Μαλαισία βαλιτσες και φυγαμε*

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Βασικά με προβλημάτισες, είδα τις φωτο και σοκαρίστηκα σαν γνήσια παραλιόπληκτη... Τόσα χρόνια διαβάζω ότι τα Perhentian δεν αξίζουν ότι είναι σαν βούρκος η θάλασσα και διάφορα άλλα, αλλά οι φωτογραφίες άλλα δείχνουν!!
Μηπως τα μπερδευεις με το Λανγκαουι ή το Πεναγκ? Δεν εχω διαβασει ποτε κατι αρνητικο για τα νερα στα Περχεντιαν , ισα ισα ειναι οτι καλυτερο στην περιοχη. Στειλαμε και τον Gts για επαληθευση!:xmas_lol:
 
  • Like
Reactions: GTS

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ουπςςςς λάθος!!! :xmas_confused: Με τα Λαγκάουι τα μπέρδεψα.. είπα και γω!!! Εεεε αφού στείλαμε και τον GTS πείστηκα πλήρως!
 
  • Like
Reactions: GTS

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Για το Langkawi ειμασταν ηδη προϊδεασμένοι,για τις παραλιες αρνητικα οποτε καν δεν το επιχειρησαμε απ την αλλη ο καιρος δεν ηταν στα καλυτερα του,ηταν λιγο πριν ''ανοιξει'' η σεζον,μα ο σκοπος μας ηταν αλλος....και ηταν ενα νησι που πληρουσε τις δικες μας προϋποθέσεις!
Οι εντυπωσεις καλες μα σκεψου οτι δεν περιελαμβαναν τα σχεδια μας μπανια!οποτε δεν ειχαμε καν την απογοητευση της θαλασσας γι αυτο και φροντισαμε να ''βγαλουμε λεπια'' τις προηγουμενες 5 μερες,
Εδω παραθετω 2 φωτος τις μοναδικες που βρηκα με ενα δειγμα απο θαλασσα
υπ οψην η συννεφια!


Η πρωτη μας νυχτα ηταν μια πολυ καλη ενδειξη οτι εδω εχει χαβαλε και θα περασουμε ωραια!Και που να ξερουμε τι τρεξιμο μας περιμενει:xmas_mrgreen:

Ξημερωνει 11/10 παιρνουμε τον φακελο με ολα τα εγγραφα απο Ελλαδα,μεταφρασμενα στα αγγλικα,σφραγισμενα απο το υπ.εξωτερικων και τον Προξενο της Μαλαισιας στην Ελλαδα + ολα τα ''σκονακια μου'' με διευθύνσεις υπηρεσιων στην Kuah,προτευουσα του νησιου,και ξεκιναμε...με το δημαρχειο,συμπληρωνουμε τις αιτησεις,και μας στελνουν για υπογραφες στο δικαστηριο,παιρνουμε κι απο κει υπογραφες και τις παμε πισω στο δημαρχο μας στελνει στον περιφερειαρχη.Παμε εκει αλλα ο τυπος λειπει για δουλειες στην Kuala Lumpur!μπορουμε να περιμενουμε 2-3 μερες να γυρισει η να παμε αυριο το πρωι Alor setar και να παρουμε απο τον εκει περιφερειαρχη την υπογραφη που χρειαζομαστε!Η Alor setar βρισκετε απεναντι στην υπηρωτικη χωρα 2 ωρες με το καραβακι!Ο χρονος δεν μας παιρνει να περιμενουμε οποτε κανονιζετε αυριο το πρωι βολτιτσα απεναντι.

Οι φιλοι μας εχουν οργιασει στα τεραστια εμπορικα ως τοσο, που ειναι και αφορολογητα εν τω μεταξυ,και μετα εχουν παει και για μασαζ να φυγει η κουραση μετα απο τοσα ψωνια!Συναντιωμαστε και βγαζουμε το επομενο σκονακι με τα ξενοδοχεια που εχω κανει τις καλυτερες συμφωνιες μεσω μειλ για να δουμε που θα γινει το deal τελικα!

Ξεκιναμε με τα βορεια του νησιου εκει που βρισκονται το four seasons και καποια αλλα πολυ χλιδατα ξενοδοχεια.Οι τυποι δεν παιζονται εχουν fix πακετακι γαμου 5000ε οχι δεν εχω κανει λαθος στα μηδενικα,ειναι οντως 3!!! + το υφακι το υπεροπτικο και καλα στο four seasons εισαι,ασε που στην συναντηση με τον υπευθυνο πηγα με την κολλητη μου,υπευθυνη διακοσμησης, (ο καλος μου απολαμβανε κοκτειλ στην πισινα) και μας κοιτουσε καλα καλα γιατι νομιζε οτι παντρευομασταν μεταξυ μας:xmas_cheesygrin:

Η διαδρομη μας ηταν μεσα απο ζουγκλες και δαση απο καουτσουκ!Ταισαμε μαιμουδακια,μας εκοψε το δρομο κοπαδι απο βουβαλια αλλα οι δρομοι πραγματικα ευρωπαικοι!

Μετα απο λιγο ψαξιμο αναμεσα στα ''υπ'οψην''καταληξαμε στο tanjung senctuary στη δυτκη πλευρα του νησιου!Πανεμορφο ξενοδοχειο, ενω η ρεσεψιον ειναι αρκετα μακρια απο τη θαλασσα με το αυτοκινητακι, ξερεις οπως αυτο που κινουνται στα γηπεδα του γκολφ,και ενω διασχισαμε ενα κομματι ζουγκλας οπου ηταν διασκορπισμενα τα χλιδατα μπανκαλοου,καταληξαμε στη θαλλασα,ενας μικρος κολπισκος χωρις πολλες ανθρωπινες παρεμβασεις.Αυτο ειναι,το αποφασισαμε εδω θα γινει...........:xmas_biggrin:
-Μολις τελειωσουμε με τη γραφειοκρατεια θα σας ενημερωσουμε για την ημερομηνια.

Η μερα τελειωσε σε μια απο της λεγομενες νυχερινες αγορες!Καπου στην ενδοχωρα του νησιου και ενω χαθηκαμε για πανω απο 15 χλμ τελικα τη βρηκαμε και αξιζε με 1000.καθε βραδυ λοιπον σε καποιο διαφορετικο σημειο του νησιου γινετε αυτο το πανηγυρι με τοπικα προιοντα, φαγητα πεντανοστιμα απο θαλασσινα και νουντλς μεχρι γλυκα,φορεσαμε μπουργκες κρεμασαμε χαιμαλια και βαλαμε λουλουδια στα μαλλια


Αγαπητε xenos απ οτι βλεπεις επιμενω να τονιζω τα του φαγητου:xmas_mrgreen:
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι να πω βρε παιδια ..μπραβο σας που τα κανονισατε να παντρευτειτε εκει...δεν εχω ξανακουσει κανενα να το εχει κανει.Θα ηταν πολλη μανουρα παντως εε?
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
ηταν, αλλα δε βαριεσαι πλακα ειχε τωρα που το σκεφτομαι,ασε που ζησαμε τελικα μεγαλες στιγμες :xmas_wink:
αξεχαστη εμπειρια
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
ΜΠΡΑΒΟ ρε Εφη που το τολμησες!!!!!

Περιμενω το επομενο κεφαλαιο με λεπτομεριες και φωτορεπορταζ.:xmas_mrgreen:
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
η μερα σημερα ξεκινησε πολυ νωρις.παιρνουμε το καραβακι για alor setar και σε 3 ωριτσες ειμαστε απεναντι.Φευγοντας απο langkawi συναντουμε σκορπια μικρα νησακια καταπρασινα και με καταπληκτικα γαλαζια νερα σε μικρους κουκλιστικους κολπισκους και φυσικα ψυχη δεν βρισκετε εκει!

Το λιμανι του alor setar δειχνει μεν γραφικο με τις πολυχρωμες βαρκουλες του αλλα τα νερα ειναι κατι αναμεσα σε λασπη και βουρκο



οπως και οι πρωτες εικονες απο την πολη ειναι μονο βρωμια!παιρνουμε ενα ταξι και παμε στην υπηρεσια.Η ωρα ειναι 2 και οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι σε διαλειμμα κατεβαινουμε να ενημερωσουμε το ταξι που περιμενε απο κατω και μεχρι να γυρισουμε οι ιδιοι υπαλληλοι ειχαν μπει σε συμβουλειο.
-βρε παιδια μια υπογραφη μονο ζηταμε
μοιαζει αδυνατο να την παρουμε,ολη τεραστια αιθουσα γεματη γραφεια κοσμος πολυς ''δουλευει'' εκει αλλα η στο facebook θα ειναι η κλικες μαζεμενες και θα κανουν παρεακι...παντου τελικα οι δημοσιοι...ιδιοι ειναι.εχω αρχισει να ωρύομαι
-καθιστε κυρια μου στο σαλονι,οπου να ναι θα τελειωσουν...
-οχι ρε δε θελω να κατσω...δε μπορω αλλο να καθομαι,δωστε μου πισω τα χαρτια μου να φυγω.
Ειχαν ξεσηκωθει ολοι,5-6 που μιλουσαν αγγλικα με πλησιαζαν,προσπαθουσαν να πιασουν κουβεντα κι ενας ενας εφευγε τρομαγμενος,καποιος πιο τολμηρος ερχοταν τοτε, αλλα κατεληγε κι αυτος το ιδιο.
-Μα καθηστε...η ωρα τους ειναι,θα ρθουν.
μα και που να κατσω που με τετοιο κρυο που χει εκει μεσα παγακι θα γινω αν κατσω,πρεπει να κινουμε για να κρατω φυσιολογικη θερμοκρασια στο κορμι μου.Τελικα καταληξαμε σε μια τεραστια αιθουσα να βρισκονται ολοι οι εργαζομενοι εκει στριμογμενοι στη μια ακρη σε αποσταση ασφαλειας απο την τρελη που στεκοταν στην αλλη ακρη εκει που ηταν το σαλονακι το βελουδινο να πηγαινει πανω κατω με σταυρωμενα χερια και το μελλοντα γαμπρο αραχτο
Πραγματικα μου ειχε αναιβει το αιμα στο κεφαλι,ο καλος μου ειχε ξεραθει στα γελια και προσπαθουσε να με κανει κι εμενα να το διασκεδασω μα δεν γινοταν.Anyway περασε η ωρα ειδοποιηθηκε και ο υπευθυνος πως μια τρελη εχει ξεσηκωση καμια 30αρα υπαλληλους και με το πιο μεγαλο του χαμογελο και με την χαλαροτητα που χαρακτηριζει τους ασιατες ηρθε μας υπεγραψε πηρε κι ενα σωρο λεφτα και ολα καλα(μη με ρωτησετε ποσα,τα ποσα αυτα τα χω διαγραψει απο τη μνημη μου:xmas_wink:)

Στο δρομο για το λιμανι περασαμε μεσα απο γειτονιες με ατελειωτους οριζωνες πλημμυρισμένους και διπλα τους τα φτωχικα σπιτακια να μοιαζουν κι αυτα λες κι ειναι μες το νερο χτισμενα.Η πολη αυτη δεν εχει κανενα τουριστκο ενδιαφερων ουτε και υποδομες για ξενους μονος λογος για να περασει καποιος απο κει ειναι να παρει το καραβακι και να παει langkawi.

5 παρα 5 ειμαστε και παλι στο δημαρχειο της Kuah αλλα τσαμπα κοπος εχει ηδη κλεισει.Απο τ'αξημερωτα μεχρι και τις 5 το απογευμα καταφεραμε να παρουμε μια υπογραφη,οχι κι ασημα,ετσι?Εχω ενα φοβερο πονοκεφαλο για το υπλοιπο της μερας αλλα ποιος μου φταιει?γαμο σε εξωτικο νησι δεν ηθελα?:xmas_cheesygrin:
Υπαρχει να ξερετε η εκδοχη να πληρωσεις, αδρα βεβαια, ενα γραφειο που αναλαμβανει τη γραφειοκρατεια,αλλα ειχα θεωρησει οτι τα λεφτα ειναι υπερβολικα και δεν τ ειχα και για σπουδαια υποθεση το να το κανουμε και μονοι μας.και τωρα που το σκεφτομαι ενα χρονο μετα και παλι μονη μου θα το εκανα,ηταν κι αυτο μια εμπειρια,να συναναστραφεις με τοσο κοσμο να δεις πως λειτουργει το συστημα και στο κατω κατω να κοπιασεις και λιγο για να καταφερεις τελικα μια στιγμη που σ ολη σου τη ζωη θα τη θυμασαι.
Στα θετικα να προσθεσω το χαμογελο ολων των υπαλληλων που συναναστραφηκαμε σε αντιθεση με τους δικους μας και τους ντοπιους στις ουρες που μας κοιταζαν κρυφογελωντας μεταξυ τους αλλα παντα εδιναν ''στους ξενους'' τη σειρα τους,να εξυπηρετηθουν και να τελειωνουν πρωτοι.Ακομα και οι αιτησεις και τα εγγραφα που ηταν ολα σε τοπικη γλωσσα με πολυ μεγαλη του ευχαριστηση μας τα εφτιαξε ο υπαλληλος.
Οποτε μη βλεπεις που γκρινιαζω μονο.Αρκει να συνειδητοποιήσεις οτι εισαι στην ασια και να κατανοησεις τους δικους τους αργους ρυθμους,και μετα θα μπορουσε να χει και πλακα....
Ενα μασαζακι περιποιημενο για τον καθε ενα με χαλαρωτικη μουσικη και τσαι με τζιντζερ και
ενα τετοιο δειπνο να σε περιμενει με ενα μπουκαλι καλο λευκο κρασι.....και ολα πενρνουν....
[/IMG]


Ξημερωνει 13-10 γρουσουζικη λενε πως ειναι για να δουμε....
Παλι απ τ'αξημερωτα εμεις ξεκιναμε μπας και ολοκληρωσουμε επιτελους μ αυτη τη γραφειοκρατια....παιρνουμε 2 φιλων τα διαβατηρια τυχαια και αυτοι θα ηταν και οι μαρτυρες...
Φευγουμε για δημαρχειο να καταθεσουμε τα ολοκληρωμενα(νομιζαμε)εγγραφα μας αλλα φευ....
λειπει μια απ τις πολλες υπογραφες του δικαστη.....ε,οχι!
ξανα πισω στο δηκαστηριο.Εν τω μεταξυ εχει ξεκινησει να βρεχει καταρρακτωδώς.Με τη δυσκολια της βροχης στο παρκαρισμα μας διαφευγει ενα τσιμεντενιο παρτερι με πανεμορφα τροπικα φυτα και τον καναμε τον προφυλακτηρα ολοκαινουριο:xmas_mrgreen:
εκεινη τη στιγμη,υποθετω θ ακουστει ανωμαλια αλλα ενιωσα ενα βαρος να φευγει απο μεσα μου και να σπαει η γκαντεμια.-Ελα αγαπη μου μη συγχύζεσαι τα σιδερα φτιαχνουν να δεις που αυτο ητανε απο δω και περα ολα θα πανε καλα.Ε,καλα δεν εσκασε κιολας το μωρο μου,δεν πτοουμαστε με τετοια.Να την πηραμε και την υπογραφη που ειχε ξεχασει ο ανεμελος δικαστης του οποιου του φανηκε και πολυ αστειο και επιτελους γεματοι αυτοπεποιθηση και μια διαθεση χαζοχαρουμενη πηγαμε για τελευταια φορα στο δημαρχειο!!!!
Οκ λοιπον ολα ετοιμα clap,clap,clap !!!!!!!!!
-Τι λετε για αυριο?
-ΑΥΡΙΟ???????
Τοσο γρηγορα?κατσε δεν το χουμε συνειδητοποιησει ακομα....δεν ξερω κι εγω τι θελαμε ακομα για να το συνειδητοποιησουμε:xmas_cheesygrin:
οκ λοιπον αυριο.Σκαμε ενα σωρο λεφτα ακομα και κλεινουμε ραντευου για αυριο στις 4 στο Tanjung cenctuary!!!!
Παμε να παρουμε τους φιλους που παρακολουθουν ενα αδιαφοροκαι τελειως τουριστικο σοου με κορκοδειλους και παμε να ενημερωσουμε το ξενοδοχειο!
κλεινουμε ενα δειπνο 5 πιατων.και τουρτα ειδικη παραγγελια αυτη θα τη δειτε στο επομενο επεισοδειο.....
-κοιταξτε αν ο καιρος ειναι οπως σημερα ασχημος θα γινει στο εσωτερικο εστιατορειο διαφορετικα οπως ζητησατε στην παραλια.....
ο καιρος εχει αγριεψει τοσο πολυ που το χουμε σιγουρο το εστιατοριο και αρχιζουμε αναγκαστικα να το συμπαθουμε,εδω που τα λεμε δεν ηταν κι ασχημο μια εξεδρα πανω απο τα βραχια και τη θαλασσα,ολο τζαμαρια γυρω γυρω και να σκαει το κυμμα κατω απο τα ποδια σου.Ευτυχως που βγαλαμε κι εκεινες τις φοτος,την προβα γαμου,στα περχεντιαν.....
αργα το απογευμα καταλαβαμε τι παει να πει τροπικη καταιγιδα....ηταν κατι το ανεπαναληπτο.Η βραδυνη αγορα γινοταν σημερα ακριβως κατω απο το παραθυρο του δωματιου μας αλλα ο καιρος δεν αφησε να επιβιωσει,αφου ξηλωσε ο αερας τα μισα αντισκηνα τα μαζεψαν και αυτοι που ειχαν μεινει με συνοπτικες διαδικασιες..............
το μπατσελορ εγινε μεσα στο ξενοδοχειο μας οπως καταλαβαινετε.......
Για να δουμε θα μας αφησει ο καιρος να πραγματοποιησουμε το ονειρο..........
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.702
Likes
6.318
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
όλα σας είναι τέλεια. οι εμπειρίες και οι ταλαιπωρίες χρειάζονται για να θυμάστε. γράψιμο όμορφο.
αλλά...έβαλες τα καλύτερα πιάτα που έχω δει εδώ στο φόρουμ σ αυτά τα πέντε χρόνια. ξέρεις ε...η μοναδική φορά που ζήλεψα μενού.
"καλά στέφανα" και προχωράμε Efi
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Η πρωτη φωτο απεικονιζει ενα ονειρικο μερος .
Αντε εφτασε η μεγαλη στιγμη.Περιμενουμε ....
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
η αληθεια ειναι Αντωνη μου οτι στη Μαλαισια φαγαμε ωραια!απο street food του μισου euro μεχρι και τα πανακριβα πιατα που μολις ζηλεψες.Πικαντικα ομως αν εχεις προβλημα με τα καυτερα θα φυγεις πεινασμενος.Εμεις δοξα το θεο ειμαστε καλοφαγα και οπως λεει και ο αγαπημενος μου γι αυτον ταξιδι ειναι να φας απ τα φαγητα τους να πιεις οτι πινουν και να καπνισεις οτι καπνιζουν:xmas_cheesygrin:,ετσι οχι μονο το ζεις αυθεντικα αλλα και γινεσαι πολυ συμπαθης και στον πιο ιδιοτροπο λαο,και αυτο πιστεψτε με το χω ζησει πολυ εντονα!
Κλεοπατρα μου,το λανγκαουι δεν φημιζετε για τις παραλιες του,ομως το λανκαουι δεν ειναι ενα νησι ειναι ενα συμπλεγμα πολλων νησιων οπου τα οιπολοιπα μικρα και ακατοίκητα,ειναι ονειρο και με αξιολογες παραλιες.Στη συνεχεια θα δειτε αλλο ενα νησακι που αποβιβαστηκαμε με πριβε βαρκα και ηταν κλασικος παραδεισος!
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Γαμοφιλοσοφιες και γαμοψυχαναλυση!

Τα περισσοτερα κοριτσια,απο πολυ μικρη ηλικια φαντασιωνονται τον γαμο και τον εαυτο τους νυφουλα.Εγω καλως η κακως ποτε δεν ανηκα σ αυτην την κατηγορια.Ποτε δεν ειχα ονειρευτει νυφικα και αηδιες.Πιστευα πολυ στην ανεξαρτησια.Ασε που μεγαλωνοντας και βλεποντας τα πανηγυρια που γινονται εδω στην Κρητη στους γαμους των 2000 ατομων μου ρχοταν αναγουλα:xmas_rolleyes:
Σε μεγαλυτερη ηλικια γυρω στα 20 ως party animal και ξεκινοντας τα ταξιδακια σε ξεφρενων ρυθμων ελληνικα νησια,ελεγα οτι ΑΝ ποτε παντρευτω αυτο θα γινει στη Μυκονο!
Περνοντας τα χρονια και αποκτωντας αλλα ενδιαφεροντα, περισσοτερα λεφτα και διευρύνοντας τον κοινωνκο μου κυκλο αλλαξαν και οι προτιμήσεις και ξεκινησαν τα πιο μεγαλα ταξιδια.Ταυτοχρονα γνωρισα και τον ανθρωπο που οπως λεμε μου εκανε το ''κλικ''
Ενας συνδιασμος πλεον καταλληλης ηλικιας,εχοντας φιλες και αδερφη μικροτερη και παντρεμενη ειδα οτι δεν παθανε και τιποτα κακο,και οταν εχεις βρει το σωστο ανθρωπο ειναι ομορφο να σφραγισεις τη σχεση σου μαζι του,αρκει να ειναι συνηδητη και ωριμη αποφαση και φυσικα (εκτος τον αλλων)να υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα οπως τα ταξιδια στην περιπτωση μας:xmas_cheesygrin:
Φτανοντας λοιπον στην ηλικια των 30 δεν βρισκω κανενα ενδιαφερων πια στη Μυκονο,και βλεπω πια το γαμο με αλλο ματι υπο προυποθεσεις φυσικα και οταν λεω προυποθεσεις ενοω για το ''πανηγυρι'' του γαμου κι οχι την ενωση δυο ανθρωπων που αγαπιούνται.
Εχοντας ζησει απο κοντα λογο δουλειας πολλες νυφες και το νευρικο κλονισμο που τις συνοδευει απο την επομενη μερα της ''προτασης'' μεχρι και τη μεγαλη μερα δεν ηθελα να το ζησω ποτε αυτο....ειμαστε και απλοι ανθρωποι εμεις:xmas_redface: κι ετσι.............
Πριν 1,5 χρονο, την περιοδο που διαβαζα μια ιστορια του GTS για τα perhentian,ημασταν με φιλες για clubbing και πεφτει η κλασικη ερωτηση ''ποτε θα φαμε κουφετα?'' τοτε ειχα φαει το κολλημα να παω κι εγω perhentian και λεω εκει πανω στην πλακα και υπο την επήρεια αλκοολ,
-αν ειναι μακρια θα ρθετε?
-ποσο μακρια δλδ?
-perhentian...
-εεεεε?????τι ειναι αυτο??????
-χαχαχα χαχαχα χαχαχα

........κι ετσι λοιπον ξεκινησαν ολα απο μια πλακα η οποια σε λιγοτερο απο 1 μηνα ειχε προγραμματιστει και σε 2 μηνες και κατι υπολοιηθηκε.
Ολα εγιναν μεσω μαιλ.Ακομα και το φορεμα ράφτηκε στο Hong kong απο αριστης ποιοτητας σιφον.Ακομα και το λουλουδι για τα μαλλια ηρθε απο τη Χαβάη.

Αυτα........
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εκανες το γαμο σου με τον καλυτερο τροπο κοπελα μου.Εισαι μια απο τους ελαχιστους και θα σου μεινει για παντα.
Να ζησετε ευτυχισμενοι !
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.218
Μηνύματα
883.974
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom