Black Friday 2025

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Σωστότατη! Θα πρέπει να βάλω μέσα όλο το ποσό για να τραβήξει την πρώτη δόση; Είμαι λίγο άσχετη, γιατί την πιστωτική την εχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής μόνο για εφάπαξ αγορές. Μέχρι στιγμής, γιατί μετά τις 9 θα μπουν οι πρώτες δόσεις 😬

paefstra

Member
Σωστότατη! Θα πρέπει να βάλω μέσα όλο το ποσό για να τραβήξει την πρώτη δόση;
Δεν "βαζεις μεσα" τιποτε. Η πιστωτικη ειναι δανειο για 1 μηνα. Πρεπει να πληρωσεις τον λογαριασμο της καρτας οταν εκδοθει για να μη φας τοκο.

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Οπως ειπε κι ο @gkalla , μονο τη δοση. Οι πιστωτικες ειναι στημενες ετσι ωστε να μπορεις να χρεωκοπησεις.
Αυτό ισχύει για την Alpha bank και όχι για ολες τις τράπεζες. Στην πειραιώς πχ σου τρώει και το διαθέσιμο εφάπαξ ποσό.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν ολοκληρώνει με τίποτα την πληρωμή, έχω αγανακτήσει

ddd.jpg

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Με δόσεις προσπαθείς; Εάν ναι, προσπάθησε να ρίξεις τους μήνες.
Ναι, το δοκίμασα, το πήγα τέσσερις και κατόπιν τρεις ακόμη και δύο. Τιποτα, το ίδιο αποτέλεσμα...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εμένα μου πετάει συνέχεια αυτό.
Κι εμένα εδώ και μια ώρα που προσπαθώ, δε ξέρω, αρχίζω και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πιστωτικό όριο, παρόλο που από την alpha μου είχαν πει οτι δεν έχει σημασία καθώς η κίνηση βλέπει μόνο το ποσό της δόσης. Τι να πω...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Κι εμένα εδώ και μια ώρα που προσπαθώ, δε ξέρω, αρχίζω και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πιστωτικό όριο, παρόλο που από την alpha μου είχαν πει οτι δεν έχει σημασία καθώς η κίνηση βλέπει μόνο το ποσό της δόσης. Τι να πω...
Πλήρωσε τμήμα από τις οφειλές της κάρτας σου για να ανεβάσεις το πιστωτικό της όριο εκεί που απαιτείται για να δεχτεί την συναλλαγή σου.
Μήπως ξεπέρασες το μηνιαίο όριο σου;
Εγώ μόλις έκανα συναλλαγή χωρίς άτοκες δόσεις και φάνηκαν αμέσως και οι πόντοι Χ100 μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής

adiaforos

Member
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό, ακόμα και αν αφορά αγορά σε δόσεις. Στην αρχή ελέγχεται η επάρκεια του πιστωτικού ορίου και σε δεύτερη φάση γίνεται η μετατροπή σε δόσεις. Επίσης πρέπει το σύνολο εκκρεμών και νέων δόσεων να μην υπερβαίνει το πιστωτικό όριο της κάρτας (άσχετα πότε θα πληρωθεί η κάθε δόση)
Μπορείς να πληρώσεις μέρος της οφειλής σου, αν απαιτείται για την αύξηση του διαθέσιμου ορίου σου, όπως ανάφερε η @Elena2508.
Επίσης θα πρότεινα να πατήσεις εξαργύρωση και να κάνεις μία μικρή εικονική εξαργύρωση, βλέπεις τους πόντους που θα εξαργυρωθούν και αυτούς που θα πάρεις (μην ξεχαστείς,στο τέλος δεν πατάς εξαργύρωση τώρα). Έτσι είσαι βέβαιος ότι έχει γίνει σωστή σύνδεση της viva με alpha και θα πάρεις τους σωστούς πόντους. Εξάλλου εικάζω πως όσοι πήραν 4x πόντους δεν είχαν καν διαθέσιμη την επιλογή για εξαργύρωση, αλλά προσπέρασαν χωρίς να δώσουν σημασία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.292
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom