Cimber Sterling CIMBER STERLING AIRLINES

rania

Member
Μηνύματα
38
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Δύσκολη ερώτηση
Γνωρίζει κάποιος αυτήν την αεροπορική εταιρία ? Έχετε ταξιδέψει ποτέ ? Πρόκειται να ταξιδέψω στην Κοπεγχάγη αμέσως μετά το Πάσχα και η πιο οικονομική εταιρία είναι η Cimber Sterling αλλά την βλέπω πρώτη φορά . Ποία είναι η γνώμη σας ?
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
H εταιρεία είναι loco στις παροχές με αρκετά ακριβά όμως εισιτήρια, εκτός και αν πετύχεις τις προσφορές της... το ελάχιστο που έχω δει είναι γύρω στα 65e ο/w ATH-CPH... το seat-pitch στα 737 είναι ψιλοχάλια, ενώ ΠΡΟΣΟΧΗ μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε baggage fee, από το Μάρτιο 2010 άρχισαν να χρεώνουν 50DKK για κάθε αποσκευή εκτός από τα Full Flex εισιτήρια, ενώ φέτος έχει πάει στα 65DKK ανά αποσκευή ανά σκέλος για web check-in ή 15e για check-in στο αεροδρόμιο... το in-flight service είναι ανύπαρκτο αν εξαιρέσεις τις αεροσυνοδούς με τις πανάσχημες κοκκινόμαυρες στολές που περιφέρονται για περισσότερη από μια ώρα πουλώντας νερά, σνακ και άλλα προιόντα...
 

rania

Member
Μηνύματα
38
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Δύσκολη ερώτηση
Άρα απ' ότι κατάλαβα αν λάβω υπόψιν μου ότι δεν δίνει και καμιά ιδιαίτερα καλή τιμή ,δεν αξίζει τον κόπο καθόλου αυτή η εταιρεία !
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία
εγω το μονο που ξερω ειναι οτι καθε καλοκαιρινη περιοδο φερνει πολυ κοσμο στην Κρητη! Παντως για απ'ευθειας πτηση απο Χανια για Κοπενχαγη τα 350? μου ειναι μια χαρα αν ειναι να γλιτωσω την ταλαιπωρια της Αθηνας! Πω πω north με πυροβολησες τωρα, πως ξέρεις τοσες λεπτομερειες?
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Πέταξα το καλοκαίρι στο σκέλος CPH-ATH ερχόμενος από Tάλιν με εισιτήριο όμως που εκδόθηκε από την Estonian Air. Kαι επειδή είχα connecting flight στο CPH, έπρεπε να μου στείλει η Estonian διαβεβαίωση ότι δε θα με χρεώσει η Cimber το baggage fee, πράγμα που έγινε. Αυτή η διαδικασία μου πήρε κάμποσα emails χρόνο, γιατί θα έπρεπε σε αντίθετη περίπτωση να έχω κορώνες στο CPH να πληρώσω επιτόπου για τις δύο βαλίτσες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom