Black Friday 2025

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εμένα μου πετάει συνέχεια αυτό.
Κι εμένα εδώ και μια ώρα που προσπαθώ, δε ξέρω, αρχίζω και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πιστωτικό όριο, παρόλο που από την alpha μου είχαν πει οτι δεν έχει σημασία καθώς η κίνηση βλέπει μόνο το ποσό της δόσης. Τι να πω...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Κι εμένα εδώ και μια ώρα που προσπαθώ, δε ξέρω, αρχίζω και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πιστωτικό όριο, παρόλο που από την alpha μου είχαν πει οτι δεν έχει σημασία καθώς η κίνηση βλέπει μόνο το ποσό της δόσης. Τι να πω...
Πλήρωσε τμήμα από τις οφειλές της κάρτας σου για να ανεβάσεις το πιστωτικό της όριο εκεί που απαιτείται για να δεχτεί την συναλλαγή σου.
Μήπως ξεπέρασες το μηνιαίο όριο σου;
Εγώ μόλις έκανα συναλλαγή χωρίς άτοκες δόσεις και φάνηκαν αμέσως και οι πόντοι Χ100 μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής

adiaforos

Member
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό, ακόμα και αν αφορά αγορά σε δόσεις. Στην αρχή ελέγχεται η επάρκεια του πιστωτικού ορίου και σε δεύτερη φάση γίνεται η μετατροπή σε δόσεις. Επίσης πρέπει το σύνολο εκκρεμών και νέων δόσεων να μην υπερβαίνει το πιστωτικό όριο της κάρτας (άσχετα πότε θα πληρωθεί η κάθε δόση)
Μπορείς να πληρώσεις μέρος της οφειλής σου, αν απαιτείται για την αύξηση του διαθέσιμου ορίου σου, όπως ανάφερε η @Elena2508.
Επίσης θα πρότεινα να πατήσεις εξαργύρωση και να κάνεις μία μικρή εικονική εξαργύρωση, βλέπεις τους πόντους που θα εξαργυρωθούν και αυτούς που θα πάρεις (μην ξεχαστείς,στο τέλος δεν πατάς εξαργύρωση τώρα). Έτσι είσαι βέβαιος ότι έχει γίνει σωστή σύνδεση της viva με alpha και θα πάρεις τους σωστούς πόντους. Εξάλλου εικάζω πως όσοι πήραν 4x πόντους δεν είχαν καν διαθέσιμη την επιλογή για εξαργύρωση, αλλά προσπέρασαν χωρίς να δώσουν σημασία.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ξανά δοκίμασα μόλις αγορά σε κάτι χαμηλής αξίας με παραλαβή από το κατάστημα με τιμολόγιο, και πάλι δεν μου έδωσε ούτε το Χ4 ...

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Όταν κάνετε μια εξόφληση στην κάρτα της alpha που είναι περίπου το 70% και πάνω του χρεωστικού υπόλοιπου, το ποσό αυτό για δόσεις φαίνεται μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για εφάπαξ συναλλαγές φαίνεται αμέσως.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό, ακόμα και αν αφορά αγορά σε δόσεις. Στην αρχή ελέγχεται η επάρκεια του πιστωτικού ορίου και σε δεύτερη φάση γίνεται η μετατροπή σε δόσεις.
+1

Επίσης, αν έχεις πχ. όριο 1000 και θέλεις να πάρεις κάτι που κάνει 1100, πατάς Πληρωμή κάρτας μέσα στο app της Alpha, και στέλνεις άλλα 100 στην κάρτα σου, ώστε να ανέβει το πιστωτικό σου όριο και να κάνεις την αγορά.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
+1

Επίσης, αν έχεις πχ. όριο 1000 και θέλεις να πάρεις κάτι που κάνει 1100, πατάς Πληρωμή κάρτας μέσα στο app της Alpha, και στέλνεις άλλα 100 στην κάρτα σου, ώστε να ανέβει το πιστωτικό σου όριο και να κάνεις την αγορά.
Εμενα παντως αυτο δεν μου δουλεψε στο παρελθον. Ειχα οριο 2.000 αγορασα κατι με 1.800. Εμειναν 200 διαθεσιμα. Μετα το ακυρωσα γιατι ηθελα κατι αλλο ιδιας αξιας. Εκανα "πληρωμη καρτας" με 1.800 για να το ξαναπαω το διαθεσιμο οριο στα 2.000 αλλα μετα απερριπτε η Αλφα συνεχεια τη συναλλαγη μεχρι που αναγκαστηκα να την κανω με τη χρεωστικη μου.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Εμενα παντως αυτο δεν μου δουλεψε στο παρελθον. Ειχα οριο 2.000 αγορασα κατι με 1.800. Εμειναν 200 διαθεσιμα. Μετα το ακυρωσα γιατι ηθελα κατι αλλο ιδιας αξιας. Εκανα "πληρωμη καρτας" με 1.800 για να το ξαναπαω το διαθεσιμο οριο στα 2.000 αλλα μετα απερριπτε η Αλφα συνεχεια τη συναλλαγη μεχρι που αναγκαστηκα να την κανω με τη χρεωστικη μου.
Κρίμα. Σε εμένα δούλεψε πάντως.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εγω πρωι πρωι μολις ανοιξε η τηλ εξυπηρετηση τελειωσα κιολας το αιτημα αποδοσης ποντων. Σε καμια εβδομαδα ειπαν. Αναμονη 5 λεπτα :).
Εγώ περιμένω ήδη 15 λεπτά στο τηλέφωνο. Για να δούμε..

Υ.Γ.
Στο 2102899999 πήρες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος
exploring