ΗΠΑ «Δεν πιστεύω να σας πηγαίνει ο Γιώργος σε τίποτα ερημιές…»

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
39 σελιδες Α4 ειναι η ιστορια σου Γιωργο (την εκτυπωσα ), η οποια ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ για αλλη μια φορα.
Πραγματι, μπηκα κι εγω στη διαδικασια να το κανω για να τη διαβαζω οπου γουσταρω ανα πασα στιγμη.;) Μου τα χαλασε ο εκτυπωτης ομως κι ετσι κουραζω τα ματια μου στο pc..... ελα μου ομως που δε μπορω να σταματησω!!!:clap:
Ευχαριστουμε που αφιερωσες τοσο χρονο για να μας διηγηθεις ολα αυτα. Αναρωτιεμαι ποτε (το "αν" δε το σκεφτομαι:D) θα φτασω κι εγω εκει να ταξιδεψω σ'αυτα τα μερη.

Παω να συνεχισω το διαβασμα....
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Μ'αρεσαν ολα παρα πολυ! Ολοκληρη η ιστορια ηταν εκπληκτικη. Αλλα αυτο που μ'αρεσε περισσοτερα (εκτος απ'το PowWow) ηταν η αφηγηση σου για οτιδηποτε σχετικα με το Harlem, κι ειδικα ο Billy και ολα οσα ελεγε στα παιδια. Καταπληκτικη εμπερια μπραβο βρε Yorgo.

Τέλος, να πω άλλη μια φορά πως εκπλήσσομαι που το όλο thread θα ξεπεράσει τις 6.000 επισκέψεις. Προσωπικά αδυνατώ να διαβάσω ταξιδιωτικές ιστορίες τόσο εκτενείς και κάπου χάνω το ενδιαφέρον, ειλικρινά απορώ που τόσοι άνθρωποι αφιέρωσαν τόσο χρόνο να διαβάσουν τέτοια κατεβατά, με τιμά ιδιαιτέρως και ευχαριστώ τους πάντες.
Και φυσικα μη σε παραξενευει αυτο. Προσωπικα λατρευω τα βιβλια με ταξιδιωτικο περιεχομενο, ειδικοτερα ταξιδιωτικες ιστοριες (σχεδον μονο τετοια βιβλια μ'αρεσει να διαβαζω). Οπως καταλαβαινεις οι καλογραμμενες ιστοριες εδω μεσα ειναι σαν ενα ωραιο βιβλιο. Μακαρι να τα'χα και σε εντυπη μορφη να τα διαβαζω εκτος pc.

Καλα ταξιδια Yorgo.
 

Baroness

Member
Μηνύματα
22
Likes
9
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
...με καθυστερηση 2 ετων, 2 μηνων και 2 ημερων απο το τελος της εξιστορησης του Γιωργου - Το καταφερα! και οχι μονη μου ...το εστειλα και στο boy και ενθουσιαστηκαμε παρεα. Υπηρχε καιρο τωρα η ιδεα για Road trip στην Αμερικη σε συνδιασμο με ΝΥ, ειμασταν ομως αναποφασιστοι στο μερος. California? Southwest? New England? Southeast? Τωρα πια ξερουμε! ...το μονο που μας μενει ειναι τα λεφτα και ο χρονος (λεπτομεριες, ε? :( )
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Αχ βρε ατιμε με ξενυχτησες, και μου βαλες και ιδεες !!! Μπραβο και παλι μπραβο, και γω βαριεμαι τις τεραστιες ιστοριες μα η δικη σου μονο βαρετη δεν ηταν...;)
Υ.Γ Ολο ελεγα να ερθω να σε γνωρισω χτες και ξαφνικα εξαφανιστηκες:rolleyes:
 

PhysioDuck

Member
Μηνύματα
286
Likes
489
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Warwick, NY
Φοβερή εξιστόρηση! !! :clap:
Έχεις το ταλέντο να μας μεταφέρεις στο σκηνικό. Έχεις σκεφτεί να γράψεις βιβλίο; (αν δεν το έχεις κάνει ήδη...)

Από τις καλύτερες ιστορίες που έχω διαβάσει.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για τον κόπο σου, φίλε!
 

I love NY

Member
Μηνύματα
37
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
Δεν έχω λόγια να εκφράσω το θαυμασμό μου!!!
Συγχαρητήρια, νομίζω είναι η δεύτερη φορά που την διαβάζω. Δύο φορές Αμερική,2009 και 2019, την τρίτη φορά που θέλω να πιστεύω ότι δεν αργεί, σκοπεύω να οδηγήσω αμέτρητα χλμ όπως εσείς, για να δω τα περίφημα εθνικά πάρκα τους!!!
Respect👏👏👏
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom