"Ξύπνα έχει πάει 11:00 και το κινητό σου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει" ακουσα από το υπερπέραν την φωνή του φίλου μου που πάλευε να με ξυπνήσει.Είχαμε πει να ξυπνήσουμε πιο αργά και να το πάμε πιο χαλαρά γιατί τα σημάδια της κούρασης στα πόδια μου είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.Αφου συνήλθα,αποφάσισα να δώ ποιος με έψαχνε,πόσο μάλλον στο κινητό,αφού όλοι ξέραν ότι λείπω.Εντάξει αυτό που αντικρυσα με έκανε να κλαίω από τα γέλια.Μου χαν στείλει οι φιλες μου,η αδερφη μου καθώς και η αφεντικίνα μου να μου πουν ότι στα Victoria's Secret έχει προσφορές.Καθόταν και τα παρακολουθούσαν μιας κ όλες μου είχαν κάνει παρραγγελιές.χαχαχα

Αυτό το λεωφορείο λοιπόν σε έκανε γύρω της πόλης.Υπήρχαν δυο κοπέλες που σου λέγαν διάφορα ιστορικά πράγματα αλλά με διασκεδαστικό τρόπο.Επίσης στη διαδρομή σε διάφορα σημεία της πόλης υπήρχαν ηθοποιοί,χορευτες κτλ που συμμετείχαν ενεργά μαζί μας.Δεν ήταν κάτι το τραγικό αλλά ήταν διασκεδαστικό και ξεκούραστο.Μάλιστα λίγο πριν τελειώσουμε τραγουδήσαμε και καραοκε το New York,New York(καταλαβαίνετε εγώ μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα.)Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και χαλαρά και είπαμε να τελειώσουμε τη βραδιά μας στο αγαπημένο μας Hard Rock Cafe για μια ζεστή σοκολάτα.