Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

georgi d

Member
Στα φθηνα της Sky ΔΕΝ ακυρωνουμε, γινομαστε no show. Παιρνεις πισω 60. Η ακυρωση βολευει μονο την εταιρεια, οχι τους πελατες.
Νάσαι καλά γιατί δεν το γνώριζα. Πραγματικά στην αρχή μου άρεσε η συμβουλή όμως μετά άλλαξα γνώμη. Κάποτε τα εισιτήρια τα αγοραζαμε με διπλάσια λεφτά όμως τώρα που μπορούμε μόνοι μας και με τις προσφορές που κάνουν δεν πληρώνουμε πολλά.
Εγώ είχα κάνει ακύρωση δύο φορές με την aegean που από τα 150 € μου επιστρεφανε μόνο 60 €.
Κάποια στιγμή που άλλαξαν τα σχέδια που είχα στο εξωτερικό η εταιρεία με εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα.
Τώρα δεν γνωρίζω πόσα επιστρέφουν όμως όμως αν είναι η διαφορά να χάσω ακόμα 20 € και να πάρω 40 € προσωπικά θα τους έπαιρνα τηλέφωνο. Ας πετάξει κάποιος άλλος στην θέση μου αυτή αντί να πάει χαμένη.

Last edited:

paefstra

Member
Τώρα δεν γνωρίζω πόσα επιστρέφουν όμως όμως αν είναι η διαφορά να χάσω ακόμα 20 € και να πάρω 40 € προσωπικά θα τους έπαιρνα τηλέφωνο. Ας πετάξει κάποιος άλλος στην θέση μου αυτή αντί να πάει χαμένη.
Τι χαμενη, καποιος θα απλωσει τα ποδαρακια του πιο ανετα γιατι η θεση ειναι αδεια. Πιο χριστιανικο απο το να βγαλει μεγιστο κερδος η εταιρεια.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Σε ρεβάνς η Sky με τιμούλες χώμα σε σχέση με την κρατική :(

serenade

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κίνα
Απορία (πτήση εξωτερικού): Σε κράτηση 4ων ατόμων (2 γονείς και 2 παιδιά) χρειάζεται να προεπιλέξω θέσεις με πληρωμή ή θα μας βγάλει διπλανές θέσεις όταν ανοίξει το check in; Αν δεν αγοράσω θέσεις από τώρα, υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκουμε θέσεις στο check-in λόγω overbooking;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Απορία (πτήση εξωτερικού): Σε κράτηση 4ων ατόμων (2 γονείς και 2 παιδιά) χρειάζεται να προεπιλέξω θέσεις με πληρωμή ή θα μας βγάλει διπλανές θέσεις όταν ανοίξει το check in; Αν δεν αγοράσω θέσεις από τώρα, υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκουμε θέσεις στο check-in λόγω overbooking;
Αυτόπου έχω παρατηρήσει είναι ότι αν κάνεις check-in μολις ανοίξει οι πιθανότητες να σας βάλει μαζί είναι μεγάλες.

gusboc

Member
Μέχρι πέρσι που είχα κάνει 4-5 ταξίδια με skyexpress, αν μπεις μόλις ανοίξει το check in (2 μέρες πριν το ταξίδι δηλαδή) και δε σου αρέσουν οι θέσεις που σου έχουν δώσει, μπορείς να κρατήσεις άλλες θέσεις δωρεάν. Αν τώρα μπεις 4-5 ώρες πριν το ταξίδι, μπορεί να μην υπάρχουν κενές θέσεις διαθέσιμες για να κάνεις αλλαγές. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει αυτό...

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Η επιλογή θέσης δωρεάν ή με πληρωμή εξαρτάται από τον τύπο του εισιτηρίου.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκετε θέσεις στο τσεκ-ιν του αεροδρομίου αν δεν το έχετε κάνει από πριν, αλλά μην περιμένετε σε αυτήν την περίπτωση να είστε και μαζί.
Αν κάνετε τη δωρεάν τυχαία επιλογή θέσεων μόλις ανοίξει το τσεκ-ιν, που είναι ακόμα στην πλειονότητά τους ελεύθερες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας βάλει αν όχι σε διπλανές, τουλάχιστον σε διαδοχικές.

serenade

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κίνα
Ευχαριστώ @Sam-chal @gusboc @erodios !!! Θα μπω με το που ανοίξει το ηλεκτρονικό check-in. Πρώτη φορά ταξιδεύω με τα παιδιά και με τη Sky Express και μέχρι στιγμή φαίνονται όλα καλά.
Με άγχωσε μόνο που διαβάζω ιστορίες τώρα τελευταία πως γίνεται πλέον overbooking και στις πτήσεις και έχει μείνει κόσμος εκτός.

grinder22

Member
Σημερινό περιστατικό σε πτήση από Gatwick - Αθήνα. Μόλις έγινε και γράφω από το αεροπλάνο καθώς έχει καθυστέρηση.

Το εισιτήριο μου είναι Sky Joy, όπου τα ναύλα περιλαμβάνουν χειραποσκευή 8kg και ένα προσωπικό αντικείμενο.

Η υπάλληλος στον γκισέ με βάζει να ζυγίσω τη χειραποσκευή μ, που ήταν 10kg. Μόλις πάω να βγάλω αντικείμενα για να τα βάλω στην τσάντα πλάτης μου λέει ότι η χειραποσκευή μαζί με τη τσάντα πρέπει να είναι 8kg και με πάει να πληρώσω για τσεκ ιν, το ίδιο και μια κοπέλα πίσω μου.

Όταν αρχίσαμε να της λέμε και οι δύο ότι στο σαιτ της αεροπορικής δεν υπάρχει πουθενά επισήμανση του ορίου κιλών για το προσωπικό αντικείμενο, άρχισε να το αλλάζει και να λέει ότι είναι 2kg, κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά στο σαιτ.

Αφού πιέζαμε και οι δύο να μας δείξει από που προκύπτει ο ισχυρισμός ή να φέρει κάποιον υπεύθυνο, είπε ότι αυτή είναι η υπεύθυνη πτήσης και θα μας απαγορεύσει την επιβίβαση αν συνεχίσουμε.

Επειδή δεν με έπαιρνε να χάσω την πτήση δε φώναξα ασφάλεια αεροδρομίου για να το συνεχίσω εκείνη τη στιγμή, πλήρωσα £60 για το τσεκ ιν της χειραποσκευης και κράτησα το όνομα της, όπου και φυσικά θα κάνω παράπονα στην Sky Express για επιστροφή χρημάτων και για την ίδια συγκεκριμένα.

Είχα πετάξει άλλη μια φορά παλιότερα με την SE και είχα καλή εμπειρία αλλά αυτό το συμβάν από μόνο του είναι αρκετό για να τους βάλω στη μαύρη λίστα, εκτός κι αν βγάλω άκρη εύκολα με τη γραμμή παραπόνων, που για κάποιο λογο αμφιβάλλω.
UPDATE: Έλαβα απάντηση ότι θα μου επιστραφεί το ποσό και μεταβιβάστηκαν οι συστάσεις στο αρμόδιο τμήμα.

Οφείλω να πω πως όσο αρνητική ήταν η εμπειρία μου στο αεροδρόμιο (από άτομο που απ’οτι καταλαβαίνω δεν είναι υπάλληλος της αεροπορικής αλλά μεσάζοντας εταιρίας) τόσο αντίστοιχα θετική η εικόνα που έχω για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και τον χειρισμό τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.175
Μέλη
39.908
Νεότερο μέλος
elena95

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom