babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Εσύ, τελικά, πρέπει να είσαι το alter ego μου...Οχι, ειναι πολυ καλυτερο. Ασε που το Παρισι μας το κοψανε.
Εσύ, τελικά, πρέπει να είσαι το alter ego μου...Οχι, ειναι πολυ καλυτερο. Ασε που το Παρισι μας το κοψανε.
Βλασφημείς... Πρέπει να κάνεις τώρα 2-3 επισκέψεις στο Παρίσι για να επανορθώσεις!Οχι, ειναι πολυ καλυτερο. Ασε που το Παρισι μας το κοψανε.
Αν εισαι ομορφος ισως, γιατι εγω ειμαι κακασχημος...Εσύ, τελικά, πρέπει να είσαι το alter ego μου...
Βλασφημείς... Πρέπει να κάνεις τώρα 2-3 επισκέψεις στο Παρίσι για να επανορθώσεις!
΄Αν εισαι ομορφος ισως, γιατι εγω ειμαι κακασχημος...
Σωστόοοος! Το Λονδίνο ποτέ δεν το βαριέσαι!
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν σε ένα travel war με αυτές τις δύο αγαπημένες πόλεις...Εεε, καλά, αλλά δεν είναι και Παρίσι...
Θα κερδιζε το Λονδινο:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν σε ένα travel war με αυτές τις δύο αγαπημένες πόλεις...
... και με τα χέρια κατεβασμένα μάλιστα! :xmas_lol:Θα κερδιζε το Λονδινο:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
χαμός θα γινόταν!:xmas_evil::xmas_evil:Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν σε ένα travel war με αυτές τις δύο αγαπημένες πόλεις...
Τς τς τς, πολεμοχαρεις ανθρωποι...Χαμός, ναι! Μα δε με νοιάζει ποιος θα κέρδιζε, με νοιάζει ο αλληλοσκοτωμός στα ποστς!!! Αυτό έχει πλάκα στα travel wars.