Ταξιδιωτικός απολογισμός 2017

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εμένα πάντως ήταν η χειρότερη ταξιδιωτική χρονιά μετά από πάρααα πολλά χρόνια.. Ενώ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς Ιανουάριο ένα 4μερο στο Άμστερνταμ και Φεβρουάριο ένα 15μερο Γκόα - Κέραλα σε συνδυασμό με ένα 2μερο Κωνσταντινούπολη μετά ήρθε ο όλεθρος.. Το απόλυτο τίποτα λόγω καταστάσεων κυρίως οικονομικών.. Μόνο καμιά 10 επαγγελματικά ταξίδια στην Αθήνα και τα περισσότερα αυθημερόν και 2 μονοήμερες Χαλκιδική. Εύχομαι να βάλω επιτέλους την επαγγελματική μου ζωή σε μια τάξη γιατί άρχισα ξανά να ονειρεύομαι προορισμούς...
 

merkourios

Member
Μηνύματα
67
Likes
478
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Το 2017 το βάζω στις πολύ καλές, ταξιδιωτικά, χρονιές παρ’όλο που δε είχαμε κανένα «φανταχτερό» προορισμό! Όμως παντού, είδαμε, μάθαμε, κάναμε πράγματα για πρώτη φορά οπότε τα θεωρώ, όλα, πετυχημένα!

Η χρονιά ξεκίνησε με ένα τριήμερο στη Σόφια στην οποία πήγαμε άλλα δυο ΣΚ μέσα στο χρόνο. Τον Φεβρουάριο Μαδρίτη, τον Μάρτιο Βασιλεία και Στρασβούργο, τον Ιούνιο οδικά στο Βουκουρέστι και 2 μέρες στο Βέλικο Τάρνοβο στο οποίο είχα πάει πρώτη φορά πριν 28 χρόνια και το βρήκα το ίδιο όμορφο με τότε! Τον Ιούλιο διακοπές στο νότιο Πήλιο που με ενθουσίασε! Ένα από τα καλύτερα ταξίδια της ζωής μου ήταν τον Σεπτέμβριο, οδικώς, στην Καππαδοκία!Τον Νοέμβριο Ρώμη.

Στα συν της χρονιάς δεν γίνεται να μην αναφέρω τις δύο μονοήμερες εκδρομές, με το travelstories σε Πέλλα-Βεργίνα και Αμφίπολη-Φιλίππους!

Καλή χρονιά σε όλους με πολλά ταξίδια!
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Και για εμένα το 2017 ήταν γεμάτο ταξίδια, 7 τον αριθμό!!

Ξεκίνησε υπέροχα με ένα 4 ήμερο στην Παγωμένη Ρουμανία τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο εξερευνήσαμε το μαγικό Βιετνάμ για 18 μέρες, τον Μάρτιο ένα χαλαρό 3μερο στο Βρότσλαβ, τον Μάιο ένα Σάββατοκυριακο σε Πίζα -Φλωρεντία,
τον Ιούνιο ένα 4 ήμερο στην Νάπολη που μας ενθουσίασε,τον Ιούλιο ταξιδέψαμε για 14 μέρες σε Μπάρι- Αλμπερομπέλο-Βενετία- Παλέρμο - Κατάνια, και τέλος το ταξίδι που στιγμάτισε την ζωή μας τον Οκτώβριο στην Τανζανία -Ζανζιβάρη.
View attachment 225457
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με πολλά ταξίδια!!
Και να θυμάστε: Μια αστραπή η ζωή μας...
Μα προλαβαίνουμε!!!
Ουφ πολυ υπομονή κάνουμε μαζί σας!
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Καλή Χρονιά φίλοι μου,
Λοιπόν
Ιανουάριος:3 ήμερο Αρκαδία
Φεβρουάριος:3 ήμερο Πηλιο
Μάρτιος:4 ήμερο road trip στην Umbria και μισή μέρα στη Ρώμη
Μάιος: 5 μέρες Σαντορίνη
Ιούνιος:3 μέρο στη Ρόδο
Ιούλιος:5 μέρες Σαντορίνη
Αύγουστος:3 ήμερο στην Κυθνο 2 ήμερο Ναύπλιο
Σεπτέμβριος: 5 μέρες Σαντορίνη
Δεκέμβριος: 5 μέρες Καστοριά Νυμφαίο Μπιτολα Οχριδα

Δεν παραπονιέμαι γιατί περασα υπέροχα σε όλα τα ταξιδάκια που έκανα,όποτε εύχομαι να έρθουν καλύτερα!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και γ) πρέπει να περιμένεις αυτό που θα δεις. Δηλαδή πέτρες πάνω σε πέτρες. Μην περιμένεις σκαλιστές λεπτομέρειες και καλλιτεχνήματα... Είδα πολύ κόσμο να φεύγει απογοητευμένος.




Δεν το τοποθέτησα πάνω από τα Σβαλμπαρντ. Χωρίς σειρά ήταν η λίστα... Και δεν ενθουσιάστηκα, ακριβώς επειδή οι προσδοκίες που είχα χτίσει στο μυαλό μου ήταν πάρα πολύ ηψηλές. Παρ' όλα αυτά ήταν καλή εμπειρία.
Μάλλον δεν το έχεις με τις πέτρες...
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Προφανώς υπεραπλουστεύω μιλώντας για "πέτρες", αλλά το νόημα το πιάνετε... :)
Don't get me wrong, και τα δυο προϊστορικά sites μου άρεσαν.
Για να δούμε τα γούστα σου με σημεία ανφοράς αν επιτρέπεται, μπορείς να πεις τα 5 τοπ αρχαιολογικά μνημεία που έχεις πάει;
 

sif.....

Member
Μηνύματα
366
Likes
1.690
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Ουφ πολυ υπομονή κάνουμε μαζί σας!
Υπομονή;;; :haha:εμείς ταξιδεύουμε και θέλουμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με άλλους για να τους παρακινήσουμε και να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν να δουν αυθεντικές εικόνες.
Το 2018 έχει Ινδία όπου πιστεύω να δώσω την δική μου ιδιαίτερη ματιά στην χώρα, αλλά και ένα ταξίδι όνειρο στην Ουγκάντα με φιλανθρωπικό σκοπό για τον Ιούλιο όπου έχουμε βάλει όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στα ορφανοτροφεία που θα επισκεφθούμε.Δουλεύουμε καθημερινά πολλές ώρες φτιάχνοντας 'γούρια' , ημερολόγια, και αυτό θα συνεχιστεί με διάφορα αντικείμενα μέχρι να μαζέψουμε ένα μεγάλο ποσό για τον στόχο μας.
Θέλουμε να δίνουμε χαρά με τα ταξίδια μας και έμπνευση...όχι να προκαλούμε:haha:
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.956
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Για να δούμε τα γούστα σου με σημεία ανφοράς αν επιτρέπεται, μπορείς να πεις τα 5 τοπ αρχαιολογικά μνημεία που έχεις πάει;
Ξέρω γω, με κίνδυνο να ξεχνάω τα μισά, πάρε 5 χωρίς σειρά: Άνκορ, Μπορομπουντούρ, Πομπηία, Καρνάκ, Πέτρα. Και ένα σωρό ακόμα στην Ελλάδα (που τα βλέπω με εντελώς άλλο μάτι).
 

8avos

Member
Μηνύματα
655
Likes
6.503
Το 2017 προσπάθησα να βάλω ένα μπούσουλα στο να γυρίσω ότι περισσότερο μπορούσα από Γερμανία. Κατέληξα να την υποδιαιρω στα 16 της κρατίδια, μένοντας στις πρωτεύουσες αυτών, διασχίζοντας την οδικώς. Απίστευτη έκπληξη το πως προκύπτει το άθροισμα των ογδόντα εκατομμυρίων κατοίκων σ αυτή τη χώρα όπου η μεγαλύτερη της πόλη έχει λιγότερους κατοίκους απ την Αθήνα. Δεν πέφτει καρφίτσα χωρίς να πετύχει κάτοικο. Ολλανδία και Άμστερνταμ, Τσεχία Πράγα Μπρνο, Ιταλία Βενετία, Σλοβακία Μπρατισλάβα, Ουγγαρία Βουδαπέστη, Ελβετία Ζυρίχη, Κολμαρ Μυλουζη Στρασβούργο Γαλλίας, ήταν οι διανυκτερεύσεις μου και τα διανυθεντα χιλιόμετρα επί ευρωπαϊκού εδάφους.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.189
Μηνύματα
883.391
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom