Basketball

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καμία έκπληξη. Και δεν υπάρχει "αν όντως είμαι Παναθηναικός". Για να το λέω είμαι. Ότι τι? Είμαι κάτι άλλο και παριστάνω τον βάζελο για να κάνω πόλεμο στην ομάδα? Έλεος.
Είμαι λοιπόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρώω τον άφθονο σανό που μοιράζει ο πρόεδρας. Επίσης, μου κόβει αρκετά ώστε να καταλάβω πόσο αμαυρώνουν το κύρος της ομάδας αποφάσεις τύπου πούλμαν, τύπου "Απλώνουμε στριγκάκια", τύπου λέμε τσίρκο την ομάδα στο ίνσταγκραμ, τύπου ευχόμαστε καρκίνους σε παιδιά αντιπάλων αθλητών και πόσα άλλα που έχουν γίνει δημόσια.

Αν πιστεύεις ότι τα μόνα άσχημα του είναι τα...σνιφ σνιφ κάνεις λάθος προφανώς.

Το να μην τον κράζουμε επειδή "θα φύγει και απαπαπα τι θα απογίνουμε μετά" μου θυμίζει το "ή εγώ ή τα τανκς". Καλύτερα αυτό το ιστορικό τμήμα να αποδυναμωθεί, παρά να εκπροσωπείτε από αυτό τον άνθρωπο. Δεν είναι τα πάντα οι τίτλοι.

Τέλος, εννοείται ότι δικό του είναι το μαγαζί, μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αλλά μιας και ο "βίος" του είναι δημόσιος, υπόκειται σε κριτική. Αν χρειαστεί θα αποδοκιμαστεί, αν χρειαστεί θα επιδοκιμαστεί.
 

Kyriakosm

Member
Μηνύματα
291
Likes
830
Ο.κ αλλα να μη ξεχνας οτι οταν μας εβαλαν βαζελινη στους παγκους,ο θειος του εβαζε γαυρους στους δικους τους παγκους.Να υποθεσω οτι και αυτος εκανε βλακειες;μπορει να βαζει στριγκακια αλλα αλλοι βαζουν αυτο:
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός-ΟΠΑΠ-ΣΕΦ-Euroleague-οπαδοί_1-741x486.jpg
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Συγκρίνεις 10 κάφρους που πήγαν στο γήπεδο με το ότι ο ΙΔΙΟΣ πήγε ενώπιον όλων και άπλωσε στρινγκ στον πάγκο?
Επίσης, πώς ακριβώς δικαιολογείται ο κάθε Γιαννακόπουλος επειδή και "οι άλλοι κάνουν τα ίδια?". Πάντως καρκίνους σε παιδιά δεν άκουσα από κάποιον άλλο. Αυτό το προσπέρασες.

Όσα και να πεις, δεν τον φτάνει κανείς. Αν δεν σε πειράζει η δράση του στο όνομα κάποιων τίτλων οκ, πάω πάσο.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κοίτα να δεις που θα με κάνεις να φαίνομαι υποστηρικτής των Αφών στο τέλος. Θέλει προσπάθεια αυτό.

Και για να καταλάβω. Τι ακριβώς απεικονίζει η φωτογραφία για να το κατακρίνω.

Το γεγονός ότι οι αφοί χαιδεύουν αυτιά φανατικών, δεν είναι καμιά πρωτοτυπία.

Για τις ευχές του υπερπροέδρου (για τις οποίες έχει πάρει 5-6 αναβολές ήδη προσπαθώντας να γλιτώσει) θα μας πεις κάτι, ή θα ποστάρεις φώτο των αφών με τα μπλουζάκια με τις βολές, την επόμενη φορά?
 

Kyriakosm

Member
Μηνύματα
291
Likes
830
Χαχα.θα μπορουσα να ποσταρω αλλες φωτο διπλα στον Τσουκαλα να βριζουν τον Σαρας σε βολες κατω απο την μπασκετα.Αλλα γιαυτο που λες εχει ζητησει δημοσιως συγνωμη και απο οτι εχει πει και απο τον ιδιο στο τηλ,το οποιο δεν εχει διαψευσθει.Μεγα λαθος.Αλλα για να τελειωνουνε εδω θα σου πω κατι που θα θυμαμαι παντα στην ζωη μου.Στον ναυτικο υπηρετησα τοτε στο βυθισατε το χωρα.Οταν ειμαστε ετοιμοι για πολεμο με τους απεναντι.,ειχαμε αδκηση στο νατο και καποια στιγμη ενα αμερικανικο αντιτορπιλικο μας εβγαλε εκτος τα ρανταρ.Τρομοκρατηθηκαμε ,οποτε μας καλεσε ο καπετανιος και μας ειπε.Ρε δεν κανουμε πιλεμο με τους αμερικανους αλλα με τους απεναντι.Οτι οπλα εχουν αυτοι πρεπςι να εχουμε και εμεις.παρε για παραδειγμα το ποδοσφαιρο,δεν εχεις οπλα σε σκοτωσαν.Ελπιζω να με καταλαβαινεις.Να εισαι παντα καλα.περασαμε ευχαριστα την ωρα μας στο μενουμε μεσα.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Προσωπική μου άποψη ότι αν αυτό είναι το ελλ. ποδόσφαιρο (που αυτό είναι) δεν αξίζει να ασχολείται κανείς σοβαρά. Άσε που ο ποδοσφαιρικός Πάο δεν "σκοτώθηκε" μόνο επειδή δεν είχε τα αντίστοιχα όπλα. Φταίγανε και άλλα.
Και αν το αντίτιμο, για να βρίσκεται εκτός παρασκηνίου, είναι να είναι η ομάδα εκεί που είναι, ας είναι. Εγώ το προτιμώ.

Ο πατέρας του "πρωταγωνιστή" είχε αντίπαλο (Κόκκαλη) με πολλά "όπλα". Όσο και αν έκανε και αυτός κάποιες τραβηγμένες κινήσεις, στο επίπεδο που έχει προλάβει να φτάσει ο γιος του δεν έφτασε. Εγώ που παρακολουθώ μπάσκετ από το 93, με αυτόν μεγάλωσα στα διοικητικά. Και η οποιαδήποτε σύγκριση φέρνει κάτι μεταξύ απογοήτευσης και αηδίας για το πού έχει πέσει ο σύλλογος.
Την ίδια ώρα που εγχώριοι αντίπαλοι (Άεκ, Προμηθέας) αλλά και εκτός συνόρων (Ζαλγκίρις πχ) παλεύουν με πιο τίμια όπλα και βγάζουν υγεία, λέξη άγνωστη για τον Παναθηναικό εδώ και χρόνια.

Από στρατιωτικά δεν έχω κάτι αντίστοιχο, το χειρότερο που μου έτυχε ήταν ότι...έπρεπε να καθαρίσω τουαλέτες μία εβδομάδα σερί.

Καλά, τώρα με την καραντίνα, θα έχουμε πολυυυυ χρόνο να αναλύουμε τα πάντα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.482
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αλλά το να χάνει λεφτά κόσμος, έχει μεγάλη διαφορά. Στον Ολυμπιακό ας πούμε ήρθε εξώδικο από τον Ρόμπερτς. Ο μάνατζερ του Μιλουτίνοφ είπε δημόσια "πληρώστε τον παίχτη μου αλλιώς αφήστε τον να φύγει". Θέλω να πω ότι είναι δύσκολο να κρύψεις για καιρό απληρωσιές σε αυτό το επίπεδο.
Ας υποθέσουμε ότι είμαι ένας παίκτης που στο τέλος της σαιζόν τσακώθηκε με τον πρόεδρο. Ας υποθέσουμε ότι για φορολογικούς λόγους το συμβόλαιό μου αντί για το 1εκ που έχω συμφωνήσει να πληρωθώ, γράφει 450.000. Ας υποθέσουμε ότι -και με τις καθυστερήσεις που υφίστανται- φτάνει ο Μάιος, παίζω χάλια στα πλέι οφ ή κάνω μουτράκια επειδή απέλυσαν τον αγαπημένο μου προπονητή και εν ώρα αγώνα η σημαία της ομάδας ζητάει από το διάδοχό του να με βγάλει, ας υποθέσουμε ότι με λένε Στραβούλιτσα και στράβωσα με την ομάδα και στράβωσε κι αυτή μαζί μου. Ας υποθέσουμε ότι εν τέλει μέσα στο όλο στράβωμα, στραβώνει κι ο καλός πρόεδρος και μου κόβει και 150 από αυτά που έπρεπε να μου δώσει. Πώς μπορώ εγώ να αποδείξω ότι έπρεπε να πάρω 1εκ κι όχι 450; Άσε που έχω πληρωθεί 850 και το κάνω μόκο. Επειδή όμως είμαι στραβωμένος ας υποθέσουμε πως αρχίζω να διαδίδω αριστερά και δεξιά ότι ναι, μου φάγανε λεφτά. Ας υποθέσουμε ότι έγινε και με άλλους, έστω λίγους παίκτες. Σε μια τέτοια τραβηγμένη από τα μαλλιά υπόθεση η βρώμα που έχει βγει κάνει πολλή ζημιά. Κι είναι πιο σοβαρή από τα υπονοούμενα του Ντιλέινι, διότι επί χρόνια στην κοινότητα των ξένων παικτών η συγκεκριμένη φήμη υπάρχει.
Προφανώς δεν αποκλείω τίποτα, μιλάμε για Τράκη. Αλλά να υπάρχει και κάτι χειροπιαστό (για κανόνια εννοώ, όχι για καθυστερήσεις).
Χειροπιαστό σε προφορικές συμφωνίες δε γίνεται να υπάρχει, δυστυχώς. Εδώ έγινε καταγγελία από Αμερικανό παίκτη ότι ήρθε ο πρόεδρος στο ημίχρονο και τους έβαλε τις φωνές επειδή δεν έχαναν με αρκετή διαφορά και δεν κουνήθηκε φύλλο, αφού δεν υπήρχαν αποδείξεις. Δυστυχώς έτσι είναι η δικαιοσύνη, πρέπει να λειτουργεί με αποδείξεις.
Το γιατί το διαγράφει είναι αυτονόητο, ρητορικό ήταν το ερώτημα. Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι ο Ντιλέινι και όχι ο Μάνος από το Καρλόβασι, δεν μπορεί δημόσια να βγαίνει να λέει πράγματα που ίσως δεν αποδεικνύονται. Το να γράφει, να κάνει λίγο ντόρο και μετά να τα σβήνει, ε είναι λιγάκι κάπως.
Συμφωνώ, κάπως είναι. Αλλά πιο σοβαρό είναι αν πριν από τον κάθε Ντιλέινι υπάρχει παγιωμένη εντύπωση πως αυτά συμβαίνουν. Χώρια που ό,τι κάνει η μια ελληνική ομάδα, επηρεάζει και την άλλη, διάβαζα για αρκετό καιρό "μην πας στην Ελλάδα, αργούν να πληρώσουν" και το έλεγε σε άνθρωπο που ρωτούσε για τον Προμηθέα, που είναι τύπος και υπογραμμός.
ΤΑΚ? Πού το θυμήθηκες?
Έβλεπα κάτι ματς από το '96... Κορωνοϊός γαρ, ακόμη και άλμπουμ από το δημοτικό άνοιξα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.482
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επίσης, μου κόβει αρκετά ώστε να καταλάβω πόσο αμαυρώνουν το κύρος της ομάδας αποφάσεις τύπου πούλμαν, τύπου "Απλώνουμε στριγκάκια", τύπου λέμε τσίρκο την ομάδα στο ίνσταγκραμ, τύπου ευχόμαστε καρκίνους σε παιδιά αντιπάλων αθλητών και πόσα άλλα που έχουν γίνει δημόσια.
Κάτσε να δω πόσα θα θυμηθώ ακόμη:
- παράνομη ηχογράφηση του Ομπράντοβιτς
- καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα σε ματς με τον Ολυμπιακό και φώναζε στο Φούφη "Φούφη θα σε γ..." και "θα έρθω σπίτι σου το βράδυ και θα τα πούμε με τη γυναίκα σου"
- ντου σε αποδυτήρια διαιτητών σε ματς πλεϊ οφ Ευρωλίγκας που κερδίσαμε κιόλας (αν χάναμε τι θα έκανε; ) με φουσκωτούς όπου κυνηγούσε τους διαιτητές με κηροπήγιο και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος τους απέιλησε ότι δε θα φύγουν από την Ελλάδα ("I swear to my eyes!" χαχα, τρελά Αγγλικά ο πρόεδρος!) και ότι θα βιάσει τις γυναίκες τους και τις κόρες τους. Ένα βίτσιο με τους συγγενείς διαιτητών το έχει ο μπαγάσας
- δημοσίευση βίντεο που τρέχει με 250 στην Κηφισίας θέτοντας σε κίνδυνο τη μισή Αθήνα
- δημοσίευση βίντεο όπου ως 6χρονο κυνηγάει τους Αγγελόπουλους με το αυτοκίνητο
- δημόσιες απειλές στο Μάτζαρη και το μάνατζέρ του όταν αυτός επέλεξε να μην πάει στον Παναθηναϊκό (που λύσσαξε μην τον χάσουμε τον παιχταρά!) που του έγραψε" θα με βρείτε μπροστά σας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας". Συμπτωματικά τον ίδιο χρόνο συγκεκριμένα μέσα έβγαζαν βρώμες ότι ο Μάτζαρης παίζει στοίχημα στα ματς του Ολυμπιακού κλπ
- επίσκεψη με μπράβους σε προπονήσεις σε μια από αυτές έπαθε και κλονισμό ο βοηθός του Πασκουάλ, που παραιτήθηκε
- μηδενισμός της ομάδας για να πέσει ο Ολυμπιακός. Την πλήρωσε το Λάυριο
- πουλάει στη μπουτίκ τη φάτσα του επάνω σε μπλούζα. Τη φάτσα του. Με την ημερομηνία υποβιβασμού του Ολυμπιακού. Θα ήταν περήφανος ο Παύλος για τέτοια καραγκιοζιλίκια;

Έχει κι άλλα τώρα, αλλά τι ψάχνουμε η λίστα είναι ατέλειωτη κι αν αληθεύουν τα μισά από αυτά που ΔΕΝ έγραψα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Το να μην τον κράζουμε επειδή "θα φύγει και απαπαπα τι θα απογίνουμε μετά" μου θυμίζει το "ή εγώ ή τα τανκς". Καλύτερα αυτό το ιστορικό τμήμα να αποδυναμωθεί, παρά να εκπροσωπείτε από αυτό τον άνθρωπο. Δεν είναι τα πάντα οι τίτλοι.
Ακριβώς αυτό.

Τέλος, εννοείται ότι δικό του είναι το μαγαζί, μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αλλά μιας και ο "βίος" του είναι δημόσιος, υπόκειται σε κριτική. Αν χρειαστεί θα αποδοκιμαστεί, αν χρειαστεί θα επιδοκιμαστεί.
Ξανακριβώς.

Για τον Πιτινο δεν είπαμε... Νομίζω κατέληξε ο άνθρωπος εκεί που ήθελε και του αξίζει: να προπονεί τριτοκλασάτο σχολείο. Εκεί μπορεί να τους λέει "γερά στα ριμπάουντ" στα τάιμ άουτ και να λέει στις συνεντεύξεις Τύπου ότι θα σουτάρουμε καλύτερα στο επόμενο ματς γιατί θα μάθει στους παίκτες να βάζουν καμπύλη στο σουτ. Και θα τον χειροκροτάνε, όπως του αρέσει.
 

Kyriakosm

Member
Μηνύματα
291
Likes
830
Οσο για την ευρωλιγκα και λιγα τους κανει,γιατι τα θελει ο ποπος τους.
Screenshot_20200317-204337_Chrome.jpg
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.482
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φίλε δεν είναι το "γκαζέτα να περάσει" εδώ...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.781
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom