Μαλαισία βαλιτσες και φυγαμε*

soudianos

Member
Μηνύματα
3.708
Likes
6.340
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
εδώ γάμος ετοιμάζεται!!!!!!!!!!!!!!!
είπα κι εγώ, γιατί δε με κάλεσαν!!!!!στα... Χανιά
τώρα η αγωνία της συνέχειας είναι στο κατακόρυφο
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
βαλε κι αλλες φωτος!δεν χορταινουμε!!:clap:
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
PERHENTIAN o επιλογος

οι πιο ξεγνοιαστες και χαλαρωτικες διακοπες που εχω κανει στο εξωτερικο

εκρεμοτητες:-δεν προλαβαμε να παμε τους φιλους στην amazing
-δεν προλαβα καν να ξαπλωσω στην αιωρα και δεν ανοιξα ουτε την πρωτη σελιδα απο το βιβλιο ομώνυμο του τιτλου της ιστοριας.

οσο κι αν διαβαζα -προμηθευτητε βιβλια και επιτραπεζια για της ωρες που δε θα εχετε τπτ να κανετε,εμεις τετοιες ωρες δε συναντησαμε...

αυτες οι 5 μερες ηταν οτι πρεπει για τη χαλαρωση σωματος και πνευματος και για να παρουμε δυναμεις ν αντιμετωπισουμε τη Μαλαισιανη γραφειοκρατεια και τις προετοιμασιες γαμου που ακολουθουν.....

αφησαμε τις πετσετες θαλασσης στους ντοπιους φιλους που καναμε,να ελαφρυνουν και οι βαλιστες,μιας και τα μπανια γι αυτο το ταξιδι finito.Ασε που στη Μαλαισια οτι βρεχτει δε ξαναστεγνωνει......
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.708
Likes
6.340
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Εδώ τι γίνεται;;;;;ακόμη στις προετοιμασίες του γάμου είμαστε;;;
ούτε η Κελοπάτρα να είσαι Efi μας...
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Soudiane μου αν δε λαδωσεις δε τρεξεις δε κυνηγησεις οι διαδικασιες κρατανε σε πραγματικο χρονο πολυ παραπανω απ τις μερες που εχω να ασχοληθω με την ιστορια μου,ας δωσω ομως μια μικρη συνεχεια
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Η μερα που ακολουθει θα μπορουσε να θεωρηθει χαμενη αν σκεφτεις οτι περιλαμβανει ενα δρομολογιο με φερυ,δυο ωρες με αυτοκινητο και δυο πτησεις της μιας ωρας η καθε μια.Δεν θα την χαρακτηριζα ομως χαμενη σε καμια περιπτωση ειδικα λογο καταληξης....

Αφηνουμε νωρις νωρις το μαγικο νησι,και φτανουμε kuala besut μετα απο περιπετειωδη βαρκαδα με τον γκαζιαρη βαρκαρη και τα κυμματακια να μας καταβρεχουν απο δεξια και αριστερα.Εκει οπως ειχαμε κανονισει συναντουμε τον οδηγο που θα μας παει στο αεροδρομειο.Λιγος ελευθερος χρονος αξιοποιήθηκε σε ψωνια για τα κοριτσια και καφεδακι για τα αγορια.Απο κει προμηθευτικα χαριτωμενα μπουκαλακια μινιατουρες,γεματα κοχυλακια τα οποια θα χρησιμοποιηθουν αργοτερα καταλληλα!

Στο δρομο μιας και ειμασταν ανετοι απο χρονο συμφωνησαμε με τον οδηγο μας να του δωσουμε οτι εχουμε ευχαριστηση και να μας κανει ενα μινι τουρ!Η πλακα ειναι οτι προφανως δεν καταλαβαινε και πολλα απ αυτα που του λεγαμε και οτι και να του λεγαμε γελουσε μετα γελουσαμε κι εμεις και δεν ακουγες τιποτα αλλο μες το βαν απο ξεγκαρδιστικα γελια,γιατι το γελιο φερνει γελιο!

πρωτη σταση ο ορθιος Βουδα.Στη μεση του πουθενα πραγματικα, ξεφυτρωσε ξαφνικα μπροστα στα απειρα(απο ασια) ματια μας αυτο το μεγαλουργημα!το φυλουσε ενας δρακος περιμετρικα της τεραστιας εκτασης που περιλαμβανε.....καλυτερα να σας τα πω με εικονες.......









Μια συντομη ξεναγηση στην κατα τ αλλα αδιαφορη πολη της kota bharu με μονο αξιοθεατο την τοπικη πολυχρωμη κλειστη αγορα












να με συμπαθατε μα το μονο που θυμαμαι τωρα που σας γραφω απο κει ειναι οταν περασαμε εξω απο ενα ερημωμενο μισογκρεμισμενο δυοροφο ενημερωθηκαμε οτι τωρα εκει ζουν μονο νυχτεριδες τις οποιες συλλεγουν και πωλουν αντι αστρονομικου ποσου το κιλο ως ελιξιριο νιοτης:xmas_cheesygrin:φανταζεστε τι θεμα εγινε αυτο μεταξυ γυναικων και αντρων μη σας πω!

και γραμμη αεροδρομιο.
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Οι πτησεις εχουν ως εξης:kota bharu-kuala lumpur-langkawi!
Στο αεροδρομιο της κουαλα εκτος των αλλων παραδοξων που συμβαινουν εκει οπως να πηγαινεις στο αεροπλανο με τα ποδια,συνεβη και το εξης ''πρωτοποριακο''παραγγελνουμε στα KFC εναν ολοκληρο κουβα με τηγανητες αηδιες και αναψυκτικα να ξεγελασουμε λιγο την πεινα μας αλλα η ωρα περασε χωρις να το καταλαβουμε και ακουμε τελευταια ανακοινωση της πτησης μας.Τρεχουμε προς την εξοδο με τον κουβα αγγαλια τρωγοντας οτι προλαβαινουμε ενω μολις φτασαμε στον ελεγχο παω να τα πεταξω ο υπαλληλος μου λεει δεν υπαρχει προβλημα παρτα μαζι σου.φαντασου τωρα εικονα...στο ενα χερι ο κουβας στο αλλο extra large coka cola κατευθυνομενοι απο το τερμιναλ προς το αεροπλανο και κατα τον ιδιο τροπο ανεβαινεις τ σκαλια και ψαχνεις τη θεση σου τσιμπωντας τηγανητες πατατες:xmas_cheesygrin:

Αισιως 10.30 φτανουμε στο langkawi.Στο επιτοπου νοικαζουμε σε καλη τιμη ενα πολυμορφικο με αρκετες θεσεις πληρη(ευτυχως)ασφαλεια και παμε να βρουμε το ξενοδοχειο.Πληρως ικανοποιημενοι απο value for money φευγουμε για pentai cenang να φαμε κατι επιτελους.Ηταν ηδη αργα και δεν ειχε και πολυ κινηση.
Μμμ εδω εχει βαβουρα,για να δουμε τι παιζει...παρκαρουμε και μολις παω ν ανοιξω την πορτα του αυτοκινητου βρισκομαι με ενα παγωμενο κουτι μπυρα στο χερι,ομοιως και οι υπολοιποι!!!
Το μαγαζι ειχε σημερα Party 1 χρονος λειτουργειας!το party λεει ειναι prive μονο με πρσκλησεις δεν ειχε ουτε ενα τουριστα!ολα τα ποτα κερασμενα ψησταρια πανω στο πεζοδρομειο και ξεφρενος χορος μεχρι τελικης πτωσης!Μην τα πολυλογω οταν εμαθαν και για το σκοπο του ταξιδιου μας γιναμε πρωτο θεμα στο νησι...Η πρωτη νυχτα στο νησι θα μας μεινει αξεχαστη.αν και κατακοποι ξημερωματα το διαλυσαμε ολοι μαζι!ειχαμε πλεον κανει πολλους φιλους που κάποιους τους βλεπαμε και κατα τη διαρκεια της παραμονης μας.στο τελος νηστικη παντως εμεινα,οι αλλοι τσιμπισαν κανα κοψιδι εγω σα vegeterian....:xmas_sad:
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ειμαι περιεργος αν σου αρεσε το Λανγκαουι σαν νησι.

Ηταν να παω και γω καποτε αλλα....η Ταιλανδη κερδισε ξανα στα σημεια.

Εφη ασε τις τηγανητες πατατες και προχωρα στα βασικα.:xmas_cheesygrin:
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Βασικά με προβλημάτισες, είδα τις φωτο και σοκαρίστηκα σαν γνήσια παραλιόπληκτη... Τόσα χρόνια διαβάζω ότι τα Perhentian δεν αξίζουν ότι είναι σαν βούρκος η θάλασσα και διάφορα άλλα, αλλά οι φωτογραφίες άλλα δείχνουν!! :xmas_rolleyes:
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.708
Likes
6.340
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Τι χρώματα και νοστιμιές είναι αυτά πρωί-πρωί;
απίθανες φωτό με λεπτομέρειες.
τα λαχανικά δεν διαφέρουν πολύ απ τα δικά μας.
κάθε τόσο πηγαίνω στο google για νάβρω που βρίσκονται γεωγραφικά τα ονόματα των πόλεων πού βάζεις και νάχω την εικόνα της διαδρομής σας .
αν στο τέλος της ιστορίας μπορέσεις να μας τη φέρεις χαραγμένη στο χάρτη
θάναι οκ.
ΕΥΧ
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.819
Likes
18.768
Βασικά με προβλημάτισες, είδα τις φωτο και σοκαρίστηκα σαν γνήσια παραλιόπληκτη... Τόσα χρόνια διαβάζω ότι τα Perhentian δεν αξίζουν ότι είναι σαν βούρκος η θάλασσα και διάφορα άλλα, αλλά οι φωτογραφίες άλλα δείχνουν!! :xmas_rolleyes:
Πού τα διάβασες αυτά, απορώ με αυτούς που τα έγραψαν...ομολογουμένως καμία σχέση.
Τόσες φωτό έχουμε στο site, θα έπρεπε να φτάνουν για να αποδείξουν το αντίθετο (και αυτονόητο).

 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.276
Μηνύματα
886.025
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom