταγκον θύμωσε και άφησε τον Τζόνσον να παίξει αλλά όχι τον....Μπέντιλ?)
.
ΝΑι, ο Τζόνσον που είναι πειθήνιο ον υπέγραψε την δήλωση μεταμέλειας.
Επίσης μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι κατέβηκαν μπράβοι. Αν έγινε αυτό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ο Πάο δεν πρόκειται να ξαναβρεί ξένο παίχτη, σωστά?
Γιατί πρώτη φορά είναι; Οι μπράβοι και ο ΔΓ είναι συνώνυμα. Θες να σου θυμίσω την καταπληκτική επίσκεψη με μπράβους στην προπόνηση του Πασκουάλ όπου ο Θορθάνο έπαθε νευρικό κλονισμό; Ξαναβρήκε ή όχι προπονητή ο Παναθηναϊκός; Απλά έχει (και θα εξακολουθήσει) να έχει δυσκολίες στο να υπογράφει τοπ παίκτες, όσο κάτι Χάινς και Ντιλέινι (που είναι κάτι σαν ο γκουρού του ευρωπαϊκού μπάσκετ για τους Αμερικανούς στην Ευρωλίγκα) γράφουν στο τουίτερ το πόσο γελοίος είναι ο ΔΓ. Αλλά ναι, αν πληρώνεις, θα βρίσκεις. Πρώτη προτεραιότητα δε θα είσαι.

Για Κιλπάτρικ δεν είναι ακριβώς έτσι. Μέχρι να έρθει, ο Πάο δεν πήγαινε καλά, έπαιζε δεν έπαιζε early offense. Μάλιστα ο Πάο είχε κάνει σερί ηττών σε σεφ, Μπαρτσελόνα, Κάουνας.
Ήρθε ο Κιλπάτρικ, ακολούθησε ένα 1-3, με τον ίδιο να προσαρμόζεται, και ΜΕΤΑ από αυτά ο Πάο πήγε τρένο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, με τον Κιλπάτρικ να προσφέρει τα μέγιστα στην άμυνα. Δε νομίζω ότι έτυχε. Έλειπε ένας τέτοιος παίχτης για να παίξει ΣΩΣΤΑ η ομάδα αυτό που ήθελε ο Πιτίνο
.
Ο Κιλπάτρικ ήταν ένας μονόπατος πάικτης, αν θυμάμαι καλά πρώτος σκόρερ στη g-league που έπαιξε καλά στα πρώτα ματς και μόλις τον πήραν χαμπάρι (ότι δεν ξέρει να σουτάρει και πάει μόνο από το δεξιό διάδρομο), η απόδοσή του έπεσε. Ίδια περίπτωση one trick pony ήταν ο Γουίλιαμς. Ναι, βοήθησε, διαφωνώ ότι ήταν αυτό που χρειαζόμασταν γενικώς και φάνηκε στη συνέχεια, ως άσουτη ομάδα δεν είχαμε πιθανότητες.

Για Λέκα και Κιθ δεν μου αρέσει που τα λένε δημόσια. Είναι άλλο τι σου λένε εσένα φίλοι σου μπασκετμπολίστες, και άλλο να βγαίνουν δημόσια να αφήνουν αιχμές. Μπορεί να το κάνουν και άλλοι, και αυτοί λάθος είναι. Δεν τους κόβει έστω ότι μπορεί να ξανασυνεργαστούν??
Από τις δηλώσεις τους δε μου φάνηκε πως θέλουν να ξανασυνεργαστούν...

Στο βιογραφικό του Άρτζι, βλέπεις ότι και εσύ βάζεις "νίκες επί μεγάλων προπονητών??".
Έβαλα τίτλους, πορείες (την καλύτερη που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα εδώ και 10 χρόνια), ολόκληρες σαιζόν με μικρές ομάδες. Επειδή ανέφερες κάποιους προπονητές σου είπα ότι τους κέρδιζε επανεηλειμένως, όπως κέρδισε και τον Πιτίνο, αλλά δεν είνια αυτό που χαρακτηρίζει την καριέρα του, αυτή έχει τίτλους και πολύ επιτυχημένες σαιζόν, δεν ξέρω γιατί στέκεσαι μόνο σε αυτό.



Σε αυτό που θα συμφωνήσω, είναι για το φάντασυ. Ε ναι, εκεί έχεις δίκιο!! :haha:
Άμα μιλάνε οι αριθμοί...
 

lekond

Member
Μηνύματα
85
Likes
418
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Εκεί δεν ήταν ο σακοτα? Τι έγινε με αυτον?
Έχει ένα πρόβλημα υγείας, έχασε κι έναν αγώνα ευρωλίγκας, μόλυνση σε φλέβες ποδιού από τα πολλά ταξίδια διάβαζα, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει.
 

AERAS

Member
Μηνύματα
759
Likes
1.118
Έχει ένα πρόβλημα υγείας, έχασε κι έναν αγώνα ευρωλίγκας, μόλυνση σε φλέβες ποδιού από τα πολλά ταξίδια διάβαζα, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει.
Καλά πήγαιναν πάντως από τότε που τους ανέλαβε. Ανέλπιστα καλά δηλαδή.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.318
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
@Yorgos
Για την στελέχωση της ομάδας δεν μπορώ να δεχτώ ότι φταίει ο Πιτίνο, ή έστω να δεχτώ ότι κάποιος μπορεί να είναι σίγουρος για αυτό. Πρόσεξε, ούτε ο Άρτζι πιστεύω ότι φταίει. Αυτός φταίει που δέχτηκε να αναλάβει μια ομάδα χτισμένη από 3-4 διαφορετικά άτομα, που την λέξη άμυνα την έχει ακούσει κάπου κάπως κάποτε.(δλδ ομάδα τελείως διαφορετική από τον Άρτζι). Από την στιγμή λοιπόν που ανέλαβε είναι υπεύθυνος για αυτό. Όχι όμως για την στελέχωση (ούτε αυτός).
Τι εννοώ για Πιτίνο. (ξεκινά το ρολερ κόστερ του φετινού σχεδιασμού) Ο Ράις είναι επιλογή Πεδουλάκη, και φτηνός, μια χαρά. Ο μπέντιλ παίχτης Πεδουλάκη πέρσι, δεν παίζει να μην ήταν επιλογή του. Η παραμονή Παππά, η ανανέωση Ίαν, η υπογραφή Αθηναίου δεν πιστεύω με τίποτα ότι ήταν επιλογές - εντολές Πιτίνο. Το ίδιο και για τον Μπράουν. (μερικούς από τους προηγούμενους ούτε που θα τους ήξερε ο Πιτίνο, αν και μερικούς τους αντιμετώπισε στην Α1).
Μέχρι τώρα έχουμε 6 παίχτες. Σε αυτό πρέπει να προσθέσω και το βασικό δυάρι. Τι εννοώ? Ότι πριν ο τράκης κλείσει Φριντέτ, ο Πεδουλάκης ήθελε Στρέλνιεξ, και ήταν έτοιμος να υπογράψει σε Πάο και θα το είχε κάνει αν δεν έμπαινε στη μέση πάλι η Τσσκα. Μάλιστα θα έπαιρνε και καλά λεφτά λέγεται, γύρω στο εκατομμύριο. Άρα αν έκλεινε και ο Στρέλνιεξ, θα είχαμε 7 παιχτες όχι του Πιτίνο. Αν συνυπολογίσουμε και ότι ούτε την προετοιμασία έκανε, ε εγώ δεν μπορώ να χρεώσω τη στελέχωση σε Πιτίνο.
Τα ίδια περίπου ισχύουν και για Πεδουλάκη. Δεν νομίζω να ήθελε Φριντέτ πχ. Ή Παππά. Ή Ουάιλι. Ή Τζόνσον. Αλλά οι μεταγραφές της Όκταγκον είναι δουλειά Τράκη ο οποίος είναι και ο κύριος υπεύθυνος για το μπάχαλο.

Επίσης, το να λέμε πχ "για να έρθει ο Φριντέτ ο Πάο πήρε την σύμφωνη γνώμη του Πιτίνο", έχει δύο εκδοχές:
1) Τράκης: "έλα κόουτς, θέλω Φριντέτ, με τρελαίνει, είναι καλός παίχτης εγκρίνεις?"
Πιτίνο: "γιέααα Τζιμ, είναι καλός παίχτης και σούπερ σκόρερ, εγκρίνω, άσε με τώρα ψάχνω και για δουλειά στο αμέρικα" τουτ τουτ τουτ...

2) Τράκης: "έλα κόουτς, θέλω Φριντέτ, με τρελαίνει, είναι καλός παίχτης εγκρίνεις? Μέχρι τώρα στα γκαρντ έχω κλείσει Ράις, κρατάω Παππά, θα πάρω Μπράουν και Αθηναίου. Είμαι κομπλέ?"
Πιτίνο (και ο κάθε άσχετος με μπάσκετ λέω εγώ):"τζιμ μαι μπόι, ποιος θα παίξει άμυνα? θα μπεις εσύ μέσα?? Καλός ο Τζίμερ αλλά δεν έχεις μπόι στην περιφέρεια και ποιος είναι αυτός ο Αθηναίου??"

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να ξέρει πώς ακριβώς έγιναν οι εισηγήσεις του Πιτίνο. Διότι δεν έχει σημασία πότε γίνονταν οι ανακοινώσεις των παιχτών αλλά πότε συμφώνησαν με την ομάδα. Δλδ ο Αθηναίου να ανακοινώθηκε τελευταίος, αλλά στην πράξη ο κόουτς (ποιος από ολους) να το γνώριζε. (ή και όχι). Δηλαδή αν ο Πιτίνο ρώτησε "ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι ρε παιδιά?" και ο τράκης απάντησε κάτι τύπου "μην ανησυχείς κόουτς θα φέρω αμυντικογενείς" και έφερε Μπράουν και Αθηναίου, ε σόρυ δεν φταίει ο κάθε Πιτίνο.

Κλείνοντας για την στελέχωση η γνώμη μου είναι ότι κάνει μπαμ πως η φετινή ομάδα χτίστηκε με "τσόντες". Δηλαδή "πες εσύ ρε Άρτζι έναν, α Μπέντιλ οκ, ας τον πάρουμε". "Πες εσύ ρε Πιτίνο έναν, α Ουάιλι, ωραία πάρτον και αυτόν". Και οι υπόλοιποι γίνανε για τις μπίζνες που έκανε ο πρόεδρας με το γραφείο, θυμίζω πρόπερσυ έφερε και Κιθ, για τους ίδιους λόγους, και την κάψα του προέδρα (παραμονή Παππά). Ε για αυτό το τουρλουμπούκι, εγώ προσωπικά θεωρώ άδικο να ψάξω ευθύνες σε Πιτίνο ή Πεδουλάκη. Ή σε όποιον και αν ήταν κόουτς φέτος.
Και κάτι ακόμα. Επειδή πολλοί λένε ότι ο Πιτίνο ήταν σίγουρο ότι θα γυρίσει. Μπορεί και να ήταν, αλλά με ελάχιστη τύχη ο Πεδουλάκης θα μπορούσε να ξεκινήσει με 7-1 αντί 4-4 (ήττες στο σουτ μέσα σε Βιλερμπάν, εντός με Άλμπα και Αρμάνι). Με 7-1 δεν ξέρω κατά πόσο θα ερχόταν ο Πιτίνο, ή πόσο θα αργούσε να έρθει για να αναλάβει την....ομάδα που στελέχωσε.


Επίσης αυτό με τις απεργίες και τις μεταμέλειες δεν το κατάλαβα. Γκρινιάζει ο Φριντέτ που μπήκε λίγο με Βαλένθια, παραπονιέται η Όκταγκον. Μάλλον δεν μένουν ευχαριστημένοι παίχτης και γραφείο, γτ δεν παίζει ούτε με Προμηθέα. Ο Τζόνσον παίζει. Με Άλμπα τα ίδια, αλλά ο Τζόνσον ξαναπαίζει γιατί υπέγραψε δήλωση μεταμέλειας μετά από Πάτρα. Δηλαδή οι άλλοι δεν υπέγραψαν? Και γιατί την επόμενη αγωνιστική παίξανε? Και ο Ράις? Σκοτωθήκανε, αλλά δέχτηκε ο παίχτης να μπει για 9.30 λεπτά με την Άλμπα. Και από την επόμενη και αυτός μια χαρά. Ε δεν κολλάνε όλα, τουλάχιστον για μένα. Και τώρα που τον παρκάρει ο Πιτίνο τον Φριντέτ,παίχτης και Όκταγκον δεν έχουν πρόβλημα??

Ο Λέκα και ο Κιθ δεν ξέρουν τι ξημερώνει αύριο. Δηλαδή αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πάει του χρόνου στην Άεκ ή στην Ζαλγκίρις (λέμε τώρα) ο Πιτίνο, και αυτοί έχουν συμβόλαιο, τι θα κάνουν? Θα ζητήσουν να φύγουν? Επίσης τι άποψη θα σχημάτιζες εσύ αν ήσουν προπονητής και άκουγες επαγγελματίες να κράζουν τον προηγούμενο προπονητή? Σε πολλές εταιρείες μια ερώτηση παγίδα είναι "γιατί φύγατε από την προηγούμενη δουλειά σας" περιμένοντας να ακούσουν να θάβεις τον προηγούμενο εργοδότη σου. Ε μόλις έχασες την δουλειά.

Ο Ντιλέινι και ο κάθε Ντιλέινι προφανώς και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν λένε αλήθεια ή όχι. Αν πάντως λένε, και ξέρουν νούμερα και παίχτες να τους πάρουν από το χεράκι και να πάνε τον τράκη στα δικαστήρια, όπως και ο Τζόρτζεβιτς και δικαιώθηκε, όπως του αξίζει αν όντως αφήνει χρωστούμενα και τα γράφει στο χιόνι. Αλλιώς στο τουίτερ και στο φβ γράφει ο καθένας ότι θέλει. Και νομίζω επίσης ότι τα έχει σβήσει πλέον(γιατί?). Αν όχι, θα έχει ενδιαφέρον να τα έβλεπα. (όχι ότι αμφισβητώ ότι τα έχει γράψει.)

Έλεος με τα σεντόνια (θα λένε όσοι διαβάζουν).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.780
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom