Thanos92
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαρκελώνη & Ανδόρα
Εμένα μου πετάει συνέχεια αυτό.
Κι εμένα εδώ και μια ώρα που προσπαθώ, δε ξέρω, αρχίζω και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πιστωτικό όριο, παρόλο που από την alpha μου είχαν πει οτι δεν έχει σημασία καθώς η κίνηση βλέπει μόνο το ποσό της δόσης. Τι να πω...Εμένα μου πετάει συνέχεια αυτό.
Πλήρωσε τμήμα από τις οφειλές της κάρτας σου για να ανεβάσεις το πιστωτικό της όριο εκεί που απαιτείται για να δεχτεί την συναλλαγή σου.Κι εμένα εδώ και μια ώρα που προσπαθώ, δε ξέρω, αρχίζω και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πιστωτικό όριο, παρόλο που από την alpha μου είχαν πει οτι δεν έχει σημασία καθώς η κίνηση βλέπει μόνο το ποσό της δόσης. Τι να πω...
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό, ακόμα και αν αφορά αγορά σε δόσεις. Στην αρχή ελέγχεται η επάρκεια του πιστωτικού ορίου και σε δεύτερη φάση γίνεται η μετατροπή σε δόσεις. Επίσης πρέπει το σύνολο εκκρεμών και νέων δόσεων να μην υπερβαίνει το πιστωτικό όριο της κάρτας (άσχετα πότε θα πληρωθεί η κάθε δόση)Κι εμένα εδώ και μια ώρα που προσπαθώ, δε ξέρω, αρχίζω και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πιστωτικό όριο, παρόλο που από την alpha μου είχαν πει οτι δεν έχει σημασία καθώς η κίνηση βλέπει μόνο το ποσό της δόσης. Τι να πω...
+1Νομίζω ότι πρέπει να έχεις διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό, ακόμα και αν αφορά αγορά σε δόσεις. Στην αρχή ελέγχεται η επάρκεια του πιστωτικού ορίου και σε δεύτερη φάση γίνεται η μετατροπή σε δόσεις.
Εμενα παντως αυτο δεν μου δουλεψε στο παρελθον. Ειχα οριο 2.000 αγορασα κατι με 1.800. Εμειναν 200 διαθεσιμα. Μετα το ακυρωσα γιατι ηθελα κατι αλλο ιδιας αξιας. Εκανα "πληρωμη καρτας" με 1.800 για να το ξαναπαω το διαθεσιμο οριο στα 2.000 αλλα μετα απερριπτε η Αλφα συνεχεια τη συναλλαγη μεχρι που αναγκαστηκα να την κανω με τη χρεωστικη μου.+1
Επίσης, αν έχεις πχ. όριο 1000 και θέλεις να πάρεις κάτι που κάνει 1100, πατάς Πληρωμή κάρτας μέσα στο app της Alpha, και στέλνεις άλλα 100 στην κάρτα σου, ώστε να ανέβει το πιστωτικό σου όριο και να κάνεις την αγορά.
Κρίμα. Σε εμένα δούλεψε πάντως.Εμενα παντως αυτο δεν μου δουλεψε στο παρελθον. Ειχα οριο 2.000 αγορασα κατι με 1.800. Εμειναν 200 διαθεσιμα. Μετα το ακυρωσα γιατι ηθελα κατι αλλο ιδιας αξιας. Εκανα "πληρωμη καρτας" με 1.800 για να το ξαναπαω το διαθεσιμο οριο στα 2.000 αλλα μετα απερριπτε η Αλφα συνεχεια τη συναλλαγη μεχρι που αναγκαστηκα να την κανω με τη χρεωστικη μου.
Εγώ περιμένω ήδη 15 λεπτά στο τηλέφωνο. Για να δούμε..Εγω πρωι πρωι μολις ανοιξε η τηλ εξυπηρετηση τελειωσα κιολας το αιτημα αποδοσης ποντων. Σε καμια εβδομαδα ειπαν. Αναμονη 5 λεπτα.
Πατησα 1 να παρουν πισω αυτοι. Πηραν σε 5 λεπτα!Εγώ περιμένω ήδη 15 λεπτά στο τηλέφωνο. Για να δούμε..
Υ.Γ.
Στο 2102899999 πήρες;