dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Δεν πάει να μην πατήσει κανένας στη συνάντηση ...
Ο Τράκης είναι γνωστό νούμερο συμφωνώ με όλους αλλά και οι αδερφοί εξελίσονται και αυτοί σε μεγάλα λαμόγια...Δε θέλουμε να διακοπεί αλλά καλύτερα να διακοπεί μην ξεφτυλιστούμε κι πού να ψάχνουμε προπονητή και παίκτες καλοκαιριάτικα...
Και φυσικά -το κυριότερο- ΚΑΝΕΙΣ βάζελος ή Γάβρος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ για το πρωτάθλημα και ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
Και φυσικά υπάρχουν και ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδοί τους στην κατηγορία της οπαδικής αμοιβάδας...Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό., Άλλοι τους υποστηρίζουν , άλλοι τους αθωώνουν.
Και φυσικά ΔΕΝ ακούσαμε κουβέντα για τους διαιτητές...Να βγει ο ΛΙΟΛΙΟΣ (πού είναι χαμένο αυτό το παιδί η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ) να μας πει ήταν καλή η διαιτησία; Θα τιμωρηθούν οι Διαιτητές; Θα επιβραβευτούν; Θα τιμωρηθεί ο ΔΓ; Θα τιμωρηθεί ο Γάβρος που έβριζε όλο το γήπεδο; Θα τιμωρηθεί ο Αταμάν;
Άντε περιμένω....
Δηλαδή εσυ αν ενας αντπαλος σου εβριζε χυδαια την 10χρονη κόρη και σε απειλούσε ον καμερα θα τον εκανες εστω και ασκουσιο συνομιλητης σου και θα σε ενοαιζε το πρωτάθλημα και αν πρέπει να βρεις προπονητη ή παίκτες.
Αν το εκαναν σε εμένα δεν μπορώ να γραψω δημόσια ποια θα ηταν η αντιδραση μου.
Εγω το εχω δηλώσει καρφακί δεν μου καιγεται για το πρωταθλημα