Basketball

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δεν πάει να μην πατήσει κανένας στη συνάντηση ...

Ο Τράκης είναι γνωστό νούμερο συμφωνώ με όλους αλλά και οι αδερφοί εξελίσονται και αυτοί σε μεγάλα λαμόγια...Δε θέλουμε να διακοπεί αλλά καλύτερα να διακοπεί μην ξεφτυλιστούμε κι πού να ψάχνουμε προπονητή και παίκτες καλοκαιριάτικα...

Και φυσικά -το κυριότερο- ΚΑΝΕΙΣ βάζελος ή Γάβρος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ για το πρωτάθλημα και ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...

Και φυσικά υπάρχουν και ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδοί τους στην κατηγορία της οπαδικής αμοιβάδας...Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό., Άλλοι τους υποστηρίζουν , άλλοι τους αθωώνουν.

Και φυσικά ΔΕΝ ακούσαμε κουβέντα για τους διαιτητές...Να βγει ο ΛΙΟΛΙΟΣ (πού είναι χαμένο αυτό το παιδί η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ) να μας πει ήταν καλή η διαιτησία; Θα τιμωρηθούν οι Διαιτητές; Θα επιβραβευτούν; Θα τιμωρηθεί ο ΔΓ; Θα τιμωρηθεί ο Γάβρος που έβριζε όλο το γήπεδο; Θα τιμωρηθεί ο Αταμάν;

Άντε περιμένω....

Δηλαδή εσυ αν ενας αντπαλος σου εβριζε χυδαια την 10χρονη κόρη και σε απειλούσε ον καμερα θα τον εκανες εστω και ασκουσιο συνομιλητης σου και θα σε ενοαιζε το πρωτάθλημα και αν πρέπει να βρεις προπονητη ή παίκτες.

Αν το εκαναν σε εμένα δεν μπορώ να γραψω δημόσια ποια θα ηταν η αντιδραση μου.

Εγω το εχω δηλώσει καρφακί δεν μου καιγεται για το πρωταθλημα

Billouk

Member
Εν τω μεταξύ, θα αποφασίσουν να συνεχιστούν οι αγώνες και στη προθέρμανση θα κάνουν μηνύσεις στους παίχτες για να τρέξει το αυτόφωρο.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε στο υπουργείο Αθλητισμού για τη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση

Μπραβο στην ελληνικη αστυνομία και την εισαγγελία Αθηνων για την ταχυτητα της συλληψης και την ελευθερια του Γιαννακοπουλου.
Αργησε μονο μιση ωρα στο ραντεβού.

τωρα αν πάτε εσείς και εγω στο Τμημα για παρομοια υπόθεση δεν θελετε να ξερετε πόσες ώρες θα χρειαστείτε

Sevro

Member
"Φταινε αυτοι που με βριζουν στο γηπεδο, και οι διαιτητες"

Ο Γιαννακοπουλος δημοσιως συνεχιζει να κοροϊδευει και να κανει επιδειξη του "ο,τι γουσταρω θα πω, ελατε να μου κανετε κατι" και ενα ολοκληρο κρατος κοτευει να τον αντιμετωπισει ως τον υπευθυνο αυτης της καταστασης,

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Βγήκαν και είπαν ότι είπα αυτά τα εμετικά για τις κόρες τους. Αυτό που είπα ήταν “δεν ακούτε ότι θα γαμ..ουν την κόρη μου;” Αυτοί το διαστρευλώσανε. Ήταν απαράδεκτο να υπάρξει αναβολή. Είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και να κριθεί εντός γηπέδου. Όποιος κάνει παράβαση πρέπει να τιμωρηθεί. Βάζω πάνω από την αξιοπρέπειά μου από τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσει το πρωτάθλημα, θα πάρει άλλο ένα και η διαφορά θα μεγαλώσει.

Ο ανθρωπος κοροιδευει.
Αν ειναι μαγκες οι Αγγελοπουλοι να κανουν αυτο που ειπα.
Με προταση τους στον ΕΣΑΚΕ πρωταθλημα στα χαρτια στον ΠΑΟ

Last edited:

Sevro

Member
Ακομα και αν δεν κοροϊδευε, δεν πρεπει να γινει ανεκτο ως επιχειρημα απο την κυβερνηση ή οποιονδηποτε δικαστη οτι το "εβριζαν την οικογενεια μου οι χουλιγκαν" μπορει να θεωρηθει δικαιολογια για αντιστοιχη συμπεριφορα απο ιδιοκτητη.

Εχετε δει οποιονδηποτε αλλο ιδιοκτητη ομαδας σε οποιοδηποτε σπορ (που ολοι ακουνε για μαναδες, γιους, κορες κλπ σε καθε εκτος εδρας ντερμπι) να το κανει;

dammys

Member
Οι καταγγελόπουλοι -έστω ένας υπάλληλος τους-έκαναν μήνυση στην κόρη του ΔΓ;

αχαχαχχαχαχαχα

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Nομιζω ότι ειναι διαφορετικο να βρίζουν οπαδοί και άλλο πρόεδρος ομάδας να κατεβαίνει με προκλητιικο μπλουζακι και να κανει κωλοδακτυολα .
Δεν με ενδιαφέρει τι ειπε στους Αγγελοπουλους που απλά προσπαθούν να εκμεταλλευτοουν μια κατάσταση και να καλύψουν τα λάθη τους.
Αυτός ο άνθρωπος είτε πρέπει να συνετιστει είτε να αποβληθεί απο τον αθλητισμό.
Ο Μπαρτζωκας στο Όακα δηλαδή τι πρέπει να κανει που του βρίζουν εν χορώ την μανα

Εχει πάρει ποτέ μικρόφωνο ο ΔΓ για συστάσεις;

Μην εξομοιωνουμε ανώνυμους κάφρους με πρόεδρο ομάδας ούτε ποινικά κολασιμες συμπεριφορες με τις καταγγελίες Αγγελόπουλων.

Αταμαν καλό θα ειναι να ανακαλέσει
Το σόου εχει οριο

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Προϋπόθεση η κοινή δήλωση Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Αρχικά για να συνεχιστούν οι τελικοί απαιτησε κοινη συναντηση και του ειπαν και οι δυο όχι
Μετά απαίτησε κοινή ενυπόγραφη δήλωση και του ειπαν οχι οι Αγγελοπουλοι

Και μετά δηλωσε οτι οι τελικοι θα γινουν κανονικά.

Ουτε ο πρόεδρος του Εδεσσαικου τετοια σταθερότητα

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Νιωθω σαν να ειμαι στον κοσμο του Ματριξ...
Αναμενω με μεγαλη αγωνια να χειροκροτηαω τον παναξιο πρωταθλητη Ελλαδος 2025, οπως και να λεγεται αυτός.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.056
Μέλη
39.777
Νεότερο μέλος
alexanderd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom