Basketball

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Φτάνει παιδιά, κατεβάστε λίγο τους τόνους να πάμε παρακάτω, φιλικά το λέω προς όλους γιατί δεν οδηγεί πουθενά αυτή η αντιπαράθεση παρά μόνο σε τσακωμούς.

Εξάλλου δε φαντάζεστε πως φαίνεστε στους ουδέτερους (η καλύτερα δε θέλετε να φαντάζεστε) όταν μιλάτε για παράγκες και κατεστημένα κόκκινοι και πράσινοι...
το εληξα και συνεχιζουν , και προκαλουν

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Φτάνει παιδιά, κατεβάστε λίγο τους τόνους να πάμε παρακάτω, φιλικά το λέω προς όλους γιατί δεν οδηγεί πουθενά αυτή η αντιπαράθεση παρά μόνο σε τσακωμούς.

Εξάλλου δε φαντάζεστε πως φαίνεστε στους ουδέτερους (η καλύτερα δε θέλετε να φαντάζεστε) όταν μιλάτε για παράγκες και κατεστημένα κόκκινοι και πράσινοι...
Αντε παμε
Ιντιανα η Θαντερς;
Δεν πολυβλεπω, δεν πολυγνωριζω αλλά θα ρισκαρω Ιντιανα

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μάλιστα. Τώρα εξηγείται. Τα δάχτυλα που έδειχνε και η βρισιές που εκστόμισε εναντίων
ανήλικου ήταν γιατί τα έβαλε με το κατεστημένο.
Αντί να συζητάμε ανούσια θα έπρεπε οι συγγενείς και φίλοι του Δ.Γ. να του παρέχουν
συμβουλές και ίσως ιατρική υποστήριξη. Δεν είναι κακό. Ο άνθρωπος θέλει βοήθεια.
κατα την γνωμη μου ψυχιατρο οι πλειοψηφια θελει/θελουμε και ο προεδρος σιγουρα θελει βοηθεια σε αυτο το θεμα αλλά με τον ολυμπιακο για να τα βαλεις θελει και τρελα δεν γινεται αλλιως.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Αντε παμε
Ιντιανα η Θαντερς;
εγω φετος απολαυσα Γιαννη στη φιλαδελφεια και το καταευχαριστηθηκα ο τυπος ειναι απολαυστικος και αυτον υποστηριζω ( και λιγο σελτικ φανταζεσαι γιατι :haha: )

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγω Σελτικς μονο με Λαρι Μπερντ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αντε παμε
Ιντιανα η Θαντερς;
Δεν πολυβλεπω, δεν πολυγνωριζω αλλά θα ρισκαρω Ιντιανα
Είδα λίγο από τελικούς δύσης και ανατολής, τόσο όσο να πάρω μια γεύση.
Είναι γεγονός πως φαβορί είναι (όλη τη χρονιά όχι μόνο τώρα) οι Thunder και δικαίως, είναι καλή ομάδα, κανείς όμως δε μπορεί να υποτιμήσει τους σκληρούς και πολύ αθλητικούς Pacers.
Στηρίζω τους δεύτερους αν και πιστεύω θα κριθεί εύκολα υπέρ των πρώτων.

Billouk

Member
Νυχτοφύλακες δουλεύετε και τα βλέπετε;; Έβαλα συνδρομητική τώρα που ενώθηκαν και έχω καταφέρει να δω ελάχιστα ματς που ξεκινάνε στις 22.00 και τα τελευταία λεπτά πριν ξεκινήσω για δουλειά το πρωί.

chrisbd

Member
Ας υποθέσουμε ότι όλα τα ελληνικά συστήματα έρευνας και δικαιοσύνης είναι σάπια και
διευθαρμένα. Υπάρχει έκθεση της DEA που λέει το αντίθετο.
Αλλά εσύ φυσικά έχεις καλύτερη γνώμη και γνώση. Τι να μας πει η DEA Αφού το είπε ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Καμμένος και το έγραψε το έγκυρο SDNA είναι γεγονός. Τέλος.
Λες να το είπε και εκείνος ο αγράμματος που το παίζει δικαστής; Ίσως!
΄Ξέχασα. Τους ελέγχει όλους.Έλληνες , Αμερικανούς, Άγγλους. Πορτογάλους κλπ'
Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχουν οι Άγγλοι και οι Πορτογάλοι;
Όταν ήταν να πάρει την Νότιγχαμ ήταν η εποχή που γραφόντουσταν όλα αυτά και στην
έρευνα που έκαναν για να του δώσουν το οκ μέτρησε η άποψη των Αμερικανών και όχι
του έγκριτου δικαστή Κυριάκου Θωμαΐδη. Όλα καλά.
Βέβαια για σένα είναι ψιλά γράμματα.
@panpan δεν εχω ιDEA γιατι μιλάς αλλά παραθετω αυτό

“Νοσεί” το κράτος δικαίου στην Ελλάδα: Στην 48η θέση μεταξύ 139 χωρών παγκοσμίως – Κάτω από Ναμίμπια και Χιλή!

αλλα μη μας στεναχωρει αυτό διοτι εχουμε πάει ηδη στην 47η (απο την 48η που λεει πιο πανω) θέση παγκοσμιως και στην 29η στους 31 στην ΕΕ... pas mal..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
@panpan δεν εχω ιDEA γιατι μιλάς αλλά παραθετω αυτό

“Νοσεί” το κράτος δικαίου στην Ελλάδα: Στην 48η θέση μεταξύ 139 χωρών παγκοσμίως – Κάτω από Ναμίμπια και Χιλή!

αλλα μη μας στεναχωρει αυτό διοτι εχουμε πάει ηδη στην 47η (απο την 48η που λεει πιο πανω) θέση παγκοσμιως και στην 29η στους 31 στην ΕΕ... pas mal..

Καλά η χωρα μας νοσει σε πολλά επίπεδα και η αξιολογηση αυτή θετει μονο κάποια.

Η DEA είναι η αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών

Αυτό που θελει να πει ο @panpan είναι ότι έχουν ασχοληθεί διεθενείς και εγχωριες αρχες και δεν βρηκαν επαρκη στοιχεία τουλαχιστον. Κατά συνεπεια δεν μπορούμε να τον αποκαλουμε ανωνυμα πρεζεμπορα, επειδή το ειπε ο Σακης, ο Μακης και ο Τακης.
Νομίζω συμφωνουμε

Σε αλλα νεα της κοκκινης προπαγανδας

Τινάζει τους τελικούς στον αέρα ο Ολυμπιακός: «Δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τον παραβάτη Γιαννακόπουλο»

Τα ίδια στην ουσία λεει και ο Παναθηναικός αλλα΄ο Τρακης ανουσια (και αφου έχει δηλωσει ότι δεν καθεται μαζι με τους Αγγελοπουλους και ο Βρούτσης ότι δεν τους θελει μονος του ) θα πάει να βγάλει φωτογραφίες και να πιει καφε.

Αλλά φταίει ο Ολυμπιακός

panpan

Member
Ακριβώς το ίδιο είπα.
"ας υποθέσουμε ότι όλα τα ελληνικά συστήματα έρευνας και δικαιοσύνης είναι σάπια και διεφθαρμένα"

Ότι κάνουμε στην ζωή μας έχει συνέπειες. Είτε θετικές, είτε αρνητικές. Χωρίς να θέλω να δώσω πολιτική χροιά στην κουβέντα μου,η Ελλάδα απολαμβάνει την κυβέρνηση που εξέλεξαν οι ψηφοφόροι της.

osfialgia

Member
Μάλιστα. Τώρα εξηγείται. Τα δάχτυλα που έδειχνε και η βρισιές που εκστόμισε εναντίων
ανήλικου ήταν γιατί τα έβαλε με το κατεστημένο.
Αντί να συζητάμε ανούσια θα έπρεπε οι συγγενείς και φίλοι του Δ.Γ. να του παρέχουν
συμβουλές και ίσως ιατρική υποστήριξη. Δεν είναι κακό. Ο άνθρωπος θέλει βοήθεια.
Οι εν ζωή συγγενείς είναι χειρότεροι

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Για καμιά τιμωρία έδρας για εμετικά σύνθηματα δεν ακούω τίποτα....Επίσης για αποκλεισμό αρχικά του DPG από αγωνιστικούς χώρους δεν ακούω,και ίσως και για άλλους παράγοντες....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom