Basketball

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγω κλαιω από συγκινηση
Πρωταθλητης ο ΠΑΟ
Λουλουδια από τον Τράκη στους Αγγελοπουλους και ο Γιόκιτς δωρο στον γαυρο
Πρωταθλητης ο ΟΣΦΠ
Οι Αγγελοπουλοι ανακαλούν ολες τις μηνυσεις και καταγγελίες

Μα τον Θεό μονο αυτά δεν έχουμε δει

Sevro

Member
Για αλλη μια φορα ολιγιστοι για τις απαιτησεις της Ελλαδας (που ΔΕΝ ειναι αθλητισμος δυτικης χωρας) οι Αγγελοπουλοι.

GTS

Member
Όλοι λέτε λέτε αλλά κανείς δε ευχαριστεί τον Τράκη για το άφθονο γέλιο που μας προσφέρει...
Λοιπόν, θα το κάνω εγώ: ευχαριστούμε πρόεδρε από καρδιάς, αν και τίποτα δε ξεπερνάει το φακ γιου μερσεντές, μας χάρισες απλόχερα γέλιο που σπανίζει πλέον στις μέρες μας.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Όλοι λέτε λέτε αλλά κανείς δε ευχαριστεί τον Τράκη για το άφθονο γέλιο που μας προσφέρει...
Λοιπόν, θα το κάνω εγώ: ευχαριστούμε πρόεδρε από καρδιάς, αν και τίποτα δε ξεπερνάει το φακ γιου μερσεντές, μας χάρισες απλόχερα γέλιο που σπανίζει πλέον στις μέρες μας.
Λουλουδια σε εσενα στελενει;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε όχι ήταν καλύτερο το "έλα Αντωνάκη, έλα Αντωνάκη, θρυλικοί μάγκες Αγγελοπουλοι". Για όποιον δεν το θυμάται είχαν πάει (πάλι!) στο γραφείο του Υπ. Αθλητισμού , εκεί ισχυρίζεται ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (αυτός ο μποντιμπιλντερ, ναι) και μετά τους περίμενε απέξω και καλά μόνος του (με την ασφάλεια του) και τους καταδιωκε με το αυτοκίνητο του φωνάζοντας τους "θρυλικοί μάγκες Αγγελοπουλοι" και " αντιο-αντιο εκεί στην Α2", αυτά από ενήλικα άνθρωπο.

Σε πιο σοβαρά παραπτώματα, θυμάμαι και ματς με τον Ολυμπιακό που.καθοταν στα court seats και φώναζε στο διαιτητή Φουφη εν μέσω αγώνα " ξέρω πού μένεις, θα έρθω σπίτι σου το βράδυ με άλλους, ετοίμασε τη γυναίκα σου".

Βιβλίο γράφεις με αυτόν, θυμαμαι τουλάχιστον άλλα 10 περιστατικα, από τη Μαδριτη μέχρι στο αεροδρόμιο πού φώναζε την ημέρα που είχαν πέσει τα windows "μας έχετε γ...σει κυρία μου, τι να ηρεμησω".

Θρυλικοί μάγκες αγγελοπουλοι και Αντωνακης
Τι να ηρεμήσω, μας έχετε γ...σει
- YouTube

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Λουλουδια σε εσενα στελενει;
αντε βρε αχαριστοι μεχρι και λουλουδια σας στελνουμε και παλι γκρινιαζετε, τι αλλο να κανουμε??
Είστε και πολύ γαιδούρια μιλάμε.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ε όχι ήταν καλύτερο το "έλα Αντωνάκη, έλα Αντωνάκη, θρυλικοί μάγκες Αγγελοπουλοι". Για όποιον δεν το θυμάται είχαν πάει (πάλι!) στο γραφείο του Υπ. Αθλητισμού , εκεί ισχυρίζεται ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (αυτός ο μποντιμπιλντερ, ναι) και μετά τους περίμενε απέξω και καλά μόνος του (με την ασφάλεια του) και τους καταδιωκε με το αυτοκίνητο του φωνάζοντας τους "θρυλικοί μάγκες Αγγελοπουλοι" και " αντιο-αντιο εκεί στην Α2", αυτά από ενήλικα άνθρωπο.

Σε πιο σοβαρά παραπτώματα, θυμάμαι και ματς με τον Ολυμπιακό που.καθοταν στα court seats και φώναζε στο διαιτητή Φουφη εν μέσω αγώνα " ξέρω πού μένεις, θα έρθω σπίτι σου το βράδυ με άλλους, ετοίμασε τη γυναίκα σου".

Βιβλίο γράφεις με αυτόν, θυμαμαι τουλάχιστον άλλα 10 περιστατικα, από τη Μαδριτη μέχρι στο αεροδρόμιο πού φώναζε την ημέρα που είχαν πέσει τα windows "μας έχετε γ...σει κυρία μου, τι να ηρεμησω".

- YouTube
Kαι φυσικά τα σχόλια των Παναθηναικών στο live αποθεωτικα.

GTS

Member

- YouTube
Φακ γιου μερσέντες το απώγειό του, αλλά θα το δω και αυτό, Τράκης = εγγύηση.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εχει σκεφτεί ο ίδιος ή καποιος να κυλοφορησουν τα καλυτερα του σε dvd;
Νο 1 από την πρώτη ημέρα

• Like
Reactions: GTS

Billouk

Member
...και δεν λέτε για 2-3 τραγούδια του Νίνο και ένα της Πέγκυς Ζήνα που εκτοξεύθηκαν σε προβολές στο youtube χάρις του προέδρου.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
- YouTube

Δεν ειναι μπασκετικο αλλά αξίζει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ