Γαλλία Disneyland

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.236
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στο Disney Studios κοστίζει 10 ευρώ.
Δεν είναι έτσι. Δεν κοστίζει η είσοδος στο disney studios 10 ευρώ. Το εισητήριο για ΕΝΑ πάρκο από τα δύο, είναι το ίδιο ακριβώς, δηλαδή 51 ευρώ, είτε πας στο ένα πάρκο είτε στο άλλο.

Μπορείς όμως να βγάλεις εισητήριο και για τα δύο πάρκα, που κοστίζει 62 ευρώ, και μπορείς να μπεις και στα δύο πάρκα, την ίδια όμως μέρα μόνο.
 

smar0

Member
Μηνύματα
65
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
αιγυπτος
Πήγα στο Παρίσι με γκρουπ πριν από δυο χρόνια. Πραγματικά ήταν απαραδεκτο και δεν ρίχνω το βάρος μόνο στο πρακτορείο ότι δεν είχε εκδρομες ή δεν πήγαμε σε όλα τα αξιοθέατα αλλά 1,5 ώρα ξενάγηση στο Λούβρο είναι απαράδεκτο ή μια ώρα στις Βερσαλίες(εκεί που τρελάθηκα είναι ότι στους υπόλοιπους του γκρουπ φαινόταν υπεραρκετός ο χρόνος). Και όλα αυτά με το αγχος να παρακολουθείς το σημεάκι του ξεναγού για να μη χαθείς. Επίσης -άσχετο αλλά πρέπει να πω τον πόνο μου- και στη Ρώμη στην Καπέλα Σιξτίνα μας άφήσαν μόνο ένα δεκάλεπτο!!!!!!!!!!!!!! Φυσικά σε αυτά τα ταξίδια δεν ήξερα τους αγαπητούς τραβελστοριτες. Mariaxr από την στιγμή που γνώρισα αυτό site δεν ξαναπήγα με γκρουπ και με την βοήθεια των υπολοιπων προγραμματίζω υπέροχα και παμφθηνα ταξίδια
 

alinosgr

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
εγώ προτείνω να πας οπωσδήπτε disney. έχω ήδη πάει περίσι 5 - 6 φορές και 3 από αυτές πήγα και disney (τις 2 από τις 3 με διανυκτέρευση/εις). είναι αλλιώς να μένεις στην disney και να ξυπνάς εκεί το πρωί και αλλιώς να ξεκινάς νωρίς το πρωί από παρίσι και να επιστρέφεις το βράδυ παρίσι. όταν μένεις μέσα στην disney ξεχνιέσαι εντελώς συν ότι α) οι πόρτες για όσους μένουν σε ξενοδοχεία ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα και b) μετά το κλείσιμο των πάρκων (όταν φέυγουν οι επισκέπτες) μένεις στο διπλανό destival, όπου έχι αρκετά shows να δεις. έχω την εντύπωση ότι στην μία διανυκτέρευση συμπεριλάμβάνονται εισητήρια και για τα δύο πάρκα για δύο ημέρες. παρίσι να πάτε μόνοι σας και όχι με group. disney να μην πάτε σ/κ γιατί έχει πολύ περισσότερο κόσμο.
 

MarilenaAth

Member
Μηνύματα
121
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...
Πήγαμε στο Παρίσι τα περασμένα Χριστούγεννα..Με γκρουπ βέβαια μιας και ήταν η πρώτη φορά μετά απο πολλά χρονια που πήγαινα στο εξωτερικό! Το καλό με το γκρουπ είναι οτι μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες διαδρομές.... Αλλωστε ποτέ κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί συνεχώς το γρούπ του. Την επόμενη φορά θα πάμε μονοι μας. Απλά είναι λιγάκι περίεργα την πρώτη φορά σε ενα ξένο μέρος και ειδικά για κάποιον που δεν γνωρίζει την γλώσσα!!!:mad:
Το σίγουρο είναι οτι το Παρίσι χρειάζεται πάνω απο 6 γεμάτες μέρες για να μπορέσει κανεις να δει τα βασικά και να έχει το χρόνο να περπατήσει. Διαφορετικά "παίρνεις" απλά μια "γεύση" και προγραμματίζεις την επόμενη επίσκεψη!!!
Στην Disneyland μείναμε 2 βράδυα, 2 μέρες γεμάτες δηλαδή και φύγαμε την τρίτη μέρα το πρωι...Προσωπικά εμένα δεν μου έφτασαν ούτε για δείγμα!
Λιγο οι μέρες που ήταν γιορτινές και η ατμόσφαιρα ήταν άκρως μαγευτική λίγο και ο "παιδικός" μου χαρακτήρας εφταναν για να μου μείνει αξέχαστη εμπειρία! Το σίγουρο είναι οτι αν κάποιος είναι ψιλοερωτευμένος με τέτοιες καταστάσεις χρειάζονται παραπάνω μέρες...
Μιλάω πάντα προσωπικά. Ο καθένας γνωρίζει τις αδυναμίες του και μπορεί να προγραμματίσει το χρόνο του και που θέλει να τον περάσει!!!
Το σίγουρο είναι οτι εγω την επόμενη φορά θα μείνω Disneyland τουλάχιστον 5 μέρες και εννοείται σε εσωτερικό ξενοδοχειο! Θα κάνω βόλτες στα τραινάκια μέχρι να πέσω κάτω απο την κούραση!!! :bleh: Κανείς να ακολουθήσει?.......:clap:
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
έχει μείνει κανείς σε εσωτερικό ξενοδοχείο στην disneyland και αν ναι σε ποιό ?
απο τιμές τι γίνετε ? κάποιο site αποκλειστικά για ξενοδοχεία εκεί υπάρχει ?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.236
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Φυσικά και υπάρχει, το επίσημο site της Disney:

Ξενοδοχεία Disney

Τιμές θα τι δεις. Από νορμάλ ως πολύ ακριβά. Υπόψιν ότι μαζί με τη διαμονή σου δίνουν δωρεάν την είσοδο στο πάρκο, οπότε από την τιμή που θα βλέπεις για το δωμάτιο, αφαιρείς 60 ευρώ περίπου που κάνει η είσοδος στο πάρκο για να το ζυγίσεις με ξενοδοχεία του παρισιού.
 

gerasimos

Member
Μηνύματα
38
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
εγω πηγα για δευτερη φορα περσυ το καλοκαιρι. θελει σιγουρα 3μερες - 2 διανυκτερευσεις μεσα.ετσι θα εχεις τη δυνατοτητα για fast pass που ειναι ενα κουπονι που στα παιχνιδια με μεγαλη αναμονη πας συγκεκριμενη ωρα και δεν περιμενεις. αν μεινεις τελικα μεσα να κλεισεις ξενοδοχειο με meal plan γιατι συμφερει οικονομικα και μπορεις να τρως μεσα στο παρκο σε εστιατορια αφου κλεισεις τραπεζι. τελος να μην πας αυγουστο
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.719
Likes
50.736
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήγα στο Παρίσι με γκρουπ πριν από δυο χρόνια. Πραγματικά ήταν απαραδεκτο και δεν ρίχνω το βάρος μόνο στο πρακτορείο ότι δεν είχε εκδρομες ή δεν πήγαμε σε όλα τα αξιοθέατα αλλά 1,5 ώρα ξενάγηση στο Λούβρο είναι απαράδεκτο ή μια ώρα στις Βερσαλίες(εκεί που τρελάθηκα είναι ότι στους υπόλοιπους του γκρουπ φαινόταν υπεραρκετός ο χρόνος). Και όλα αυτά με το αγχος να παρακολουθείς το σημεάκι του ξεναγού για να μη χαθείς. Επίσης -άσχετο αλλά πρέπει να πω τον πόνο μου- και στη Ρώμη στην Καπέλα Σιξτίνα μας άφήσαν μόνο ένα δεκάλεπτο!!!!!!!!!!!!!!
Μαζί σου είμαι αλλα το πρακτορείο προσαρμόζεται και στους πελάτες που έχει. Δυστυχώς τα ελληνικά group στην Ευρώπη (διότι στα μακρινά ταξίδια αλλάζει το πράγμα σε μεγάλο βαθμό) δεν είναι για τέτοια πράγματα... Το είπες και μονος σου ότι το group "διaμαρτυροταν" επειδή τους φάνηκε η παραμονή μεγάλη... Αυτό είναι το επίπεδο του εξαγώγιμου τουρισμού μας και θα πάρει πολλά χρονια να αλλάξει. Αν ένα πρακτορείο πάει το group 5 ώρες στο Lούβρο την αρχηγό θα τη δείρουνε... εκτος κι αν το πρακτορείο θέλει να απευθυνθεί σε "ειδική" αγορά που δεν είναι μεγάλη οποτε θα πρέπει να χρεώνει παπάδες για να τα βγάλει πέρα, άλλωστε αυτό το κομμάτι τις αγοράς δεν πάει με γκρούπ στην Ευρώπη.
Πάνω από δέκα λεπτά στην Capella Sixtina??? Αφού απαγορεύεται το κάπνισμα και δεν έχουν βάλει μέσα και κανένα μαγαζάκι GUCCI να ψωνίζει οποιος δεν ενδιαφέρεται για τις "ζωγραφιές". Ούτε καν ένα ταβλάκι... Άξεστοι ευρωπαίοι...
 

xrisa21

Member
Μηνύματα
29
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
.....
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το Παρίσι είναι όντως μοναδικό και με υπέροχα μέρη να δεις.
Πήγα με την παρέα μου πέρυσι το Νοέμβρη για 5 μέρες..Με καλό προγραμματισμό, πολύ ψάξιμο, όρεξη και ατελείωτες ώρες περπάτημα επισκεφθήκαμε τα περισσότερα μέρη που είχαμε κατά νου(δυστυχώς όχι όλα όσα θα θέλαμε). Eurodisney πήγαμε κι εμείς μία μέρα (για καλή μας τύχη ήταν Δευτέρα), δεν είχε πολύ κόσμο και έτσι άνετα, όχι μόνο μπήκαμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά και βόλτα στα μαγαζιά κάναμε και τον καφέ μας ήπιαμε στο τέλος της ημέρας..Η αλήθεια είναι ότι τα παιχνίδια από μόνα τους δεν είναι κάτι συγκλονιστικό..Αυτό που τους δίνει αξία κατ'εμέ είναι η όλη παραμυθένια ατμόσφαιρα & τα εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν δημιουργήσει..
1,5 ώρα στο Λούβρο μου φαίνεται υπερβολικά λίγη..Αν δεν απατώμαι κλείσαμε 6ωρο και πάλι δεν είδαμε σχεδόν τίποτα..Βέβαια, το Παρίσι (όπως ανέφερε και η ioanna.gkan) έχει πολλές όμορφες γωνιές που θα τις ανακαλύψεις μόνο περπατώντας στους δρόμους του...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.236
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
εγω πηγα για δευτερη φορα περσυ το καλοκαιρι. θελει σιγουρα 3μερες - 2 διανυκτερευσεις μεσα.ετσι θα εχεις τη δυνατοτητα για fast pass που ειναι ενα κουπονι που στα παιχνιδια με μεγαλη αναμονη πας συγκεκριμενη ωρα και δεν περιμενεις.
Καμία σχέση το αν μένεις μέσα με τα fast pass, τα οποία κανονικότατα μπορείς να πάρεις είτε μένεις μέσα είτε όχι...

τελος να μην πας αυγουστο
Γιατί να μην πάει Αύγουστο; Εγώ έχω πάει και Αύγουστο και ήταν μια χαρά, πολύ καλύτερα από εποχές όπως χριστούγεννα κλπ που γίνεται της κολάσεως.
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
για τέλος Ιουνίου έχουμε΄άποψη περι πολυκοσμίας είναι καλύτερα η χειρότερα απο Αυγουστο
την πρώτη φορά που είχα πάει ήταν λίγες μέρες μετά την πρωτοχρονιά και γινόταν χαμός
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.398
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom