FC Barcelona - Mes que un club / Camp Nou

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μερικές προτάσεις από τον Αντώνη Καρπετοπουλο για να αποκτησουν ενδιαφέρον τα ματς Ρεάλ Μπάρτσα:

Οι Ισπανοί οφείλουν να προβληματιστούν. Μου έγραψαν στο twitter ότι καλό θα ήταν να υποχρεωθεί η Μπαρτσελόνα να ξεκινάει με δύο γκολ ντεζαβαντάζ –περίπου όπως συμβαίνει στα κλαμπ τους τένις όταν οι νέοι παίκτες ξεκινούν να παίζουν με τους παλιότερους προηγούμενοι με 30-0 σε κάθε γκέιμ. Φοβάμαι ότι δεν αρκεί. Προτάθηκε να επιτρέπεται να σκοράρουν μόνο οι τερματοφύλακες των Καταλανών και κανείς άλλος: και σε αυτό θα βρεθεί λύση εύκολα. Μπορεί π.χ. να γίνουν δυο κομπίνες σε στημένες φάσεις και αντί του Πουγιόλ να εμφανιστεί ο Πίντο στην περιοχή -άλλωστε είναι πιθανότερο ο Πίντο να παίζει καλύτερα ως φορ αφού τερματοφύλακας είναι αμφίβολο αν είναι. Επειδή αγαπάω το συγκεκριμένο ματς έχω κι άλλες ιδέες.


Κάτι αποδοτικό θα ήταν η Μπαρτσελόνα να μπορεί να αλλάξει ένα συγκεκριμένο αριθμό από πάσες. Οταν η Μπάρτσα τις εξαντλήσει, να απαγορεύεται να ξαναλλάξουν πάσες οι παίκτες της: έτσι μπορεί να παίξουν λίγο και οι άλλοι, ενώ ταυτόχρονα θα είναι υποχρεωτικό όποιος παίκτης της Μπάρτσα θέλει να σκοράρει να ντριμπλάρει όλους τους παίκτες της Ρεάλ. Επίσης θα ήταν χρήσιμο η Μπάρτσα να παίζει για συγκεκριμένα διαστήματα παιχνιδιού με έναν παίκτη λιγότερο: π.χ. μισή ώρα χωρίς τον Μέσι. Οι ελπίδες της Ρεάλ μεγαλώνουν και ο Αργεντινός θα γλιτώσει από το να τον σακατέψει ο Πέπε. Επίσης θα ήταν χρήσιμο να ισχύουν κανονισμοί από άλλα σπορ. Να απαγορεύεται π.χ. οι παίκτες του Γκουαρντιόλα να πασάρουν την μπάλα μπροστά ή και κάθετα όπως στο ράγκμπι. Επίσης όπως στο χάντμπολ, να απαγορεύεται να σκοράρουν πατώντας την περιοχή ή όπως στο μπάσκετ να θεσπιστούν κανονισμοί που να απαγορεύουν την παραμονή στην περιοχή για περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα.

Μπορούμε να προχωρήσουμε αν χρειαστεί και σε πιο extreme λύσεις. Π.χ. μπορεί οι παίκτες της Μπάρτσα να υποχρεώνονται να παίξουν ξυπόλητοι ή φορώντας σαγιονάρες αντί για παπούτσια. Μπορεί ο Μέσι να είναι υποχρεωμένος να τρέχει με μεταλλική μπάλα σαν κατάδικος –να περιορίζεται η παρουσία του μέχρις εκεί που φτάνει η αλυσίδα. Μπορεί να απαγορεύεται στους παίκτες της Μπάρτσα να σουτάρουν και για να βάλουν γκολ να πρέπει κάποιος να ακουμπήσει την μπάλα υποχρεωτικά με τη φτέρνα. Μπορεί τέλος, πριν από την έναρξη να κάθονται όλοι στη σειρά και να τους κλοτσάει και να τους πατάει ο Πέπε κι όποιοι αντέξουν να μπαίνουν μετά στο γήπεδο: ίσως παίζοντας έντεκα εναντίον έξι η Ρεάλ να κάνει αποτέλεσμα…


Ο Μέσι με σαγιονάρες - SPORTDAY - OI KOΡΥΦΑΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ!
 

vierinia

Member
Μηνύματα
27
Likes
17
Πάντως η πραγματικότητα είναι ότι πλέον τα ματς Ρεάλ - Μπάρτσα έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους. Ούτε σασπένς υπάρχει, ούτε ένταση μόνο λίγο ξύλο.
Αν είχαν άλλον προπονητή πραγματικά θα τους λυπόμουν αλλά τον Μουρίνιο δεν μπορώ να τον λυπηθώ.
Ξέρει και ο ίδιος ότι η μόνη λύση είναι να παίξει με 11 άτομα πίσω απο τη μπάλα (κατι που έχει προσπαθήσει) αλλά η Ρεαλ λόγω DNA αδυνατεί να προσαρμοστεί σε τέτοιο παιχνίδι.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ενώ αν το ματς είχε ξεκινήσει με πλεονέκτημα τριών γκολ για τη Ρεάλ τώρα θα προκρινόταν και θα θελαμε ένα τρίτο γκολ στο β' ημιχρονο.
Α ρε γέλια και σήμερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.901
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom