katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Οκ.E αντε πάμε από την αρχη
Ψηφίζουμε ξανά!
Οκ.E αντε πάμε από την αρχη
Η άξια της ζωής είναι λίγο διαφορετική εκεί.Ζήτω συγνώμη δεν έχω πάει ποτέ μου Λατινική Αμερική αλλά τόσο επικίνδυνα είναι;
Φοβάστε να …..μην σας αγγίξουν;
Έχω ακούσει κάποιες περίεργες φάσεις για εκεί αλλά σε μόνο 2 σελίδες και ήδη δυο μέλη κιόλας γράφουν για πολύ ζόρικες φάσεις!
Μπας και υπερβάλλεται;
Για τη νύχτα ίσως σε ένα μεγάλο κομμάτι της Λατινης Αμερικής να είναι περίεργα αλλά αν είναι γενικώς τόσο πολύ ζόρικα γιατί κάποιοι πηγαινεται;
Δεν έχω επισκεφτεί το σημειώνω καμία χώρα κάτω απο τις ΗΠΑ.
Ψήφισα Βραζιλία γιατί την ψηφίζει η @varioAthens
Επίσης αν με ρώταγες σε ποιο από τα δύο μέρη θα πήγαινα αν είχα την δυνατότητα αύριο αυτό θα ήταν η Βραζιλία. Στην Αργεντινή δεν είχα ποτέ κάποια ιδιαίτερη επιθυμία να πάω.. Στην Βραζιλία το μόνο πράγμα που με χαλάει είναι η γλώσσα.
Ψήφισα Βραζιλία γιατί ψήφισε η go2 και η vario και θα ψηφίσει ο Τριπάκιας.να ψηφισει Βραζιλια γιατι την ψηφισε η go2 και η vario
Παει πυραμιδα!!! Θα κερδισουμε!!!Ψήφισα Βραζιλία γιατί ψήφισε η go2 και η vario και θα ψηφίσει ο Τριπάκιας.
Δεν έχω πάει σε καμία από τις δυό και ούτε σκέφτομαι να πάω.
Έχω απλά μια αντιπάθεια για τους Αργεντινούς γενικά.
Απο οσα ειπες μονο ο Ρικαρντο -κι αυτο γιατι ειναι πατερας του θεουλη του Τσινο-με συγκινησεΣπαώ την Αλυσίδα και ψηφίζω Αργεντινή.
Θές τα ισπανικά που γνωρίζω, θες η ποικιλομορφία της χώρας, θες οι ιστορίες από τον παππού για την παταγονία των αρχών του 20ου αιώνα, θες οι ταινιάρες και οι αργεντίνικες σειρές που είναι εξαιρετικές (συμπεριλαμβανομένου του απίστευτου Ρικάρντο Νταρίν αλλά και άλλων πολλών) πάντα με έκαναν να θέλω να ταξιδέψω προς τα εκεί.
Αντίθετα με την Βραζιλία που έχει να προσφέρει μια από τις πιο "βλάχικες" γλώσσες που έχω ακούσει, τις ατέλειωτες υγρές ζούγκλες που καθόλου δεν με ενδιαφέρουν, τις βαρετές λαϊκές σαπουνόπερες του χειρίστου είδους και φυσικά την μεγάλη επικινδυνότητα (που εκτός του forum μου έχουν μεταφέρει συγγενείς και φίλοι ναυτικοί).
Ύβρις!Απο οσα ειπες μονο ο Ρικαρντο -κι αυτο γιατι ειναι πατερας του θεουλη του Τσινο-με συγκινησε