Τουρκία Ταξιδι Κωνσταντινουπολη με Πρακτορειο.

ILONA

Member
Μηνύματα
24
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Η άκρη του κόσμου......
Εμείς πήγαμε τις μέρες της Πρωτοχρονιάς στην Πόλη με τον Ζορπίδη (από Θεσσαλονίκη). Γενικά μείναμε ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα και με τον ξεναγό. Ήταν πολύ εξυπηρετικός σε όλα. Εμάς η εκδρομή μας περιλάμβανε και Πριγκηπόννησα και ημερήσια στην Προύσα, αλλά λόγω καιρού δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε στο ένα ούτε στο άλλο. Την ημέρα που θα πηγαίναμε Πριγκηπόνησα, ενώ στην ευρωπαική πλευρα (και εκεί που ήμασταν εννοείται) είχε πάρα πολύ καλό καιρό με πολύ ήλιο, μόλις περάσαμε στην ασιατική πλευρά γινόταν το έλα να δεις από μποφόρ. Ε και για να μην το κινδυνεύσουμε πήγαμε για καφεδάκι και ναργιλέ. Όσο για την ημέρα που ξεκινήσαμε για την Προύσα είχε απαγορευτικό για τα πλοία. Ο ξεναγός βέβαια μας είπε ότι γίνεται να πάμε και με το πούλμαν, αλλά θα κάναμε κανένα 4ωρο. Δεν έλειψαν οι γκρίνιες βέβαια από μερικού μερικούς, τύπου "πληρώσαμε λεφτά και δεν μας πήγατε πουθενα, και τέτοια", λες και το πρακτορείο επίτηδες τα κανόνισε με τον καιρό..... ή μήπως θα έπρεπε να κουβαληθούμε 40 άτομα οδικώς για τους άλλους 2 που θέλανε παρ'όλη την ταλαιπωρία να πάνε? Τέλως πάντων, ο ξεναγός πήρε από μόνος του την πρωτοβουλία και μας πήγε εκέινη την ημέρα στον ναό της Ζωοδόχου Πηγής με τοπικό Έλληνα ξεναγό.
Σου κάνει πάντα το πρακτορείο κάποιες προτάσεις για βραδυνή διασκέδαση, αλλά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει. Πάντως περάσαμε ωραία μαζί τους στα χανουμάκια....
Γενικώς, μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι με το πρακτορείο και με το πρόγραμμά του. Τα ξενοδοχεία που μείναμε ήταν το Crystal και το Green Park στην Ταξίμ.
 

travel_mind

Member
Μηνύματα
52
Likes
32
Ταξίδι-Όνειρο
Νότιος Αφρική
To Green Park hotel στην Ταξίμ είναι κάλο ξενοδοχείο?Σκοπεύω να κλείσω δωμάτιο και θέλω πληροφορίες.
 

ILONA

Member
Μηνύματα
24
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Η άκρη του κόσμου......
Εμείς είχαμε μείνει στο Green Park. Αν και λέει ότι είναι 4αστερο, μην φανταστείς 4αστερο ευρωπαικών προδιαγραφών, αλλά ήταν αρκετά καλό. Το συν του είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία Ταξίμα, 2 λεπτά με τα πόδια. Γενικώς, από καθαρίοτητα ήταν πολύ καλά, αλλά υπήρχαν και κάποια "προβληματάκια". Σε εμάς για παράδειγμα, όταν έμπαινες στο μπάνιο, και ειδικά τις βραδυνές ώρες μύριζε πολύ έντονα "βόθρο". Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ότι το καλύτερο! Σε άλλα δωμάτια ωστόσο δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Κάποιοι όμως που βρίσκονταν σε δωμάτια του τελευταίου ορόφου, μας είπαν ότι είχαν πρόβλημα στο ότι όταν έβρεχε, έμπαινε νερό πάνω από τα παράθυρα. Τι να σου πω, αν κλείσεις μην κλείσεις τελευταίο όροφο! εμείς ήμασταν στον 4ο και ήταν μια χαρά. Κάτι ακόμα να χεις υπόψη σου είναι ότι το εν λόγω ξενοδοχείο δεν έχει χρηματοκιβώτια μέσα στα δωμάτια, οπότε αν θες να αφήσεις κάτι οπωσδήποτε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις θυρίδες στη ρεσεψιόν (αν και από όλο το γκρουπ μας μόνο ένας τις χρησιμοποίησε). Κατά τα άλλα έιναι εντάξει, εγώ έμεινα ευχαριστημένη από το προσωπικό, γιατί φεύγοντας ξέχασα και το κινητό μου στο δωμάτιο και το παιδί που το καθάριζε έτρεξε και μου το έφερε (χωρίς να το έχω θυμηθεί πριν).
 

nefelim

Member
Μηνύματα
24
Likes
3
Ταξιδι στην Κωνσταντινούπολη
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε όλους για την ανταπόκριση σας και τις συμβουλές σας.Τελικα το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη Πόλη των Πόλεων.
Οσες φορές κι αν επισκευθεί κανεις την Πόλη-εγω ηταν η έβδομη φορά - καθε φορα την βλέπει με άλλα μάτια . Το Αθηναικό Πρακτορείο Τραβελ πλάν είναι πάρα πολύ καλό.Οι ξεναγήσεις παραπολύ καλές -το πρόγραμμα παραπολύ καλό. Θερμα συγχαρητήρια στους συνοδούς-τους διοργανωτες-τους ξεναγούς.Αξιοσημείωτη η ευγένεια του συνοδού της εκδρομης στις 21-5-2010 . Ευχομαι σε όλους καλά και πολλά ταξίδια,γιατι η πιο ανεκτίμητη περιουσία μας ,είναι ο πλουτος της ψυχής μας.
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Μπράβο nefelim που πέρασες όμορφα στην Πόλη. Σου εύχομαι να ξαναπάς κάποια στιγμή μελλοντικά. Καλά ταξίδια και σε σένα.
 

afroditi

Member
Μηνύματα
145
Likes
18
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ταξιδι στην Κωνσταντινούπολη
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε όλους για την ανταπόκριση σας και τις συμβουλές σας.Τελικα το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη Πόλη των Πόλεων.
Οσες φορές κι αν επισκευθεί κανεις την Πόλη-εγω ηταν η έβδομη φορά - καθε φορα την βλέπει με άλλα μάτια .
το ίδιο συμβαίνει και σε 'μένα!
έχω πάει 2 φορές στην πόλη και θέλω να ξαναπάω και να ξαναπάω....
ήδη σχεδιάζουμε με τον άντρα μου το πότε θα πάμε πάλι:)

σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις και πάλι το ταξίδι αυτό!!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.072
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom