Ηνωμένο Βασίλειο Ιρλανδία Ολλανδία Inter-rail 1990. Ένα νοσταλγικό ταξίδι.

evaT

Member
Μηνύματα
1.569
Likes
12.743
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Υπέροχη ιστορία! Εγώ έχω και τρελό απωθημένο το ταξίδι με ιντερέιλ...ακόμα απορώ πως μου ξέφυγε...υποθέτω δεν βρήκα τότε κάποιον που να έχει την ίδια τρέλα με μένα για να με τραβήξει...πάντως με τίποτα δε φαντάζομαι τον πατέρα μου να μου έδινε πιστωτική κάρτα μην και μου συμβεί κάτι...το πιθανότερο σενάριο είναι να μου έπαιρνε και τα κλειδιά του σπιτιού αν το τολμούσα :bleh:
Μα όλα αυτά που περιγράφεις...τα απρογραμμάτιστα, τη δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε σε τρελές συνθήκες, τις μηδενικές προσδοκίες, την ανοχή στη βρώμα και γενικά την ...άγνοια κινδύνου είναι που κάνει αυτά τα ταξίδια της νεανικότητας μοναδικά και νοσταλγούμε πάντα.

Ωστόσο διαβάζοντας τη φάση με την πρώην Γιουγκοσλαβία γέλασα αναρωτώμενη ότι και τώρα μπορεί να κοιμηθείς σε τρένο το βράδυ και το πρωί να βρεις κλειστά σύνορα για άλλους λόγους ;)
 

travelbreak

Member
Μηνύματα
1.761
Likes
14.542
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Μα όλα αυτά που περιγράφεις...τα απρογραμμάτιστα, τη δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε σε τρελές συνθήκες, τις μηδενικές προσδοκίες, την ανοχή στη βρώμα και γενικά την ...άγνοια κινδύνου
Έτσι έκανα κι εγώ τα δικά μου inter rail. Ακριβώς το αντίθετο έχουν τα σημερινά μου ταξίδια. Όλα προγραμματισμένα εκτός από κάποιες λεπτομέρειες στο ημερήσιο πρόγραμμα. Μεγαλώσαμε!!!
 

Smaragda53

Member
Μηνύματα
986
Likes
2.072
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Τι μου κάνεις! Ξυπνάς αναμνήσεις με τραίνα τρελές αλλά και πολύ πιο παλιές!
Δεν το πιστεύω ότι το 1990 οι ΄Αγγλοι είχαν ακόμα διπλές βρύσες, εεε δεν παίζονται!
Στη μπανιέρα είχαν τουλάχιστον ντους ή έπρεπε κι αυτή να τη γεμίζεις με νερό?
Εγώ το 1973 είχα αναγκαστεί να αγοράσω ένα πλαστικό ντους που είχε δυο ανοίγματα που τα στούμπωνες σε κάθε βρύση για να ανακατεύεται το ζεστό με το κρύο, άστα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.158
Μηνύματα
882.401
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom