Ιταλία Milano per sempre

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
οντως...ειναι που μπηκε στη λιστα των NYT!χεχεχε
:bleh:
:clap::clap::clap:
 

stella med

Member
Μηνύματα
9
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Μπόρα Μπόρα
Για να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου στα εισητήρια για τον Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι , ποιά ιστοσελίδα πρέπει να επισκεφτώ?
 

voulina

Member
Μηνύματα
143
Likes
91
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Ετοιμάζω κι εγώ ταξίδι στο Μιλάνο το Πάσχα και έχω τυπώσει όλη την ιστορία σου για να τη μελετήσω. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ γιατί κ εγώ με τον καλό μου τα ίδια περίπου θα κάνουμε: θα μείνουμε κοντά στο σταθμό, θα κάνουμε βόλτες στα μαγαζιά και στο κέντρο και είναι πολύ πιθανό να πάμε και σε αγώνα την Ίντερ! Θα έχω κ εγώ τα γενέθλιά μου εκείνες τις μέρες και θέλω να πάμε ημερήσια στη Βερόνα εκείνη τη μέρα. Εσύ ξαναπήγες στο Μιλάνο από τότε; Να 'σαι καλά πάντως που έγραψες τόσα πολλά για την πόλη, είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσουν πολύ κόσμο. :)
 

voulina

Member
Μηνύματα
143
Likes
91
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Ναι, πήγαμε, ήταν πολύ ωραία! Η Βερόνα είναι πανέμορφη πόλη, ένας συνδυασμός Σιένας και Φλωρεντίας, μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Και το Μιλάνο μου άρεσε, δεν είναι τόσο γραφικό όσο άλλες Ιταλικές πόλεις, αλλά έχει πολλή ζωντάνια σαν πόλη. Σχεδιάζεις κ εσύ κάποιο ταξίδι προς τα εκεί;
 

00bella

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
8-12 μαϊου θα παω με το φιλο μου Μιλανο... Είχα φτιάξει φορτωμένο πρόγραμμα κ προσπαθώ να αφαιρεσω μέρη, Βερόνα θέλω όμως οπωσδήποτε. Με αμάξι πήγατε από Μιλανο?
 

voulina

Member
Μηνύματα
143
Likes
91
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Όχι, πήγαμε με τρένο, το εισιτήριο κοστίζει 45? πήγαιν' έλα για δύο άτομα και η διαδρομή διαρκεί κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Υπάρχει και πιο γρήγορο τρένο αλλά στοιχίζει περισσότερο, αν θέλεις μπορείς να δεις όλα τα δρομολόγια στο site της trenitalia (Trenitalia - HomePage).
Σχετικά με το φορτωμένο πρόγραμμα που λες ότι έχεις βγάλει, εγώ προτείνω 2-3 μέρες στο Μιλάνο (2 αν είστε στο τρέξιμο ή 3 αν είστε χαλαροί όπως εμείς), 1 ημέρα εκδρομή στη Βερόνα ή το Μπέργκαμο για το οποίο έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια και 1 ημέρα εκδρομή στις λίμνες αλλά εκεί μάλλον θέλει οπωσδήποτε αυτοκίνητο σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει στο forum.
Ελπίζω να έχει καλό καιρό όταν θα πάτε γιατί σε εμάς έβρεχε συνέχεια εκτός από μία μέρα που την οποία και επιλέξαμε για να πάμε στη Βερόνα!
 

voulina

Member
Μηνύματα
143
Likes
91
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Και μια φωτογραφία από τη Βερόνα:
 

Attachments

00bella

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Στο site της trenitalia δεν ξέρω τι κάνω λάθος κ μου βγάζει για βερόνα για 2 άτομα μόνο πηγαινε, 54?. Με την τιμή που λες εσυ μια χαρά! Θα παμε κ κόμο με τρένο τη μια μέρα κ τη άλλη φορά που θα βρεθώ εκεί βλέπουμε για αμάξι. Τώρα για τον καιρό... είδα ότι ίσως βρέχει. Εδώ εχουμε γίνει ήδη μαύροι από την παραλία κ εκεί που θα πάμε την αλλη βδομάδα βροχή...
 

voulina

Member
Μηνύματα
143
Likes
91
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Έψαξα κι εγώ στο site της trenitalia και για εκείνες τις ημέρες λέει ότι: "The regional travel solution is not purchasable if the travel solution departure date is after 7 days from current date" και όπως το καταλαβαίνω δεν βγάζει αποτέλεσμα για τα συγκεκριμένα δρομολόγια που είναι τα πιο οικονομικά όταν οι ημερομηνίες του ταξιδιού είναι τόσο κοντινές. Δεν ξέρω τι να σου πω, εμείς πάντως τα εισιτήρια τα βγάλαμε σε αυτόματο μηχάνημα στο σταθμό του Μιλάνου μια ημέρα πριν το ταξίδι, λογικά θα μπορέσετε να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
voulina ελπίζω να βοήθησε σε κάτι το ταξίδι σου η ταξιδιωτική μου ιστορία.

00bella, δεν ξέρω τι ημερομηνίες ταξιδιού βάζεις αλλά να ξέρεις ότι το σύστημα δίνει τιμές για τα "regionale" (τοπικά) τρένα μόνο για τις μέρες μέσα στην επόμενη εβδομάδα από την ημερομηνία που κάνεις αναζήτηση. Δηλαδή αν κάνεις αναζήτηση σήμερα, θα πάρεις τιμές για τα regionale μόνο μέχρι τις 9 του μηνός. Από εκεί και έπειτα θα δίνει τις τιμές μόνο των άλλων τρένων. Δοκίμασε πάλι με διαφορετικές ημερομηνίες και θα δεις.
Να περάσετε όμορφα στη Βόρεια Ιταλία.


 

00bella

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Πήγαμε-γυρίσαμε, τελικά ο καιρός πολύ καλός, είχαμε κάποιες ατυχίες αλλά περάσαμε τέλεια!!! Η ιστορία σου marydim με βοήθησε πραγματικά πάρα πολύ!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.751
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom