Basketball

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
ΘΥμίζω ότι το έχει ξανακάνει ο Γιαννακόπουλος σε ματς της Ευρωλίγκας όπου όχι μόνο μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών εν εξάλλω με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και κυνηγούσε τους διαιτητές με ένα κηροπήγιο (!!) αλλά τους απείλησε ότι θα βιάσει τα παιδιά τους μπροστά τους κι επιπλέον δε θα φύγουν ζωντανοί από την Ελλάδα "I swear to mye eyes" :haha: τους είπε, έτσι ακριβώς καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνος.
Αποκλείεται
Κοκκινη προπαγανδα ήταν και αυτο
Γνωστό άλλωστε ότι οι Αγγελόπουλοι ελέγχουν καμία 10αρια site ενώ ο ΔΓ ούτε ενα.
Δωρο ήθελε να τους κανει το κηροπηγιο να πάνε σε μοναστήρι να προσευχηθουν και να μετανοήσουν για τα διαιτητικά τους λαθη
Ο ΔΓ είναι ενα ψυχικά υγιές άτομο που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και δεν προκαλεί ποτε

Last edited:

Chris22

Member
Καλημέρα!Παναθηναϊκός είμαι αλλά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο..Φαίνεται ξεκάθαρα τι λέει ο γιαννακοπουλος..Αν έμενε στις χειρονομίες οκ να το καταλάβω, του έβρισαν την κορη,απάντησε..Αυτά που λέει για ένα μικρό παιδί σου προκαλούν αηδία..Είπε αίσχη στον σπανουλη, είπε αίσχη σε διαιτητές ευρωλιγκας, τώρα αυτό.. Δεν αλλάζει..Φαίνεται να μην μπορεί να ακολουθήσει την πορεία της ομάδας,αποδεικνύεται ελάχιστος..Για εμένα τουλάχιστον δύο χρόνια εκτός αγωνιστικών χώρων, βαρυτατο πρόστιμο και ότι προβλέπεται νομικά..

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Καλημερα, είπαμε σας χαλαει το γλυκο ο Γιαννακοπουλος και ολο το γηπεδο εβριζε την κορη του, συγχαρητηρια στους καφρους που την βριζαν (χιλιάδες) και σε όλους αυτούς που βριζαν την πατριδα του προπονητη και αμειναν αναυδοι που τους εβρισε μετα, θυμωσαν κιολας, μιλαμε για τοπ βλακεια, επίσης εχω μια απορία , οποιος γαβρος θελει την λυνει, ο Κωστας Σλουκας εκδιώχθηκε απο τον προπονητη του με τον χειροτερο τροπο, ειχε ηδη παρει ασσο και δεν πηγε καν στο ραντεβου να μιλησει μαζι του, η προσφορα του σλουκα στον ολυμπιακο μεγαλη, δεν υποσχεθηκε οτι θα μεινει (βλεπε ΒΣ) δεν κοροιδεψε κανεναν, ειδε οτι δεν τον ηθελαν δεχθηκε μια τεραστια προσφορα και ηρθε.
Το αποτελεσμα βεβαια δεν δικαιωσε τον κοουτς που δεν τον ηθελε βγηκε mvp f4 και πρωταθληματος χαριζοντας τους 2 τιτλους στην ομαδα του.
το ερωτημα ειναι γιατι ενας παικτης που σας προσφερε τοσα πολλα και εφυγε γιατι δεν τον θελατε τον βριζετε? που ειναι το χειροκροτημα που δικαιουται?
μια ζωη στην καφριλα θα ειστε και στο κομπλεξ.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Καλημέρα!Παναθηναϊκός είμαι αλλά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο..Φαίνεται ξεκάθαρα τι λέει ο γιαννακοπουλος..Αν έμενε στις χειρονομίες οκ να το καταλάβω, του έβρισαν την κορη,απάντησε..Αυτά που λέει για ένα μικρό παιδί σου προκαλούν αηδία..Είπε αίσχη στον σπανουλη, είπε αίσχη σε διαιτητές ευρωλιγκας, τώρα αυτό.. Δεν αλλάζει..Φαίνεται να μην μπορεί να ακολουθήσει την πορεία της ομάδας,αποδεικνύεται ελάχιστος..Για εμένα τουλάχιστον δύο χρόνια εκτός αγωνιστικών χώρων, βαρυτατο πρόστιμο και ότι προβλέπεται νομικά..
αν ειπε αυτο οντως που δεν το πιστευω με τπτ μαζι σου ειμαι, να ξερεις ομως οτι η κοκκινη προπαγανδα ειναι επιπεδου πρωην σοβιετικης ενωσης και βαλε.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
ρε σεις πατε καλα ή εχετε χαζεψει τελειως??? φαινεται πεντακαθαρα οτι λεει : ολοι φωναζουν οτι θα μου @@ την μικρη μου κορη δεν το ακουτε? αυτο φωναζει!το μισος και η πικρα δεν σας αφηνει να καταλαβετε ή κανεις προπαγανδα ανανδρη κι εσυ? ειναι δυνατο να πιστευεις οτι θε ελεγε για το παιδι του αλλου προεδρου τετοιο πραγμα????? χαζεψατε τελειως να πατε να το κοιταξετε
στο βιντεο , στο 0.20 , κάνει ή δεν κανει χειρονομια για το ποσο μικρη ειναι η κορη του Αγγελοπουλου ( δειχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το υψος) . Μην κάνετε το ασπρο μαυρο , κοροιδευετε τον εαυτό σας. Οχι αλλη τοξικότητα , έξω τετοιοι ανθρωποι από τα γηπεδα.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ενα αλλο διαχρονικο θεμα που ειναι αποριας αξιο και αποδεικνυει την επιλεκτικη μνημη ειναι οτι δεν εμφανιστηκε ποτε ο κοκκινος στρατος προπαγανδας να δηλωσει εξοργισμενος που καθε τρεις και λιγο ο προπονητης τους βριζει τον χριστό μας και την παναγια μας, οτι ποιο ιερο εχουμε δλδ, ολα καλα μας πειραξε ο αταμαν που εβρισε αυτους που του βριζαν την πατριδα...
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τα εχετε ξεφτιλισει και τα 3 και δεν μιλατε....... με αποδειξεις και τα 3 οχι με υποθεσεις.
Καθε ανθρωπος δικαιουται να πιστευει στην θρησκεια που θελει και εχει μια πατριδα που πρεπει να σεβεστε (οσο κι αν δεν την συμπαθουμε για τους γνωστους λογους) οχι να την βριζετε και μετα να απορειτε.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
επιτελους καποιος που δεν κανει το ασπρο μαυρο γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που ακουμε και διαβαζουμε

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
στο βιντεο , στο 0.20 , κάνει ή δεν κανει χειρονομια για το ποσο μικρη ειναι η κορη του Αγγελοπουλου ( δειχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το υψος) . Μην κάνετε το ασπρο μαυρο , κοροιδευετε τον εαυτό σας. Οχι αλλη τοξικότητα , έξω τετοιοι ανθρωποι από τα γηπεδα.
εξω οι τοξικοι απο τα γηπεδα συμφωνουμε! αρα εξω κι αυτοι που εβριζαν την κορη του, εξω και αυτοι που εβριζαν την πατριδα του προπονητη εξω και ο καραγκιοζης που καθε μηνα βριζει τα ιερα και οσια που εχουμε εμεις οι ορθοδοξοι, δεν σε βλεπω εκει με την ιδια ευαισθησια ομως, υποκριτης κι εσυ Σπυρο

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
αν ειπε αυτο οντως που δεν το πιστευω με τπτ μαζι σου ειμαι, να ξερεις ομως οτι η κοκκινη προπαγανδα ειναι επιπεδου πρωην σοβιετικης ενωσης και βαλε.
τι εννοεις δεν το πιστευεις? υπαρχει βιντεο , στο οποιο φαινεται ξεκαθαρα τι λεει αρκει να μην κανεις οτι δεν βλεπεις. Εδω ρε συ , ελεγε ελατε να με συλλάβετε , και μετα απο 10 λεπτα υπαρχει βιντεο ( στο οποιο εσυ μαλλον θα τν βλεπεις να περπαταει αταραχος) όπου τρεχει να μπει στο τζιπ να γλιτωσει την συλληψη!!!!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
τι εννοεις δεν το πιστευεις? υπαρχει βιντεο , στο οποιο φαινεται ξεκαθαρα τι λεει αρκει να μην κανεις οτι δεν βλεπεις. Εδω ρε συ , ελεγε ελατε να με συλλάβετε , και μετα απο 10 λεπτα υπαρχει βιντεο ( στο οποιο εσυ μαλλον θα τν βλεπεις να περπαταει αταραχος) όπου τρεχει να μπει στο τζιπ να γλιτωσει την συλληψη!!!!
μια χαρα τα ειδα τα βιντεο , μπορει να τρεχει να αποφυγει την συλληψη για την συμπεριφορα του μπορει να τρεχει για να μην φαει και καμμια κοτρωνα απο τους επιστημονες ολα πιθανα ειναι. Εσυ τωρα αποτι καταλαβαινω υπερασπιζεσαι μια κερκιδα που χιλιαδες μαζι βριζαν χυδαια την κορη του, που βριζαν χιλιαδες την πατριδα του προπονητη και ο αλητης θυμωσε, δεν σε πειραζει τα ΓΤΧΣ που ακουγονται απο τον προπονητη σας συνεχεια και μονο εισαι θυμωμενος με τα απαραδεκτα κολοδαχτυλα του προεδρου...
με την γενικοτερη συμπεριφορα που εχετε (δεν μιλαω σε σενα προσωπικα) απευθύνομαι σε αυτους που καναν τα παραπανω, ενας ΔΠΓ σας αξιζει, μονο αυτος μπορει να τα βγαλει περα μαζι σας, αν μπει νορμαλ επενδυτης οσα και να βαλει θα τον φατε λαχανο... ξερεις πως... μαφιοζικα και λιμανισια οπως παντα.
Καποιοι δηθεν επιπεδου θιγονται αλλα δύστυχως αυτη ειναι η αληθεια εχετε αυτον απεναντι γιατι αυτος σας αξιζει κι αν δεν καταλαβαινεις τι εννοω ξαναδιαβασε τι κανετε χιλιαδες στην κερκιδα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ενα αλλο διαχρονικο θεμα που ειναι αποριας αξιο και αποδεικνυει την επιλεκτικη μνημη ειναι οτι δεν εμφανιστηκε ποτε ο κοκκινος στρατος προπαγανδας να δηλωσει εξοργισμενος που καθε τρεις και λιγο ο προπονητης τους βριζει τον χριστό μας και την παναγια μας, οτι ποιο ιερο εχουμε δλδ, ολα καλα μας πειραξε ο αταμαν που εβρισε αυτους που του βριζαν την πατριδα...
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τα εχετε ξεφτιλισει και τα 3 και δεν μιλατε....... με αποδειξεις και τα 3 οχι με υποθεσεις.
Καθε ανθρωπος δικαιουται να πιστευει στην θρησκεια που θελει και εχει μια πατριδα που πρεπει να σεβεστε (οσο κι αν δεν την συμπαθουμε για τους γνωστους λογους) οχι να την βριζετε και μετα να απορειτε.
Τι αν ειπε:
Δεν ξερεις να διαβαζεις χείλη;
Λεει ξεκάθαρα εγώ εσένα θα σου,,,,,,
Και δειχνει με τα χερια του και το εγώ και το εσενα.
Δηλαδή πραγματικά ελεος
Κάνει και την κινηση μικρη
Την Δεσποινα που πίνει σαμπάνιες και της κάνει δωρα αυτοκινητα δεν την κοβω για μικρή

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
μια χαρα τα ειδα τα βιντεο , μπορει να τρεχει να αποφυγει την συλληψη για την συμπεριφορα του μπορει να τρεχει για να μην φαει και καμμια κοτρωνα απο τους επιστημονες ολα πιθανα ειναι. Εσυ τωρα αποτι καταλαβαινω υπερασπιζεσαι μια κερκιδα που χιλιαδες μαζι βριζαν χυδαια την κορη του, που βριζαν χιλιαδες την πατριδα του προπονητη και ο αλητης θυμωσε, δεν σε πειραζει τα ΓΤΧΣ που ακουγονται απο τον προπονητη σας συνεχεια και μονο εισαι θυμωμενος με τα απαραδεκτα κολοδαχτυλα του προεδρου...
με την γενικοτερη συμπεριφορα που εχετε (δεν μιλαω σε σενα προσωπικα) απευθύνομαι σε αυτους που καναν τα παραπανω, ενας ΔΠΓ σας αξιζει, μονο αυτος μπορει να τα βγαλει περα μαζι σας, αν μπει νορμαλ επενδυτης οσα και να βαλει θα τον φατε λαχανο... ξερεις πως... μαφιοζικα και λιμανισια οπως παντα.
Καποιοι δηθεν επιπεδου θιγονται αλλα δύστυχως αυτη ειναι η αληθεια εχετε αυτον απεναντι γιατι αυτος σας αξιζει κι αν δεν καταλαβαινεις τι εννοω ξαναδιαβασε τι κανετε χιλιαδες στην κερκιδα.
πως καταλαβες ακριβως οτι υπερασπιζομαι την κερκιδα??? Για τα βρισιδια σην κορη του διαφωνησα ( αν και Μπαρτζωκας , Σασα , Παπανικολαου στο ΟΑΚΑ ακουνε χειροτερα) . Για Αταμαν δεν με πολυενδιαφερει, ο τυπος βγηκε και εβριζε 10.000 οπαδους , και δουλευει και εσας.. Βριστε τον ΠΑΟ αλλα οχι την Τουρκια ειναι αστειες κουβεντες!! Τα ΓΤΧΣ του Μπαρτζωκα και η εν γενει τρελα που βγαζει στον παγκο σεν μου αρεσει καθολου προφανως , οπως σε καθε νοημων ανθρωπο. ΔΠΓ σορυ , αλλα δεν αξιζει σε κανεναν. Εγω νομιζα οτι οι ΑΦΟΙ ειναι φλωροι , πως σε μια διετια εγιναν μαφιοζοι ειναι απορίας αξιο!! καλή συνεχεια, απαντησε μου αν διαφωνεις σε κατι και ληγει η ιστορια, διοτι το φορουμ ειναι ταξιδιωτικο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.054
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα