Ciao Marydim!!!! Υπέροχο το άρθρο σου για το Μιλάνο!!! Εσύ έγραψες ολόκληρο ταξιδιωτικό οδηγό πόλης!!! Μονό που αφιέρωσες τόσο αρκετό χρόνο για να γράψεις όλες αυτές της πληροφορίες σου αξίζει ένα μεγάλο BRAVO!!! Kαι εγώ επίσης επισκέπτομαι συχνά το Μιλάνο, γιατί είναι ο κόμβος μου για την βόρεια Ιταλία., και έχει γίνει η αγαπημένη μου πόλη! Μελλοντικά θα σας παρουσιάσω πληροφορίες για το Τορινο και την Βερόνα, μιας και η αγαπητή μας Μarydim πιστεύω ότι μας έχει καλύψει πλήρως για το Μιλάνο!!

! Και οπωσδήποτε, οπωσδήποτε, σαν τυπικός μιλανέζος 7-9 θα πάτε για apperitivo. Οι μιλανέζοι το έχουν σαν τον δικό μας καφέ. Εκεί συναντιούνται και λένε τα νέα τους και μάλιστα είναι και πιο οικονομικό! Γιατί στην τιμή του ενός ποτού έχει κ δωρεάν μπουφέ! όσο πιο καλό το μπαρ τόσο καλύτερος και ο μπουφές του! δοκιμάστε τα μπαράκια στι Navigli αλλα και το -καταπληκτικής τοποθεσίας, χάλι ποτό και μπουφέ- Bar Bianco το οποίο είναι μέσα ακριβώς στο πάρκο sempione με μία θέα μαγευτική! Για τους μιλανέζους δεν είναι σαν τα τουριστικά happy hour στα νησιά, είναι κανονικός θεσμός, το κάνουν όλα τα bar ανεξαιρέτως και συναγωνίζονται στην ποικιλία και στις ποσότητες. Οι μιλανέζοι εκεί κλείνουν όλα τα ραντεβού τους και τα αμέτρητα bar σφύζουν από ζωή. Και εγώ το βρίσκω και πιο ξεκούραστο από τη δική μας ώρα ποτού αφού κατά τις 10 το βράδυ είσαι στο σπιτάκι σου, έχοντας διασκεδάσει μεν, αλλά όντας ξεκούραστος δε!