Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2015
Τελευταία μέρα στην αγαπημένη μου πόλη.Ξύπνησα με ένα βάρος που έπρεπε να αποδεχτώ ότι έφτασε η ώρα να φύγω. Αποφασίσαμε αυτήν την τελευταία μέρα να κάνουμε μόνο βόλτες και ψώνια. Ήπιαμε για τελευταία φορά το καφεδάκι μας στο Reggio's Cafe και ξεκινήσαμε με πρώτη στάση στης Victoria's Secret(1328 Broadway,αυτό το κατάστημα να προτιμήσετε έχει τα πάντα)Aφού τελειώσαμε από κεί αποφασίσαμε ότι θέλουμε να πάμε βόλτα στο Roosevelt Island.Πηγαίνεις με τελεφερίκ το οποίο έχει πάρα πολύ συχνά δρομολόγια και πληρώνεις με την Metrocard(δεν θυμάμαι πόσο)Ο σταθμός βρίσκεται στην 2nd Av. με Ε60 st.Το τελεφερίκ κάνει 10 λεπτά. Να πω την αλήθεια δεν είχα καθόλου διάθεση και έτσι πήγαμε κάναμε μια μικρή βόλτα και επιστρέψαμε πίσω. Βρισκόμουν σε ένα είδος άρνησης κάτι το οποίο μετάνιωσα μετά γιατί θα μπορούσα στην ουσία να εκμεταλλευτώ το ότι ήμουν εκεί.
Ψάχνω να βρω κ άλλες φώτο και δεν βρίσκω και συνειδητοποιώ ότι για να μην βγάλω εγώ ένα σωρό πρέπει να ήμουν πολύ χάλια. Αφού πήραμε τον δρόμο τηε επιστροφής αποφασίσαμε να πάμε στο αγαπημένο μου Bryant Park να κάνουμε πατινάζ. Τ ο είχα απωθημένο όπως και έμεινε απωθημένο μιας και όταν φτάσαμε κάναν διάλειμμα για γυαλίσουν την "πίστα" και εκτός αυτού οι ουρά που είχε δεν θα τελείωνε ούτε σε δυο μέρες. Ετσι ήταν φυσικό και επόμενο να φύγουμε και να καταλήξουμε στην Τimes Square με ένα κομμάτι πίτσα από το αγαπημένο μου Αbitinos.Συνεχίσαμε την βόλτα στα μαγαζιά όπως το Urban Outfitters(ακριβό αλλά τρομερό),Aeropostale,Forever 21 και όλα τα κλασικά.Επισκεφτήκαμε κ το Shake Sacks γιατί μου είχε παραγγείλει η κολλητή μου Hamburger (αν έχει τον Θεό της) και ξεκινήσαμε για το σπίτι.Θα ερχόταν τα ξαδέρφια μου και θα πηγαίναμε Αστόρια σε κλαμπάκι έτσι για την τελευταία νύχτα. Στο σπίτι μαζέψαμε τα πράγματα κλείσαμε τις μισές βαλίτσες και εκεί κατάλαβα πως είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Ο ξάδερφος μου ήταν εκεί γύρω στις 22:30.Πέρασα πάρα πολύ όμορφα.Γύρισα σπίτι κλαίγοντας γιατί δεν ήθελα να φύγω και κάπως έτσι αποκοιμήθηκα κιόλας.
Τελευταία μέρα στην αγαπημένη μου πόλη.Ξύπνησα με ένα βάρος που έπρεπε να αποδεχτώ ότι έφτασε η ώρα να φύγω. Αποφασίσαμε αυτήν την τελευταία μέρα να κάνουμε μόνο βόλτες και ψώνια. Ήπιαμε για τελευταία φορά το καφεδάκι μας στο Reggio's Cafe και ξεκινήσαμε με πρώτη στάση στης Victoria's Secret(1328 Broadway,αυτό το κατάστημα να προτιμήσετε έχει τα πάντα)Aφού τελειώσαμε από κεί αποφασίσαμε ότι θέλουμε να πάμε βόλτα στο Roosevelt Island.Πηγαίνεις με τελεφερίκ το οποίο έχει πάρα πολύ συχνά δρομολόγια και πληρώνεις με την Metrocard(δεν θυμάμαι πόσο)Ο σταθμός βρίσκεται στην 2nd Av. με Ε60 st.Το τελεφερίκ κάνει 10 λεπτά. Να πω την αλήθεια δεν είχα καθόλου διάθεση και έτσι πήγαμε κάναμε μια μικρή βόλτα και επιστρέψαμε πίσω. Βρισκόμουν σε ένα είδος άρνησης κάτι το οποίο μετάνιωσα μετά γιατί θα μπορούσα στην ουσία να εκμεταλλευτώ το ότι ήμουν εκεί.