Γαλλία Ένα Παρίσι και για μένα!

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
έτυχε το ταξίδι μου ναναι γεμάτο από ένα σωρό διαφορετικές, πολύχρωμες ψηφίδες που έφτιαξαν ένα πίνακα μοναδικό και ανεπανάληπτο!
Κι αυτό εισπράττουμε, Δωροθέα!

(αν εξαιρέσεις τον αστράγαλο...:()
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Καημένο Dorotaki...Μεγάλο κρίμα η τούμπα, το πάλεψες όμως, και μας στέλνεις ανταπόκριση παλικαρίσια! Γράψε, γράψε, να μάθουμε και τα υπόλοιπα!
 

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Είμαι ο barman στο St. Michele, φτιάχνω τα Mojito κι σας περιμένω! Περαστικά και στον αστράγαλο-μελιτζάνα... μη το βάζεις κάτω!
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Κατι εχεις παθει παντως με το mojito....
ελπιζω το ποδι τωρα να ειναι καλυτερα..
 

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
μπααααα... κι εδώ όμως θα περιμένουμε πολύ μάλλον! :rolleyes: μας έχουν ξεχάσει οι συγγραφείς λέμεε...:mad: μόνο στα μοχιτο ο νους τους!!!
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
PLACE D’ITALIE

Ο σταθμός μετρό Place d’Italie και η ομώνυμη περιοχή ήταν ο προορισμός για ποτό, φαγητό και ατελείωτο… sightseeing, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ… Εδώ θα έρθετε για να βρείτε συγκεντρωμένους πολλούς φοιτητές απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αλλά και βέρα γαλλακια φοιτητόπουλα, να τρων να πίνουν να διασκεδάζουν και να φλερτάρουν. Η όλη φάση παίζεται κυρίως στη Rue de 5 Diamants και τη Rue de Butte aux Cailles. Οι δρόμοι αυτοί έχουν χρώμα, προσωπικότητα, και κυρίως ζωή! Άλλωστε, εδώ θα τους βρείτε ολους! Highlight της περιοχής είναι το βασκικό εστιατόριο Chez Gladines στο νούμερο 25 της Rue de 5 Diamants, δυστυχώς όμως δεν βρήκαμε να καθίσουμε, κι έτσι προτιμήσαμε ένα από τα fix μενού του Chez le Filles, ακριβώς απέναντι. Εδώ λοιπόν, θα φάτε, κι εσείς όπως κι εμεις, και η συνέχεια έχει ως εξής: ποτό στο χέρι, ατελείωτο μπες-βγες στα μαγαζιά και δημόσιες σχέσεις με αυτούς που κάθονται όρθιοι έξω για να καπνίσουν. Και έπειτα από αυτόν τον ατελείωτο ποδαρόδρομο, ξαποσταίνουμε σε μια τριτοκοσμική ιρλανδική pub, που σίγουρα δεν περιμένει κανείς να τη βρει στην πολη που γέννησε τα bistrot, και που παραδόξως είναι τιγκα στον κόσμο! Guinness σε ψηλό ποτήρι, συνέχιση των δημοσίων σχέσεων και εύλογη απορία πως γίνεται στην πόλη της φινέτσας να «ανθούν» τέτοιου είδους… καταγώγια! Άλλο που εμάς μας αρέσουν… Δυστυχώς στα ονόματα δεν είμαι και πολύ καλή, ώστε δεν μπορώ να σας πω πως λέγονταν ακριβώς τα διάφορα μαγαζιά που επισκεφτήκαμε, ωστόσο μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μια βολτιτσα στην περιοχή θα σας φέρει σε επαφή με όμορφα νεανικά στέκια και ενδιαφέρουσες παρέες!
Προς το παρόν, επιστρέφουμε σπίτι, για συνέχιση του κουτσομπολιού γύρω από ένα μπουκάλι, που τραβαει και τραβαει κάθε βράδυ μέχρι το πρωί, η μάλλον μέχρι να πέσουμε από τη νύστα στο ίδιο ακριβώς σημείο που καθόμαστε… Σήμερα όμως προσπαθούμε να κοιμηθούμε νωρίς, καθώς αύριο θα είμαστε σε εντεταλμένη αποστολή…
 

taver

Member
Μηνύματα
12.492
Likes
29.027
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η όλη φάση παίζεται κυρίως στη Rue de 5 Diamants και τη Rue de Butte aux Cailles. Οι δρόμοι αυτοί έχουν χρώμα, προσωπικότητα, και κυρίως ζωή! Άλλωστε, εδώ θα τους βρείτε ολους! Highlight της περιοχής είναι το βασκικό εστιατόριο Chez Gladines στο νούμερο 25 της Rue de 5 Diamants, δυστυχώς όμως δεν βρήκαμε να καθίσουμε, κι έτσι προτιμήσαμε ένα από τα fix μενού του Chez le Filles, ακριβώς απέναντι.
Δηλαδή περάσατε σχεδόν απ' έξω από το Deci (στο 51 του ίδιου δρόμου), αλλά δε μπήκατε? Τα χάπια μου... :)

Εδώ λοιπόν, θα φάτε, κι εσείς όπως κι εμεις, και η συνέχεια έχει ως εξής: ποτό στο χέρι, ατελείωτο μπες-βγες στα μαγαζιά και δημόσιες σχέσεις με αυτούς που κάθονται όρθιοι έξω για να καπνίσουν.
Εμ, δεν είναι για να καπνίσουν... Είναι η νέα μόδα στο Παρίσι. Ποτό στο πεζοδρόμιο. Ξεκίνησε από το Marrais, και έπιασε και το Butte aux Cailles που είναι η νέα ανερχόμενη trendy περιοχή της πόλης.
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Δεν μπηκαμε taver, οχι, και αποτι διαβαζω ειναι αρκετα αξιολογο. Ηπιαμε παντως αρκετα ποτακια, σε διαφορα μαγαζια. Δεν ξερω αν ειναι ανερχομενη η περιοχη, σιγουρα παντως ειναι ζωντανη και εχει ενα χαρακτηριστικο: δεν περνας απο κει κατα λαθος. Πας επι τουτου!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κατι εχεις παθει παντως με το mojito....
Εεε , τι εχει παθει με τα mojito..γνησια λατινολατρης ειναι το κοριτσι :lol:
Συνεχισε Dorotija , διαβαζω με ενδιαφερον τις Παριζιανικες περιπετειες..ενα Παρισι και για μενα παρακαλω!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Επιτελους! Η συνεχεια εφτασε! Ελπιζω να συνεχισεις αυτες τις ομορφες και δροσερες αφηγησεις σου συντομα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.943
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom