https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/airlines/egypt_air/Δεδομένου ότι είναι star alliance member, μπορώ να κλείσω εισιτήριο της εταιρείας μέσω της Aegean ώστε να παρω και μιλια?
Δε θα το ρίσκαρα με τίποτα, είναι εμφανέστατη διαφορά εδώ δε μιλάμε για ένα γράμμα.Καλησπέρα παιδιά έκανα ένα λάθος όταν έκλεινα τα εισιτήρια Μ στ όνομα κ έβαλα Κατερίνα αντί να βάλω Αικατερίνη που έιναι στ διαβατήριο,έχει πάθει κανείς το ίδιο; ή αν γνωρίζετε αν θα έχω πρόβλημα με τν επιβίβαση; μήπως δεν Μ αφήσουν να περάσω;πάω με aegean και γυρναω με Egypt
Πήρα κ μου είπαν 65 ευρώ συν οποία διάφορα θα έχει το εισιτήριοΔε θα το ρίσκαρα με τίποτα, είναι εμφανέστατη διαφορά εδώ δε μιλάμε για ένα γράμμα.
Πάρε τηλέφωνο μήπως και το σώσεις χωρίς χρέωση αν το έχεις κλείσει τις τελευταίες μέρες.
Για την Ελλάδα δεν φοβάμαι τόσο αλλά πώς θα πείσω τους Αιγύπτιους ότι είναι το ίδιο όνομα σκέφτομαιΑφού είναι εισιτήριο επιστροφής τότε έχετε χρόνο να ρωτήσετε στην Αίγυπτο.
Το νόημα του ονόματος δεν αλλάζει.
Από πριν δεν θα πληρωνα απλώς γράψτε στην εταιρεία.
EGYPTAIR – The Official Website / Book Your Next Flight Online And Fly EGYPTAIR βλέπω έχουν τηλέφωνο εδώ.
Ευχαριστώ πολύ ναι μου ζητάνε 65 ευρώ για τν αλλαγή ,τ έχω ξανά κάνει αυτό το λάθος αλλά ήταν εντός Ευρώπης κ με ελληνική εταιρεία κ ούτε που το πρόσεξαν ,απλά δν ξέρω στην Αίγυπτο πόσο αυστηρά είναι τα πράγματα κ αν τα κοιτάνε όλα αυτάΚάτι για την aegean. Νομίζω από το 2013 για τέτοια μικρό λάθη δεν έχω ακούσει και δεν έχει γραφτεί σε κανένα ρωσοφωνο σαιτ ότι δεν έχουν αφήσει κάποιον να πετάξει (εκεί γράφουν Ρώσοι, Ουκρανοι, Ισραηλινοι, και όλοι οι ρωσοφωνοι που ζουν στην Ευρώπη και στα άλλα κράτη.
Το ίδιο μας γράφουν στο ρωσοφωνο σαιτ για την Αιγυπτιακη εταιρεία που εκεί έχουν ένα ξεχωριστό νήμα για αυτήν ότι μέχρι τώρα δεν έχουν διαβάσει να υπάρχει κάποιος που δεν πέταξε για αυτά τα λάθη . Στην aegean στο κέντρο θα σας πουν να πληρώσετε αυτά τα λεφτά (πολλές φορές προσωπικά μου έχουν παλιά απάντηση ότι δεν μπορούμε να το διορθώσουμε από θα ειδοποίησουμε στο αεροδρόμιο ότι υπάρχει το λάθος στο όνομα η στο επίθετο. Τότε παλιά μπορούσα και τους βοηθούσα όλους όσοι είχαν εισιτήρια της aegean. Τώρα από ότι διάβασα το διορθωθούν) αυτό το κάνουν από τότε που την θυμάμαι όμως κάποιοι από φόβο θα τα πληρώσουν οι άλλοι λένε πάμε και ότι γίνει. Εδώ δεν γνωρίζω εάν κάποιον έχουμε που να δουλεύει στο αεροδρόμιο. Μπορεί και να έχουμε όμως βλέπω πάρα πολλοί έχουν πολλές γνώσεις. Μπορεί και αυτοί κάτι να σας γράψουν. Και στο αεροδρόμιο δικοί μας δουλεύουν δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα. Εκεί μας γράφουν ότι η ryanair τους διορθωνε δωρεάν. Τώρα δεν γνωρίζω τι κάνει όμως άλλο η ryanair και άλλο η aegean που καλύτερα να πληρώσουμε λίγα λεφτά παραπάνω όμως στις δύσκολες στιγμές θα σε βοηθήσει. Τώρα το κάνει με δυσκολία όμως με τις σωστές συμβουλές που μας γράφουν εδώ τα παιδιά του φόρουμ το κάνει.
Ένα νήμα από ελληνικό αεροπορικό φόρουμ. Μας γράφουν και για την egypt air.
'Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου' https://www.airliners.gr/community/threads/lathos-sto-onoma-tou-isitiriou.6908/post-20565
Και εδώ στο αεροπορικό φόρουμ πάρα πολλές φορές μου έλεγαν εάν κάποιος έιχε προβλήματα τι να τους γράψω για να μην φοβούνται γιατί τα γνώριζαν όλα αφού αυτή είναι η δουλειά τους.